Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1285286288290291367

Komentáře

• Jo ty jsou nejlepší možná i Joffrey (od krve :-D )
  • @Azazel =D :applause:
  • Lanistrové nějak nazrzlý :D
    image
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Azazel: A v Meereenu mají kozy asi nějakou vydatnou stravu nebo co. 8-O
    Tak jo, tahle obálka mě definitivně přesvědčila. Budu se dívat i na 4. sérii. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Montezuma3 Co tě na ní tak přesvědčilo? (
    Výstřih Daennerys? :P
    )
  • zaujímavé, že ani jeden Lannister nevyzerá veľmi blonďato :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Lodimar
    To bude nejspíš tím, že nikdo z nich ve skutečnosti blond není.
  • @Lodimar Leně ta blond paruka vůbec nesluší, kdyby mohla mít svoje normální černé vlasy, vypadala by mnohem lépe.
  • Je fakt, že Dany vypadá jak po plastice:-) a maskéři jim mohli všem zesvětlit obočí:-)
  • Krisa napsal(a):

@Montezuma3 Co tě na ní tak přesvědčilo? (

Výstřih Daennerys? :P
    )
    Má to nějak nafouklý :D

upraveno 11. března 2014
    http://beautifuldeath.com/

Jestli to dobře chápu, tak tam každý den přibude jeden nový obrázek z jedné epizody
    @MissUtahraptor
    výborné, jeho obrázky mám ráda
    líbí se mi ta "encyklopedie" draků, kterou dělá
  • @MissUtahraptor Neviem prečo, ale tento typ obrázkov sa mi páči.
  • @Nevada Mně taky. :D

@Mrcel17 Protože jsou poměrně detailní, propracované, realistické a odpovídající popisům z knih? :-k
    MissUtahraptor napsal(a):

Protože jsou poměrně detailní, propracované, realistické a odpovídající popisům z knih? :-k

Nechce se mi teď hledat obrázkový smajlík, tak si ho jen představ: palec nahoru! :-D

• @MissUtahraptor Rhaegar vypadá dobře, ale Lyanna vypadá spíš jako nějaká taková tichá plachá panenka než jako ta rozlítaná dobrodružka kterou byla.
  • @Everett_Young Až budeš ve čtrnácti těhotná a sirotek díky skorotchánovi, třeba taky zkrotneš... :anxious:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. března 2014
    @MissUtahraptor

Jde i o postavu. Uvědommuješ si, že pokud Lyanna opravdu dokázala na tornaji řídit normální cvičeného koně, vyjet do turnaje v poskládaném brnění (které stejně bylo poskládané z kusů pro chlapy nebo pro kluky, protože s účastí 14ti leté holky nikdo nepočítal) a k tomu ještě nejen unesla dřevec ale dokázala jím shodit trénovaného šlechtice z koně (už ta zpětná síla při nárazu) tak rozhodně ve svých 14ti kdy ještě ani nebyla plně vyvinutá co se těla týká (myslím výšku a svaly, aby mě někdo záměrně špatně nepochopil) musela mít fyzičku jako kluk a tedy nemohla vypadat takhle. Spíš by měla mít vysportovanou, poměrně atletickou postavu, neež vypadat jako drobná, křehká kráska. Protože postava zobrazená na tomhle obrázku by toto nedokázala (nebo dokázala s štěstím přecházejícím v haluz s šancí inklinující k nule).

EDIT: "Ve čtrnácti těhotná" - to zní jako název další hollywoodské komedie, zkus jim to tam poslat třeba se za pár let dočkáme v kinech :-D
  • @Everett_Young Asi neznáš "Náctileté maminky", že...? =D

Lyanna jako Rytíř smějícího se stromu je jenom teorie.
    Na obrázku je štíhlá, atletická postava se schová pod šaty (evidentně volné, navíc s nabíranými rukávy) a kdyby vypadala jako druhá Brienne jen s pěknou tvářičkou, tak by asi těžko všichni potvrzovali její krásu. Navíc- pokud si správně pamatuji- úspěch záhadného rytíře měl být způsoben především jeho jezdeckými schopnostmi.
  • @MissUtahraptor Niečo na tom rozhodne bude :D
    Ale aj štýl kreslenia sa mi páči, nie je to také umelo digitálne, ale ani zase príliš jednoduché.
    Také akurát :D
    Nevada napsal(a):

líbí se mi ta "encyklopedie" draků, kterou dělá

Až na to, že ti draci neodpovídají popisům v knihách.
    Ale jinak jsou ty obrázky pěkný, to každopádně.
  • @MissUtahraptor Konečně Rhaegar, který se blíží mojí představě. Jen nechci vědět, kolik má v pase... podle obrázku asi míň než Lyanna =D
  • @sveva Rhaegar má ideální míry 90-60-90 :-D
  • Škoda, na Roberta by býval potřeboval spíš nějakých 140-100-115, s těmi výše uvedenými by uspěl možná tak u Renlyho..
  • @Ugla Obávám se že ani tady by neuspěl, Renly by ho sice asi kladivem nesrazil, ale stejně by ho zapíchnul, obzvlášť pokud by měl Rhaegar takové míry =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. března 2014
    Everett_Young napsal(a):

kladivem nesrazil, ale stejně by ho zapíchnul, obzvlášť pokud by měl Rhaegar takové míry ;)

• @Krisa :twisted: :applause:
  • tak to si musím pořídit
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.