Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1238239241243244354

Komentáře

• upraveno 18. srpna 2013
    Ked vezmete trenera americkeho futbalu trenovat europsky futbal...spomina sa aj Khaleesi :)

• @Hildegarda hehe perfektné :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Montezuma3 8-O :spike: :king:
    autora,/zdroj nevieš
  • @Hildegarda To pobavilo :)

@Montezuma3 No, neviem či je na tom niečo vtipné ... skôr až kruto pravdivé
    Smrt se na nás směje, a my se na ní smějeme také.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Černý humor je taky humor. Ne diskriminaci!
    vtipná je hlavně ta kosa
  • @Montezuma3 ano, ale tí, kdo nemajú prehled v geopolitike, by na to neprišli (zvlšt, ked tá Dávidova hviezda na tej kose je tak slabo videť ;-)
    :king:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To s tým Branom je dobré :D
  • image

neviem či sa smiať alebo plakať keď si niekto hodí takúto vec na FB.
    Ten obrázok je často na ANTI Illuminati :D
  • @Branislav_Gepeto Ludia nemozu zit bez vodcov. Kto by potom rozhodoval o ich zivote?!
  • @Everett_Young takto sa lahko rozhoduje, ci si kupit bicykel alebo nie :)
    Hildegarda napsal(a):

@Branislav_Gepeto Ludia nemozu zit bez vodcov. Kto by potom rozhodoval o ich zivote?!

Ja nehovorím, že nie. Ja som hoc aj za diktatúru, ak by to bolo pod rozumným vodcom, na ktorého môžeme byť hrdí, ktorý sa stará o potreby obyvateľov a ktorý to robí kvôli láske k svojej zemi, nie kvôli zisku. Teraz tu máme demokraciu, kde vyhrá nadhlúpejšia väčšina a sme v prdeli, ale hlavne, že všetci desne slobodní.
  • @Branislav_Gepeto Ked mi najdes takeho rozumneho vodcu... :-D

Kazde kreslo zvadza k moci okrem elektrickeho.
    @Hildegarda O jednom by som aj vedel *smajlík neprítomného pohľadu*
  • @Branislav_Gepeto ty na to nemas zaludok ;)
    Hildegarda napsal(a):

@Branislav_Gepeto ty na to nemas zaludok ;)

To nemôžeš vedieť, kým ma nespoznáš :)
    To, že sa zväčša chovám k ľuďom dobre neznamená, že nie sú aj takí - ktorí väčšinou utláčajú ľudí a decimujú ich z vysokého vyhriateho kresla -, ktorých by som rád videl horieť zaživa. Kresťania veria, že keď zlý človek umrie, tak sa bude smažiť v pekle - aj tak sa nebude, pretože odpustenie Kristovo je nekonečné, blahblah -, lenže sú ľudia na takom dne, že im môže byť jedno, čo sa s človekom stane po smrti, chcú ho nechať trpieť za života, aby sa zároveň aj stal výstrahou pre iných.
    Len nedávno bol neďaleko na Slovensku incident s tým, že bola zachránená jedna žena. Údajne odišla do nejakého číňáku a nevracala sa. Našťastie mala priateľa, ktorý ju v obchode hľadal, pretože na ňu čakal, kým si ta šla čosi kúpiť - majiteľ ju vraj nevidel. Zavolal políciu a našli ju omráčenú, ukrytú pod krabicami a pripravenú na obchod s bielym mäsom alebo na orgány. Ktovie, čo je pravda na tejto "klebete" - v správach to nebolo, prečo aj, náhodou by to ničilo biznis čiňákom, to by nikto nechcel - teda nikto z vlasníkov médií -, avšak takéto veci sa dejú. Nejde o vzatie života, ide o jeho zničenie. A ľuďom, čo páchajú tieto veci neželám anilen príjemnú smrť.
  • upraveno 24. srpna 2013
    Hildegarda napsal(a):

@Branislav_Gepeto ty na to nemas zaludok ;)

to by nebola až taká prekážška ;)
    však na hocijaké drsnejšie veci, akcie, záležitosti (akéhokolvek druhu) by mal predsa svojho pobočníka, /generála, /maršála, /predsedu (tajnej služby, al.rady ministrov), / ministra vnitra, atakpod. - proste, jako takmer každý panovník, svoju "šedú eminenciu", kt. by robil tú "špinavšiu prácu" za neho..
    neco jako napr. císar Nilfgaardu (a jako citatel obajví -až v poslednej knihe o Zaklínačovi je to
    Jezek, co si vtedy prisiel ku Calanthé po Pavetu

..proste, mal by svojho "Ilyna Payna" ;) :twisted: :king:
  • @Branislav_Gepeto velmi podivné, ... :S :/ nesedí to..
    (..nepravdepodobné..)
    ( - ale mohlo,moze sa stat ) :-k :anxious:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    wtf
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.