VIDEO: Příběh Benjena Starka - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Komunita
imageVIDEO: Příběh Benjena Starka - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

Komentáře

• Možná už to ve fóru probíráte, ale zaujalo mě to natolik, že to stojí za "článek".
  • Paráda, tak takhle nějak jsem si představovala bitvu na Pěsti, k tomuhle si CGI strašáci od HBO nemůžou ani čuchnout :applause: Ten na koni měl být Jiný?
  • Holy sh....
    To je jako by někdo zfilmoval jednu ze zdejších ff povídek!
    Hodně povedené! :applause:
    A ten Jiný! Mnohem blíž mojí představě než ten žvejkal od HBO. :-)
  • Super video :-) Na konci mi naskočila i husí kůže :-D
  • Mnohem blíž mojí představě než ten žvejkal od HBO.
    @sveva STOP. Wookiové do westerosu nepatří. :hand:
  • Bojové scény lepšie a o dosť napínavejšie než v seriály. Tam ten čas namiesto takýchto scén vyplňia sexom...
  • velmi dobré, sice zatial také "klipoidné" (aspon čo sa týka dlžky)
    ale to už neni ani fanuškovská tvorba, ale menšie nezávislé študiá a tímy, - len ma napadlo, jako to majú s (C) poriešené
    mmch., tu je aj "Make of, dlhšia verzia : Tale of Benjen Stark - Extended version, with "Make of"
  • anyway, excellent ;:P :other: :-P
  • @Tenebris napsal(a):

Bojové scény lepšie a o dosť napínavejšie než v seriály. Tam ten čas namiesto takýchto scén vyplňia sexom...

Moment, neříkej, že sex není důležitější součástí (tak trochu) politické středověké fantasy než nějaké nepodstatně souboje a bitky... :-k
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Skvělé video. Tvůrci seriálu by měli jít na školení :)
  • Na mne moc epické... Ale přiznávám, že se jim to povedlo :-)
  • Jenom to meli natacet spis k veceru. Pochybuji, ze by nemrtvi vylezli za bileho dne, kdyz je sance ze prosvitne za mrakama slunce. Tim bohuzel ztraci trosku na autenticnosti. Jinak je to vyborne natocene se skvelou atmosferou, na konci me zamrazilo :)
  • To, že v tomto videu je souboj, neznamená že je to lepší než seriál. Postavy nemrtvých vypadají spíše jako figuríny z nějakého cirkusu. Jzdec na koni který má být Jiný se absolutně nedá srovnat s tím ze seriálu. Podle mě je tohle video podprůměrné, ale je hezkým zpestřením seriálu.
  • Majú tu vééééééééééééééééééééééééééľkúúúúúúúúúúúú chybu ! v Piesni sa píše, že Biely chodec NIKDY nevyjde za denného svetla vždy v noci len ... ak sa nemýlim
  • @Peterko ..tak možno sa už adaptovali.. :other: :-) prisposobovanie sa, je jedna z hlavních strategií (dlhodobého) prezitia druhu.
  • Tady se možná inspirovali u seriálu, kde se Jiní taky mohou bez problému promenádovat na denním světle.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hlavně je to amatérské video... Trochu rozumu do toho mudrování.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.