Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Rez snad ani ne, ale jinak souhlas.
Jediné, co se na fašismu osvědčilo je to, že si lidé zas na chvíli připomněli, jaké to je, když se blb snaží násilím přetvářet svět k obrazu svému. To, že současná "ochrana menšin" vyznívá často jako fraška, nemění nic na tom, jak se věci tenkrát odehrály. Co se mě týče, tak považuju za ostudu, že jsme tohle na našem území dopustili, a za sebe doufám, že se nedožiju dne, kdyby by se něco podobného mělo opakovat (byť v režii cizích šmejdů, které sem zas bez boje pustíme).
TLDR: tohle je podle mě (a zároveň i zákona) "za čarou".
Prostě takové hodně stručné shrnutí obsahu pro ty, co se jim to nechce číst celé :-)
.. (ovšem pri tfr > 2,2 až 2,4 budú, SKOR ci neskor, výrazne vačšinami (a nejen v cz-sk, a v Europe, tiež ten istý populačný problem má, a ešte len bude mať, aj Izrael - s okolitými arabskími populáciami, a aj jeho vlastnými arabskými obyvatelmi ( + palestinci) - okolité arabské štáty už asi vsadili na inú strategiu - oproti posledným 4 - 5 arabsko-izraelským válkám (1. v 1948,hned 1 den po vyhlásení štátu Izrael a jeho nezávislosti), 2. v ´´60, a 3. JomKipur 1973, a potom v ´´80 a 90´´ Libanonské a palestínske vojenské nepokoje a "potýčky") - zbadali,/zistili, že vlastne nemusia posielať ani 1 vojaka priamo proti Izraelu, že im stačí vyčkať, na prirodzený populačný vývoj v danej oblasti - prírastky\úbytky -==> jednoducho izraelcov pre...číslia, čo je len otázkou času.. )
(to isté tiež latinoamerické, najma mexikánci a černosi v (už nejenom) južních (býv.južanské) štátoch usa...
a o Záp.Europe ani nevraviac..
@Askia co, nic také som tam nepovedal (napokon, ani tú fotku som tu nepostoval (a že som videl že najmenej 1 koment jako sa nekomu páčil ten vtip (čo mne ani ne, vobec :/(
(..ja som si len tak "zaprednášal" z historie 2polky 20.stor (súčasnej a nedávnej..) :-$ :roll:
..ale taký názor, resp. skor ZáVERY, majú napr. aj (takmer) všetci na idnes diskusiaách, a pod. ..aspon vačšina.. )
nj, celá téma je docela zapeklitá, ošidná, a - ťažká :twisted: :-k :-#
Jak nacističtí babka s dědkem tahali řepu? Heil rup.
Jak se modlí nacističtí kněží? Heil-le-lu-ja.
žena odvážila kněze oslovit:
"Otče, mohu vás poprosit o laskavost?"
"Ale jistě, dcero. Co pro vás mohu udělat?"
"No, víte, koupila jsem mamince k narozeninám drahý vysoušeč vlasů, prostě
fén. Je ještě v krabici, nevybalený. A beznadějně přesahuje limit osvobozený
od cla.Takže oni mi jej určitě seberou. Mohl byste jej pronést prohlídkou?
Třeba pod svým šatem?"
Ach dcero, rád vám pomohu. Ale varuji vás: nebudu lhát!"
"Ale s vaší poctivou tváří, otče, nikdo se vás na nic ani nezeptá!"
Ujednáno. Po přistání došli k pultu, kněz před ženou. A už zaznělo:
"Otče, máte něco k proclení?"
"Od temene své hlavy až po pás nic."
"To je ale divná odpověď - a od pasu po podlahu?"
"Nu, úžasný přístroj, určený k tomu, aby dělal radost ženám, zatím však
nepoužitý!"
"....běžte otče. Další !!!
Mentorský tón jsem nasazoval možná proto, že ten původní příspěvek přišel od jednoho z mladších účastníků - proto také ta zmínka o věkovém rozdílu. Navíc to, že to je někomu "jasné" (mně, tobě, EY..), ještě neznamená, že je to stejně jasné všem, kteří se k tomu nachomýtnou. Stačí se podívat, když se tu rozjede nějaký lokální flamewar. Co je člověku jasné v bezprostředním kontaktu, může vyznít všelijak, když jediným komunikačním kanálem zůstává psané slovo.
Jinak "problémy menšin" se už párkrát řešily právě v Kecálišti, kam jsem také odstěhoval svoji odpověď RzZW. Já veskrze souhlasím s tím, co o tom tehdy psal @Chmur, protože tyhle záležitosti podobně jako on považuju za problém většiny. Kdyby chtěl zabředávat někdo jiný, můžete to klidně hodit tam ;-)
http://hugelolcdn.com/i/137601.gif