Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire
Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire
Tyrion získává nečekaného spojence. Daario prosí Dany, aby mu dovolila udělat to, co umí nejlépe. Jonova varování o zranitelnosti Zdi vyznívají naprázdno. Brienne na cestě s Podem sleduje novou stopu. Scénář k epizodě napsali David Benioff a D.B. Weiss, režie se … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Jay Vzhledem k tomu, že v seriálu žádná Jeyne Westerling není a nebude, nevidím k důvod bělit nic víc. S čím se mám smířit? Edmure nemá se seveřany nic společného, ten může zajímat leda tak lordy v Řekotočí, a nicka Jeyne jim může být ukradená o to víc.
:twisted:
Všem Těm co jsou tak unešeni z poprsí Carice van Houten doporučuji odejít od monitorů a televizních obrazovek ven mezi lidi a podívat se na naše děvčata. Z mého pohledu bradavky 12 letého chlepce k ženským vnadám moc nepřidají, ale kolik lidí tolik chutí a nebo jinak popřemýšlet jestli máte správnou sexuální orientaci a nebloudíte? :-D
to ze se ti jeji kozicky nelibi, neznamena ze nejsou krasny;)
@svoa00 pokračuj :-)
:-D
Píchnutí Aryi do srdce je prostě tak strašně rychlé a od malé holky nečekané, že se nezmohl na sebemenší odpor, to mi nevadilo. Vadilo mi, že "zaútočili" dva (toho Kousače jsem teda vůbec nepoznal, až tady z diskuse), ale jeden se nějak zapomněl pár metrů daleko a k zabití Psa neudělal nic. Vypadá to, že asi jen přišel oznámit Ohařovi novinky z Kings Landig, že je na něj vypsaná odměna, aby si dával většího majzla, a že je Král mrtev, mimoto ještě "podržet Arye jako cvičební pomůcka, toť vše.
vzpamatujte se, pouzijte sve mozky a uvedomte si, ze tv show nemuze byt 1:1 kopie knizni predlohy.
a tvojí logikou: byla by uplne parada kdyby vsichni ocasove co tady breci ze je kritika nahovno prestali ty prispevky cist vcetne viteze niceho @hustey
EDIT: Víš, ono totiž JE možné natočit seriál který není věrný předloze a stejně je to dobrý seriál. Třeba u Walking Dead se to povedlo na jedničku ačkoli se od komiksu naprosto liší. A dokonce dokázali vymyslet i vlastní postavu která není úplně tupá a klišoidní jako Talisa.
jde o vysvětlení hned pod tvojí reakcí na 12 leté chlapce Evidentní ignor z tvojí strany a hned hurá machrovat na @JoeGry s tím kolik jsi měl v životě holek. Mimochodem, jaký je tvůj věk, smím li to vědět (stačí na desítky) abych si udělal představu v kolika že se ti to vlastně líbí zbytek v dějinách vojenství, až se nasnídám
nekomu se libi maly bradavky nekomu se libi bradavky prez cely prso :D
nevim co je na tom k udivu, kazdej sme jinej...ocividne tady se Carice libi hodne lidem a ja si spis myslim ze je vyjimka, kdyz se najde nekdo, komu se ona a jeji prsa nelibi;)