Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire
Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire
Tyrion získává nečekaného spojence. Daario prosí Dany, aby mu dovolila udělat to, co umí nejlépe. Jonova varování o zranitelnosti Zdi vyznívají naprázdno. Brienne na cestě s Podem sleduje novou stopu. Scénář k epizodě napsali David Benioff a D.B. Weiss, režie se … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
sword??Musíš uznat, že Mel má nad Sellyse fakt převahu. Myslím, že na většinu chlapů by nepotřebovala ani ten její lektvar :-) ale jinak šlo hlavně o výkony herců celkově, konečně dostávají prostor ti opravdu talentovaní a scénář to výjimečně tolik nepodělal.
(skor stvrdol ..nie ???)
@Depresor @stano Nevím. Když si Martin myslí, že to byla chyba, tak si myslím, že bude schopen z fleku přijít s x alternativním scénaři. Třeba Brynden v čele bratrstva, nebo co ja vím...
Jinak ten Hora je fakt vtipnej, podle mě je strašně moc opálenej, moc exotickej, měl by být bledej a chlupatej :D Ale chápu že hledat tyhle prototypy není sranda :)
@Everett_Young
Ohledně toho Sansa-Lysas fightu, oni to museli trochu změkčit, protože v knížkách jsou ty dveře normálně vertikální ve zdi pokud vím a ona se tam v nich Sansa vzpříčila a Lysa jí fakt zkoušela vyhodit. V seroši, jak jsou dveře v podlaze by Sansa úplně moc šancí neměla.
Třeba uvidíme Lysin funus, tak zjistíme jestli očička a vlásečky zůstaly netknuté :D
Před. :D
(můj názor)
ser Gregor:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/p417x417/10395195_10152234516181263_8261987890884429302_n.jpg
Inak Aryiin zásah do srdca... no to tam mohli dať namiesto herca vypchaté vrece - tiež by sa asi tak bránilo.
Ale na druhú stranu, páčila sa mi scéna Mel, no a jednoznačne scény Tiriona.
@hustey Vygoogluj si obrázky, je to na nich vidět mnohem lépe než z traileru. Pokud víš něco o boji se zbraněmi na blízko (např. pokud se věnuješ historickému šermu nebo tak) pak víš, že tohle se prostě nedělá. Navíc, těch záběrů bylo zveřejněno mnohem víc.
@up_er Mě zase spolehlivě baví tvoje trollovské příspěvky.
Malíček: Byla to nehoda, uklouzla na slupce od banánu. Snažil jsem se ji chytit, ale bylo pozdě. Ach, jsem z toho zlomený. Má jediná láska...
Sansa: Lodr Petyr lže, musím říct pravdu. Ta slupka nebyla od banánu, ale od melounu.
John Royce: Věřím vám každé slovo a budu vám věrně sloužit do konce svých dnů...
Uff. Bojím se pořádného WTF. To, že Sansa je tam jako Sansa a ne Alayne, to je podle mě průser jak sviňa, protože v údolí určitě má Varys nebo někdo jiný z KL svého ptáčka a takováto věc by se rozhodně neutajila... A jak pravíš, nedává to vůbec smysl a hlavně to dělá z Malíčka pěkného blba. On má být ten mazaný lišák, který myslí několik tahů dopředu a počítá i s detaily... A tohle, byť to tak na první pohled může vypadat, rozhodně není detail.
Jinak Sansa je Sansa, ne Alayne?... V (před?)minulém díle celkem zachovávali "mezi osmi očima, je to Sansa, ale pro všechny ostatní Alayne" a to jsem si říkal, že Rob
ertin asi není ten pravý, kdo to má vědět, hmmm...@Jay Jeyne s Robbovým děckem na Casterlyově skále? Co blbneš. Po odpovědi seveřanů, že už mají