Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1221222224226227354

Komentáře

• @Nevada Ale ta knížka "all my friends are dead" to perfektně doplňuje :)
  • @Nevada Čo sa trónu týka tiež mam iné predstavy... skôr vac hrdze a meče odvšadial nie len ta obludna ružica za nim
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. června 2013
    Everett_Young napsal(a):

@Nevada Ale ta knížka "all my friends are dead" to perfektně doplňuje :)

Ale jo, to jo. Jenže "to je (dávno) známo" ;)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Gardien
    Rez snad ani ne, ale jinak souhlas.
  • upraveno 10. června 2013
    @Everett_Young: Coby předrevoluční dítko vychované v jiné době nevidím rád onen "vtip" na začátku stránky. Dokážu pochopit, že vzpomínky pomalu blednou a následující generace už tyhle věci znát ani z vyprávění svých babiček, ale při troše snahy se o tom dá i leccos přečíst.

Jediné, co se na fašismu osvědčilo je to, že si lidé zas na chvíli připomněli, jaké to je, když se blb snaží násilím přetvářet svět k obrazu svému. To, že současná "ochrana menšin" vyznívá často jako fraška, nemění nic na tom, jak se věci tenkrát odehrály. Co se mě týče, tak považuju za ostudu, že jsme tohle na našem území dopustili, a za sebe doufám, že se nedožiju dne, kdyby by se něco podobného mělo opakovat (byť v režii cizích šmejdů, které sem zas bez boje pustíme).

TLDR: tohle je podle mě (a zároveň i zákona) "za čarou".
  • @Ugla Dneska jsem nějaký pomalejší, co znamená TLDR?
    - (zbytečné)
  • Too long - didn't read.
    Prostě takové hodně stručné shrnutí obsahu pro ty, co se jim to nechce číst celé :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):

@Hildegarda
    Fůů, ty obálky se seriálovými motivy mě děsí.

No, reklama. Proste kedysi bol film/seriál doplnok ku knihe. Teraz je kniha akýmsi rozširujúcim doplnkom k seriálu :/
    @Ugla nj, ale pozbieraj si všetjky veci, fakty, čo tie "menšiny" všetko porobili, a robia (resp., nerobia, len "vystrájajú") - nestačilo by ani všetkích 5 kníh Písne Grrm by bolo nič v porovnaní s tým zoznamom.

.. (ovšem pri tfr > 2,2 až 2,4 budú, SKOR ci neskor, výrazne vačšinami (a nejen v cz-sk, a v Europe, tiež ten istý populačný problem má, a ešte len bude mať, aj Izrael - s okolitými arabskími populáciami, a aj jeho vlastnými arabskými obyvatelmi ( + palestinci) - okolité arabské štáty už asi vsadili na inú strategiu - oproti posledným 4 - 5 arabsko-izraelským válkám (1. v 1948,hned 1 den po vyhlásení štátu Izrael a jeho nezávislosti), 2. v ´´60, a 3. JomKipur 1973, a potom v ´´80 a 90´´ Libanonské a palestínske vojenské nepokoje a "potýčky") - zbadali,/zistili, že vlastne nemusia posielať ani 1 vojaka priamo proti Izraelu, že im stačí vyčkať, na prirodzený populačný vývoj v danej oblasti - prírastky\úbytky -==> jednoducho izraelcov pre...číslia, čo je len otázkou času.. )

(to isté tiež latinoamerické, najma mexikánci a černosi v (už nejenom) južních (býv.južanské) štátoch usa...

a o Záp.Europe ani nevraviac..
    upraveno 10. června 2013
    Askia napsal(a):

@Nevada Ty jo, ty ses nějak rozvášnila :-k to ten seriál tolik nesnášíš nebo proč?

