Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1238239241243244367

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Je to vrozená vada - polovina obličeje se mu přestala vyvíjet. Táta ho od vidění zná, studoval na přírodovědě, když tam táta pracoval.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 13. srpna 2013
    ....
  • Ešte ak môžem tak späť k tým komixovkám. Je pravda že je to americká kultúra a ešte väčšia pravda je že to zlatá baňa na peniaze. Američania odchovaný na komixoch a ked sa na plátno prenesie postavička ktorú milovali od detstva tak sa nečudujme že je to taký fenomém :D Vezmite si Avengers, ktorí sú po Avatarovi a Titanicu finančne tretí najúspešnejší film histórie. No a s komixami sa roztrhlo vrece a do týmovky sa chstá už aj batman so Supermanom a máme to Justice League a Marvel do svojho sveta ešte vloží Guardians of Galaxya o zábavu (peniaze) je postarané. No veľmi som si ich obľúbil a teším sa na ďalšie :D
    @Draconos Krytone, neodrazuj ho. Je to jediná věc, kterou kdy četl, krom leporela. :D
  • @LordStark hustokrutopřísný :D
  • @flanker.27 :-s nejak ti nerozumiem :)
    @Draconos Červený trpaslík, epizoda 26 - Inkvizitor.
    KRYTON: Á, Vergiliova Aeneas. Epos o Agamemnónově boji o Helenu Trojskou - dílo největšího římského básníka, jenž se kdy brkem dotkl pergamenu.
    LISTER: Jo, tohle je komiksová verze.
    KRYTON: Vážně?
    LISTER: Ale je to dobrý. Přímo našlapaný dějinama.
    KRYTON: (Prásk, bum, pic ho, zhebni v posteli, ty trojskej prasopse, bác, plesk. Vycházejí z původního textu. Jsem si jist, že by Vergilius souhlasil.
    RIMMER: Krytone, neodrazuj ho. Je to jediná věc, kterou kdy četl, krom leporela.
  • Aha :D no ale ja som komiksi nečítal ani jeden :D
  • @Draconos já jo Kačera Donalda a Rychlý šípy
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já jsem čet Méďu Pusíka. A nejlepší byly vystřihovánky uprostřed časopisu ;-)
  • @Montezuma3 Rád si pozriem komixove filmy ale Meďa Pusík by celosvetový trhák asi nebol že? :D :D
  • @Montezuma3 Toho Méďu Pusíka jsem čet taky a ještě Čtyřlístek
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D Takže som nebol jediný, kto videl v Somebody that I Used to Know skvelý parodijný materiál... Ale toto je lepšie :D
    A ešte veľké plus za vynikajúcu podobu Aryii a Cersei... Páni, tie blond vlasy tej druhej fakt svedčia :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Zrýmovať Ukulele a U prdele je zaujímavý nápad =D
    A dosť ma dostalo to s publikom a tam Meerenská populácia...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co takhle si dát zase jednou nějakou poznáváčku ??

image
    image
    image
  • strašne veľa ich je :D
  • upraveno 13. srpna 2013
    Ti duchové s ocásky =D

Nejlepší je Jon Connington :D a Ned (sigh).
  • Sansa na konci 7 knížky...
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @RainMaker Moc hezká. Připomíná mi Emily Browning.
  • 8-O lol jaká pirátka, či.. ? :o =D
  • Tak já to zkusím.

Robb, Sansa, Arya, Jon, bubák, Meera, Hodor, Jojen, Samwell, Davos, Melisandra, Stannis, Gendry, nevím, nevím, nějaký Číňan, Černokotlý, Cersei, Jaime, Tyrion, Daenerys, Daario, Barristan, Jorah, Malíček, Varys, Starý medvěd, Mistr Aemon, khal Drogo, Tormund, Chřestivá košile, Janos Slynt, náhodný pojídač sýra (Illyrio?), Missandei, Šedý červ, Penny.

Rickon, Bran, Chundeláč, Léto, stará chůva, Lysa, Robert Arryn, Mya Kámen, Davos, Ygritte, Margaery, Loras, Theon, Ramsay, Roose Bolton, Balon Greyjoy, Tommen, Myrcella, Joffrey, Tywin, Doran, Arianne, Temnohvězda, Oberyn, Aša, Aerion, Euron, Victarion, další čtyři se nechytám, pak Jon Connington, Aegon, Rhaegar, Horký koláč.

Lady, Nymeria, dalších pět nevím, Dontos, Renly, Stannis, Shireen, šašek, Edmure Tully, Brynden "Blackfish" Tully, Catelyn, drak, Gregor Clegane, Sandor, Val, další drak, Obara, Nym, Tyene, třetí drak, Rhaegar, Robert Baratheon, Ned, Aerys, Lancel, Salladhar Saan, poslední čtyři taky netuším.

Nějaké opravy? :-)
  • @RainMaker Tak nevím, je ten obrázek trolování? :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.