Málka

upraveno 27. ledna 2014 v Rozličný pokec
image

Dnes 26.1.2014 umřela Málka. Všichni jste jí tu znali pod přezdívkou Lady_Sansa, později Seans. Nevím proč, nevím jak. Jediné, co víme, je, že dnes ráno umřela.
Ti z vás, kdo jste jí neznali, vězte, že to byla ta nejhodnější a nejmilejší dívka, jakou jsem měl kdy tu čest poznat.
Ti z vás, kdo jí znali, truchlete, protože lidí s tak čistým a dobrým srdcem jako byla Málka je málo a ona byla z nich nejčistší, jako padlý sníh.
A ti z vás, kdo jí znali nejlépe, víte, jak jsme si byli blízcí a jak je pro mě bolestné psát pro vás tuhle zprávu.
Všichni jsme měli Málku rádi. Neznám nikoho, kdo by jí nesnášel, nebo neměl rád. Byla hodná, milá, ráda se smála a hlavně byla nezlomná optimistka až do konce. Díky ní jsem měl sílu jít dál, i když už se všechno zdálo ztracené. Myslím, že tak působila na spoustu lidí. Milovala balet, milovala skaut a milovala i lidi kolem. Rozdávala kolem sebe tolik radosti a energie, že díky ní pookřálo i mé, do té doby chladné a cynické srdce, ve kterém je teď pro ní navždycky vyhrazené speciální místo. Vždycky byla veselá, i když bylo nejhůř. Vím, že by si zasloužila mnohem lepší článek, ale jsem naprosto mimo a v tuhle chvíli naprosto netuším, co napsat. Snad jen, že jsem ji z celého srdce miloval.

image

Komentáře

• :-(

Tak to je rána... strašná. Nevím, co napsat. :-( Snad jen, že přeju rodině i kamarádům hodně síly. Smrt mladého člověka je nepředstavitelná tragédie.

Bude tady chybět. Měla jsem moc ráda její povídky... obdivovala jsem její životní elán, optimismus, nadšení pro balet... Achjo :'-(
  • upraveno 27. ledna 2014
    Neznal jsem ji, jelikož jsem tu nový, ale je hrozné že smrt potkává lidi v tak mladém věku =( Snad existuje něco dalšího po tomhle životě.

Myslím, že to, co člověk napíše takhle od srdce je lepší, než nějakej promyšlenej článek ;(
  • To není možné, vůbec nevím co říct :( bude mi chybět, přeji hodně sil rodině a blízkým.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    U všech bohů, do prdele! 8-O Tenhle měsíc je vážně na hovno.

Měl jsem jí rád. Dokonce mne inspirovala k započetí psaní jedné povídky do zdejší soutěže, kterou jsem ještě zdaleka nedokončil. Teď už ale musím. Kvůli ní.

Upřímnou soustrast blízkým a všem jejím přátelům, co ji měli rádi.

Dovolím si na památku vyhrabat jednu z "Co posloucháš"

R.I.P. :weirwood:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Od chvíle, kdy nám to včera její sestra oznámila, se cítím jako přejetý lokomotivou.

Připojuju se k Everettovi, je naprosto přesný. Veselá, milá, psala skvělé povídky. Docela jsem tu zprávu obrečel...
  • Jsem v šoku.
  • Myslela som, ze dnes nebudem, plakat, ale do riti!!!
    Do riti!
    To by ona nikdy nepovedala, bolo to to najlepsie a najnevinnesie mlade dievca, ktore som mala tu cest aspon trochu poznat. Viac nie je, co povedat, aj tak nevidim na klavesnicu...
    Bude mi chybat. Dufam, ze to jej rodina zvladne, hlavne s novym prirastkom na ceste. Je mi to strasne luto.
  • R.I.P.
    Osobne som ju nepoznal ale z fóra sa zdala ako veľmi milá baba, úprimnú sústrasť rodine aj všetkým ostatným blízkym.
  • Zamrazilo mě z toho... hodně síly rodině a kamarádům.
  • Chudák holka, tak teď už baletí někde jinde. Bude tu chybět.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Nemám slov. Je mi to moc líto.
  • No,... nene. ;o(
  • Upřímnou soustrast. :weirwood:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Je mi to moc líto. Myslím, že Málka bude chybět mnoha lidem a dokonce i těm, kteří ji "znali" pouze virutálně :(.

@Everett_Young Myslím, že nic lepšího by napsat nešlo.
  • Everette napsal jsi to skvěle. Já také nemám slov. Snad jen upřímnou soustrast.
  • Rozesmutnilo mě to velmi. Snad bude mít její rodina dost sil to překonat.
  • Tak to včera nebyl zlý sen, ale o to horší realita.
    Neznal jsem ji jménem, ačkoli třeba fakt, že je skautka ke mě asi doputoval.
    Bude chybět (nám, ale především rodině a blízkým přátelům), "Škoda je dobrého člověka a mladého dvojnásob".
    PS: Everette, ohromný respekt, napsat v takové situaci TAKOVÝ článek,... klobouk dolů. Nic důstojnějšího si neumím představit.
  • ježiš, je mi to strašne ľúto. dlho som tento thread prehliadal, netušiac čo je vo vnútri. práve to čítam, a až mi srdce na chvíľu zastalo.
    lady sansu "som poznal" iba z týchto stránok, ale prišla mi ako veľmi milá baba.

prajem veľa síl všetkým blízkym. či už ju poznali osobne, alebo iba sprostredkovane.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Jay Taky jsem si ze začátku říkal že je to nějaká hloupost, že za chvilku přijde a napíše něco jako že to byl hloupý vtip nebo tak. Ale není :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.