Tu nejde o to, ale proste to k tomu nesedí. Aj keby človek seriál miloval. Všeobecne mi nikdy nesedelo, keď sa niečo z adaptácie pachtlilo na obálke nového vydania nejakej knihy. Už nový obal Hobita na Slovensku mi prišiel troška odpudivý, ale tam to kryje aspoň to, že to vyzerá vpohode.
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Počkej, počkej, zdá se mi to nebo se skutečně snažíš obhajovat genocidu?
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell: hodím odpověď do Kecáliště.
  • upraveno 11. června 2013
    @Ugla ok, idem precitat
    @Askia co, nic také som tam nepovedal (napokon, ani tú fotku som tu nepostoval (a že som videl že najmenej 1 koment jako sa nekomu páčil ten vtip (čo mne ani ne, vobec :/(
    (..ja som si len tak "zaprednášal" z historie 2polky 20.stor (súčasnej a nedávnej..) :-$ :roll:
    ..ale taký názor, resp. skor ZáVERY, majú napr. aj (takmer) všetci na idnes diskusiaách, a pod. ..aspon vačšina.. )
    nj, celá téma je docela zapeklitá, ošidná, a - ťažká :twisted: :-k :-#
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Jo, v pořádku, já se pro jistotu zeptal, že byla debata původně o tom vtipu. A kdyžtak se fakt přesunem do kecáliště ;)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Ugla Coby předrevoluční dítko vychované v jiné době onen vtip vidím zase naopak rád. Nijak to s věkem nesouvisí.
    @Thorar: Souvisí to spíš se způsobem výchovy než s věkem dotyčného. Nepovažuju to za vtip a nevidím takové věci rád. Zkus si představit, že si 12-letý kluk, který ještě ví kulový o světě, a vidíš něco podobně "vtipného" namířeného na tvoji komunitu, a to ne jednou, ale každou chvíli. To nemá nic společného s dnešní dobou a zákon v tomhle hovoří naprosto jasně.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Ugla Přestaň nebo mě rozpláčeš :'-( úplně vidím toho malého nebohého nevinného 12 letého snědého chlapečka a je mi stydno... do téhle debaty zabředávat nebudu, jen jsem musel reagovat na ten mentorskej tón co jsi nasadil :-)
  • Jak se zdraví nacističtí trpaslíci? Heil hou.
    Jak nacističtí babka s dědkem tahali řepu? Heil rup.
    Jak se modlí nacističtí kněží? Heil-le-lu-ja.
  • V letadle z Irska se octli vedle sebe mladá žena a kněz. Po nějaké chvíli se
    žena odvážila kněze oslovit:
    "Otče, mohu vás poprosit o laskavost?"
    "Ale jistě, dcero. Co pro vás mohu udělat?"
    "No, víte, koupila jsem mamince k narozeninám drahý vysoušeč vlasů, prostě
    fén. Je ještě v krabici, nevybalený. A beznadějně přesahuje limit osvobozený
    od cla.Takže oni mi jej určitě seberou. Mohl byste jej pronést prohlídkou?
    Třeba pod svým šatem?"
    Ach dcero, rád vám pomohu. Ale varuji vás: nebudu lhát!"
    "Ale s vaší poctivou tváří, otče, nikdo se vás na nic ani nezeptá!"
    Ujednáno. Po přistání došli k pultu, kněz před ženou. A už zaznělo:
    "Otče, máte něco k proclení?"
    "Od temene své hlavy až po pás nic."
    "To je ale divná odpověď - a od pasu po podlahu?"
    "Nu, úžasný přístroj, určený k tomu, aby dělal radost ženám, zatím však
    nepoužitý!"
    "....běžte otče. Další !!!
    @Thorar: já jsem rád, že dostali náckové po čuni a rozhodně si o jejich metodách nemyslím, že by se nějak zvlášť osvědčily. Toť vše. Chlapeček má též dostat po čuni, v pádu-li něco provede, místo aby ho jedni chlácholili, že to je v pořádku, když je Cikán, a druzí ho házeli do jam (byť virtuálně a "ve srandě"), protože ani jedno z toho mu nijak neprospívá, a potažmo ani společnosti. A ačkoliv je zdejší komunita poměrně uzavřená, pořád je to tu veřejně přístupné, a pokud tu nedovolujeme odkazy na warez apod, měli bychom držet lajnu i v tomhle.

Mentorský tón jsem nasazoval možná proto, že ten původní příspěvek přišel od jednoho z mladších účastníků - proto také ta zmínka o věkovém rozdílu. Navíc to, že to je někomu "jasné" (mně, tobě, EY..), ještě neznamená, že je to stejně jasné všem, kteří se k tomu nachomýtnou. Stačí se podívat, když se tu rozjede nějaký lokální flamewar. Co je člověku jasné v bezprostředním kontaktu, může vyznít všelijak, když jediným komunikačním kanálem zůstává psané slovo.

Jinak "problémy menšin" se už párkrát řešily právě v Kecálišti, kam jsem také odstěhoval svoji odpověď RzZW. Já veskrze souhlasím s tím, co o tom tehdy psal @Chmur, protože tyhle záležitosti podobně jako on považuju za problém většiny. Kdyby chtěl zabředávat někdo jiný, můžete to klidně hodit tam ;-)
    To mi pripomenulo tento obrázok
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.