1252628303166

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Tom :D To je roztomilé!
  • Wow, takže srnomuti dodnes existují :D
  • @Dreamer Mne to pripomenulo šabľozubého králika z Monty Python. :D
  • Tak chlupatého kraba a hmyzáka jsem asi ještě neviděla. O zbytku buď vím, nebo mi jsou povědomí. Přestanu zírat na dokumenty... :D

P.S.: Taky vám ta Snub-Nosed Monkey připomíná Tyriona? =D
  • @Dreamer napsal(a):

Wow, takže srnomuti dodnes existují :D

To nemůže být srnomut- má kly na opačnou stranu, takže tu musí být šavlozubá srna. ;)
    @Arutha2321 Do pytle! To to nemohli oddělit na zvířátka rozkošná a zvířátka, ze kterých má paranoia nabyla velikosti mamuta?!?
  • @Lady_Bon-pari Ups, vůbec nic mi to neříká.
    Ne, ne, to neznám...
    Ani trochu mi to není povědomé!
    Ne, ne, NE!!
    Ty police knížek vedle mě, nade mnou, za mnou, štosy z druhé strany na okně a ty dvě otevřené na mém stole přede mnou ROZHODNĚ NIC NEZNAMENAJÍ!!! :evil:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Lady_Bon-pari Taktéž to ani trochu neznám :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 29. května 2013
    image
    Toto musím mať... Hneď!!!

image
    Na čo čumíš? Človek Antilopa si už ani odskočiť nemôže, keď je slávna...

image
    Tyrion?

image
    Toto je v skutočnosti skrytá Ruská raketa :-$

@Arutha2321
    Inak vďaka za odkazy, teraz ma večer buď bude trápiť to, že chcem tú pumku alebo strach, že sa väčšina tých tvorov premnoží :)
  • Lady_Bon-pari napsal(a):
    Kde je svatouškovskej smajlík ala "tohle se mě ani trošku netýká" když ho člověk potřebuje? :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Proč je nikdo nezná? Protože jsou hnusní. Teda až na toho delfína. Ten má fakt hustý design. :-)
    Ne, vůbec je Vendy nezávidím, ani trošičku a už vůbec je všechny nechci :)
    image
    Ten posledný má taký pohľad :other:
  • image

aj keď to nie je živé príde mi to hrozne zlaté, milujem pandy :)
    @Branislav_Gepeto Všichni jsou zlatí :)
    image
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Sakra, tak já už sem dám také nějaké obrázky zvířátek.

Už jste po jídle?
    image

Tak už zavřete zobáky!
    image

Zíváte a jste unavení.
    image

Hlava vám těžkne.
    image

Oči se vám zavírají.
    image

Chce se vám spát
    image

Najděte si svoje místečko!
    image

Lehněte si!
    image

A spěte. Dobrou noc. :-)
    image
    @Montezuma3 Já věděla, že tě jednou dostaneme! Ta zvířátka jsou tak rozkošná :)
  • @Montezuma3 To nemyslíš vážně, já zrovna vstala a jedna z prvních věcí, na které tu narazím mě zase uspává! =D
    @Montezuma
    To tretie vyzerá ako Golbat z Pokémonov
    Tá korytnačka - Turtburger

@Krisa
    Vidíš? Už dokonca aj praktizujú kanibalizmus. Všetko to seba zapadá. Jiné štěňátka :)

@MissUtahraptor
    Ty si teraz vstala? Ja som musel vstávať včasne ráno, aby som sa unavil cez upratovanie tried, následne bol temer dorazený písomkou z matematiky o dôkazoch a kombinatorike a potom ešte zvládnuť skúšku z jedného predstavenia miestneho dramatického krúžku, ktoré sme naposledy hrali pred pár mesiacmi a ešte sa tam robili zmeny, takže som scenár rýchlo skukoval päť minút pred našim nástupom na scénu. A tu si niekto stáva o takej jedenástej :D A to ešte budem musieť ísť za hodinu so psom von...
  • @Branislav_Gepeto To víš, zkouškové. Do jedné, do dvou do rána zíráš do sedimentů a pak se z bezvědomí probíráš natřikrát v průběhu čtyř hodin. ;)
  • @Branislav_Gepeto Kombinatorika a následně pravděpodobnost je celkem v pohodě, je to hlavně o logice. Počkej na komplexní čísla :twisted:
  • @Everett_Young My sme komplexne cisla nemali. Zbytocne ho nestras, kazdy predsa vie, ze odmocnina z minus 1 neexistuje ;)
  • @Hildegarda Jasně....neexistuje :D
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto Kombinatorika a následně pravděpodobnost je celkem v pohodě, je to hlavně o logice. Počkej na komplexní čísla :twisted:

Matika je ten kúzelný predmet, pri ktorom som si už stokrát povedal, že horešit o byť už nemôže a stokrát som to oľutoval :)
  • @Branislav_Gepeto Znáš kouzelné slovíčko zvané chemie? :evil:
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto Znáš kouzelné slovíčko zvané chemie? :evil:

Chémiu namiesto od matiky nepodceňujem :D Tam je to tak, že sa učím učivo a v duchu sa zasmejem - stavím sa, že o rok to budeme preberať znova, ale tentokrát na to nabalíme ešte tridsať iných latinských výrazov.

Ale baví ma, keď profesor načrtne čosi ťažké v predmete a po chvíli to ukončí slovami "Ale toto budeme preberať až na seminároch". Celá trieda pokojná, že sa tým nemusí zapodievať, seminaristi vydesený čo to je :D Ja to mám dobré, mne to môže povedať akurát tak angličtinárka, lenže v angličtine je to rozdelné tak, že nezabrdneme do seminárskeho učiva a v informatike sa na to budem viac tešiť než desiť.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.