Povídka č. 11 (6. kolo) - Ice & Fire

upraveno 22. ledna 2014 v Povídky
imagePovídka č. 11 (6. kolo) - Ice & Fire

Tohle není dobré, tohle není vůbec dobré. Opřel se o chladnou kamennou stěnu a zaklonil hlavu. Na špičce nosu ho zastudila kapka vody. Sotva mu stekla na líc, na její místo dopadla další. Dva týdny hnije v téhle zatuchlé kobce a zápasí s krysami o kůrky tvrdého chleba. Zatím se tu neukázal žádný z jeho takzvaných přátel a nepřišel ani jeho otec.

Read the full story here

Komentáře

• Ten Adam je teda pěkně ukecaný, divím se, že ho Garth neuškrtil :-D
    Pěkné spojení několika témat, klidně to mohlo být aj delší :-)
  • Pěkná povídka, postava Adama mě v této povídce nadchnula a bavila :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Povídka dobrá. Snad bude někdy pokračování s příhodami z cesty do Vysoké zahrady a pak třeba i dál :)
  • Na Zeď je to daleko a ještě dále, jak by řekl Martin aneb protahování komínů je důležité. :-)
    Líbil se mi ten lehký nadhled, s jakým to je napsáno.
    Tohle duo má v sobě potenciál Dunka a Egga. ;-)
  • @heavy_head: Ačkolidrobný rozdíl vidím v tom, že u těch dvou (Dunk a Egg) lze předpokládat, že pokud ke Zdi vyrazí, tak jen proto, že se tam oba budou chtít kouknout, tady lze alespoň o jednom s úspěchem pochybovat.

No, já nevím, jestli se mám k té povídce ještě vyjadřovat... Dnes jsem četl povídky 9-11, předchozí dvě jsem chválil a z této trojice neumím určit nejlepší ani nejhorší. Prostě pěkné počtení a tahle rozhodně nebyla špatný závěr.
  • @Jay Trošku rozdíly tam jsou, to zas jo. :-)
  • Občas mi trochu vadilo to sklouzávání ke frašce, ale stejně je škoda, že to tak rychle skončilo.
  • Velmi povedená povídka... :) Pokračování by jí slušelo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.