Deskovka Hra o trůny
Bratr nedávno koupil tuto geniální zábavu - tedy deskovku Hry o trůny. máte někdo valstní zkušensoti, hrál jste?Fandovské rozšíření A Feast for Crows.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
takže poobede som voľný :)
Tak dobrá, nahodím termín a snad se konečně vyjádří i někdo další, když to bude konkrétní. Co třeba, přesně za měsíc, oslavit svátek rovnodennosti 21.3? Místo? Jak říká Chroust, varianty jsou. :-)
Té se jen tak nezbavíš. :-)
Ale vidím, že se již počínáš obracet ke správné víře. Opakuj prosím po mně: "Ochraňuj mě, Pane Světla, neboť noc je temná a plná hrůz!"
Jsem zvědav, jakou vírou se budeš ohánět příště, převlékači kabátů, že by Mnohotvářným? :-)
Ha, Greyjoy mě nazývá převlékačem kabátů! Jakže znělo to přísloví o havranovi a vráně? ;-)
Například Sandor Clegane nevěří v žádného boha. Já věřím ve všechny. Je na tom něco špatného?
Mimochodem, kdyby někdo na sraz přinesl kytaru, mohli bychom společně zapět hymnus Noční hlídky "We Rule the Night".
Jakže znělo to přísloví o havranovi a vráně? ;-)
To nevim, ale od Lannistera to zní obzvlášť pikantně :-)
Píše:
Například Sandor Clegane nevěří v žádného boha. Já věřím ve všechny. Je na tom něco špatného?
Jenže Sandor je zosobněním Cizince. A vůbec, nejsi srovnání s ním hoden...víš co dělaj psi s vlky? :-)))
To nevim, ale od Lannistera to zní obzvlášť pikantně :-)
Pamatuj, že Lannisterové nepřevlékají kabáty! Setrvávají neustále na jedné a téže straně.
Na své vlastní, pochopitelně. :-)
Alek píše:
víš co dělaj psi s vlky?
Chceš, abych ti popsal, co bych dělal se samicí sibiřského huskiho? ;-)
Pamatuj, že Lannisterové nepřevlékají kabáty! Setrvávají neustále na jedné a téže straně. Na své vlastní, pochopitelně. :-)
Ještěže je tam ten dovětek, už jsem se bál, že to myslíš vážně, Aerys se skoro obracel v hrobě :-)
Píše:
Chceš, abych ti popsal, co bych dělal se samicí sibiřského huskiho? ;-)
Když to bude po 22 hodině...:-)
Já jsem také alfa. Říkají mi >>PACK LEADER<<. Vy mě můžete oslovovat "packo". ;-)
Co se týče hraní deskovky přes týden, možná bych měl prostor i v pondělí nebo pátek. U těch zbývajících dnů si nejsem jist; ale viděl bych, co by se dalo dělat.
Takže to by vycházelo nejblíž na 6. nebo 13.3. Nějaká preference? Řekněte si kdokoli, nevim, kdo by měl v týdnu ještě zájem. Bereme každýho alfáka, i alfačku, sethi ;-)