Seriál Hra o trůny

upraveno 11. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Co je Hra o trůny?
Hra o trůny je seriál televize HBO založený na předloze Píseň ledu a ohně od George R.R. Martina (GRRM). HBO plánuje věnovat každé knize ságy jednu TV sérii. První série bude mít 10 dílů. Další série budou pravděpodobně vyžadovat větší prostor. O druhé sérii ale zatím nebylo rozhodnuto.

O předloze
Píseň ledu a ohně je knižní sága z žánru tzv. středověké fantasy. Celosvětově se prodalo přes 7 milionů výtisků této...

Číst celý článek zde
12346

Komentáře

• Hlavně asi otce i syna zredukují na jednu postavu. Tedy v případě, že se do budoucna hodlají obtěžovat s nějakou Alys.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    MissUtahraptor napsal(a):

Hlavně asi otce i syna zredukují na jednu postavu. Tedy v případě, že se do budoucna hodlají obtěžovat s nějakou Alys.

=D Obtěžovať je tak krásne slovo... Keď už sa obtěžovali s Ros, Melisandrou a Randou...
  • upraveno 29. května 2013
    TORMUNDA MI NEVEZMÚ! :-x
    INAK ICH OBETUJEM CHRCHLOVI! :onfire:
  • GemSignor napsal(a):

Já se teď teda hlavně bojím, aby neprohodili role magnara a Obrozhouby, protože

pak bychom se s Thormundem asi zanedlouho rozloučili
    Neeee, Thormund je perfektně obsazený i zahraný (a má dobré háro :-)
  • MissUtahraptor napsal(a):

Hlavně asi otce i syna zredukují na jednu postavu. Tedy v případě, že se do budoucna hodlají obtěžovat s nějakou Alys.

Neeee číslo dvě. Starý byl hrozně nesympatický, mladý mi připadá celkem férový chlápek (držím mu i Alys palce).
  • upraveno 29. května 2013
    But... but... but they are all on the wrong side of the Wall! ;'(
  • Ros na mne působí jako nehoraznej kolohnát, zrzky mam rád ale ona se mi nelíbí, hlavně ten její výraz "něco tady smrdí"
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. května 2013
    @brbr: ehm,
    Thenn na Karské baště. To je skandál. (Tanec, poslední kapitola Jon Snow, kdybych byl v tom hloučku okolo lorda velitele, měl by Sníh o jednu bodnou ránu navíc 8-)

@Marek: Nech jí spát
  • @Montezuma3 Proč ne? Nebuď tak konzervativní :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Súhlasím s brbr.
    Čo sa ti nepáči? IMHO to bol skvelý ťah. Ten Magnar potreboval nejako schladiť. Už len ostáva modliť sa, že tento titul a okúsenie života lorda mu ukáže aj inú stranu mince. Nevyzerá dokonca ani na nejakého tyrana alá Joff, ktorý by chcel tú Kartsarčicu týrať. A okrem toho vzhľadom na vlastnosti Thennov má potenciál sa prispôsobiť asi nevyšší. To by mohlo zlepšiť ich vzťahy a Magnar prichádza s bonusom mnohých dobre vycvičených a disciplinovaných bojovníkov pre Sever. Toto je jeden z mála ťahov Jona, ktoré chválim.
  • @brbr napsal(a):

@Montezuma3 Proč ne? Nebuď tak konzervativní :-)

Monte si dělal naděje na získání Karské bašty i s půvabnou nevěstou a díky Jonově pomoci to pro něj najednou nevypadá zrovna sluníčkově.
    =D
  • Viděli jste někdo, popřípadě nevíte, kde by se dal splašit, ten původní pilotní díl? Aspoň kousek =)
  • @Maliky původní pilotní díl?
  • @M1on Jakože ten, který se točil jako ukázka, aby mocní muži z HBO dali projektu zelenou.Některé postavy měli jiné obsazení a konala se i poprava Rickarda a Brandona
  • @Maliky zdroj pls ? kde si toto čítal? 8-O :-k
  • Myslím, že ten původní pilot se na veřejnost nedostane, podle toho, co D&D říkali v nějakém rozhovoru, tak se za něj dost stydí. :D
  • upraveno 7. dubna 2014
    @sveva To znamená, že jim rozpočet nevyšel na jejich oblíbené scény.
  • @Alef_peAlef třeba tady
    @sveva Ach jo, škoda :( Nikdo by od toho nečekal zázrak, vždyť to muselo být strašně nízkonákladový.
  • @M1on jejich oblíbené scény mohli natočit na hocijakej pešej zéne, korse, , ked je teplo, ide byť leto :p ;D alebo silnejšiu verziu hocikde pri vode, na kupalisku :p :twisted: =D
  • By ma zaujimalo, ktor je ta vrcholne dolezita postava menom Lhara :-k :-s
  • @Hildegarda A kdo to má být, kde byla zmíněná? Nic mi to neříká. :anxious:
  • @CervenKa souhlas :anxious:
  • upraveno 14. dubna 2014
    @CervenKa @M1on Na imdb je uvedena ako jedna z postav v jednej casti.

http://www.imdb.com/title/tt3060910/?ref_=tt_ep_ep6
  • Lhara mi také nic neříká...asi to nebude moc důležitá postava
  • @Ser_Tribun Alebo sa mylis a ona zasadne v poslednej epizode tejto serie na tron a dalsie serie budu venovane tomu, ako stretla otca svojich deti - Daaaaaaria :)
  • No nevím, tipla bych to na nějaké křoví (Meerenská otrokyně, divoká nebo
    obránkyně Zdi původem z Krtince nebo třeba najatá svědkyně proti Tyrionovi
    ), ale proč má potom jméno? :idea:
    Každopádně mám zas o čem přemýšlet :D
  • Sakra, nevíte, proč přeobsadili Tommena? Řízek si konečně mohl zahrát a oni ho vyšoupnout... :evil:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hildegarda napsal(a):

By ma zaujimalo, ktor je ta vrcholne dolezita postava menom Lhara :-k :-s

Beztak nějaká děvka.
  • upraveno 24. června 2014
    Po americkém prezidentovi Baracku Obamovi se fanouškem seriálu stala nejspíš i britská královská rodina :-D

image

Jen tak mimochodem, Harington i Leslie jsou potomky krále Karla II., který měl, pokud si dobře vzpomínám, 16 nemanželských dětí. Harington je navíc synovec Sira Nicholase Johna Haringtona, 14. baroneta Haringtona. Jelikož je tento pán bezdětný, tak se Kit teoreticky můžu stát dalším baronetem, neboť v linii nástupnictví je před ním jen jeho otec a starší bratr :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.