Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
imageHra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire

Tyrion získává nečekaného spojence. Daario prosí Dany, aby mu dovolila udělat to, co umí nejlépe. Jonova varování o zranitelnosti Zdi vyznívají naprázdno. Brienne na cestě s Podem sleduje novou stopu.  Scénář k epizodě napsali David Benioff a D.B. Weiss, režie se … celý článek

Read the full story here

12467

Komentáře

• @svoa00:
    "Po odpovědi seveřanů, že už mají Rickona."
    Tahle informace mi nějak unikla, můžeš prosím vysvětlit? Mimochodem k tomu obrázku, ono to v sáze dopadá jinak?
  • JayJay
    upraveno 20. května 2014
    @svoa00: Trochu zaspoilovat, prosím...
    Knižně myslím, že tam padlo něco v tom smyslu, že Riverrun se vzdá a Jeyne s děckem dožijou někde v ústraní pod vlídným dohledem Lannisterů. A ano, blbnu, tohle nebylo o Jeyne s děckem, ale o Edmurovi s děckem, co? Každopádně, Jeyne na tom není o moc jinak ať už knižně dítě je/bude či ne... Pokud by Sever dále protestoval, tak Lannisteři prostě mají rukojmí,... Se s tím smiř.
  • @baltim Prostě jenom pokračuju ve spekulacích.
    Na Rickonovi začal v Tanci přece pracovat Davos
    . Jedno Starkovské děcko v hrsti je lepší než...

@Jay Vzhledem k tomu, že v seriálu žádná Jeyne Westerling není a nebude, nevidím k důvod bělit nic víc. S čím se mám smířit? Edmure nemá se seveřany nic společného, ten může zajímat leda tak lordy v Řekotočí, a nicka Jeyne jim může být ukradená o to víc.
    Lannisterové někoho vydírat? Po Tanci s draky?
    To je dobré, tohleto :-D Se s tím smiř.
  • @svoa00:
    No to ano, ale pokud se pamatuji, tak Davos si nejprve pěkně poseděl v Bílém přístavu a nakonec se akorát od němýho dozvěděl, že je Rickon na Skagosu. Pokud se nepletu, tak jeho linka končí tím, že se tam hodlá vypravit. To stále považuji dost daleko od stavu "Máme Rickona"... :-)
  • upraveno 20. května 2014
    @baltim Ty bys snad Davosovi nevěřil, že dostojí svému úkolu a přivede zpět právoplatného dědice severu?
  • @Mikjan:
    Jo, určitě bych mu věřil (asi jako jednomu z mála), ale pakliže mě paměť neklame, tak v knize je to popsané, že když ten němej železnej hodí kudlu na Skagos, Davos z toho nebyl úplně vodvařenej. Určitě ví proč. Při vší úctě k Davosově cti, myslím, že to pro něj nebude vůbec lehké a kdo ví, jestli tam Rickona vůbec najde popř. se dokáže vrátit zpět na Westeros. Jen jsem chtěl poukázat na to, že zmínka "máme Rickona" je od reality poměrně dost vzdálená. Takže asi tak :-)
  • Baltim má pravdu, Lannisteři měli taky Sansu, dokonce i provdanou a bylo jim to ho... platný
    :twisted:
  • Pěkný díl a vůbec mi nevadí že jde pomalu a jistě svoji cestou jako celý seriál. Holt HBO napsal novou ságu ;-) Hora je bohužel jen velký chlap s hromadou svalstva, ten bojovník a zabiják se někam stratil. Arya Stark se mění v Nemesis nebo Erínye. Jen žena nikdy nezapomíná a neodpouští.
    Všem Těm co jsou tak unešeni z poprsí Carice van Houten doporučuji odejít od monitorů a televizních obrazovek ven mezi lidi a podívat se na naše děvčata. Z mého pohledu bradavky 12 letého chlepce k ženským vnadám moc nepřidají, ale kolik lidí tolik chutí a nebo jinak popřemýšlet jestli máte správnou sexuální orientaci a nebloudíte? :-D
  • @redhrad Nejde o její poprsí, spíše o ten vznešený styl vystupování. Jak jsem řekl, z té scény celkem jasně vyplývá kdo u Baratheonů doma vládne a služka Sellyse to není.
  • @redhrad No ono keby si videl viac ženských pŕs tak by si možno vedel že bradavky su rôznych tvarov, veľkostí dokonca aj farieb. Ale vždy poteší keď ťa niekto nazve gayom, hlavne ak ten niekto vie ako vyzerajú bradavky 12 ročného chlapca ;D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 20. května 2014
    redhrad napsal(a):

Holt HBO napsal novou ságu ;-)

To, čo oni stvárajú, má od definície ságy pekne ďaleko. Všetko, čoho by sa mohli chytiť, zničili.
    Všem Těm co jsou tak unešeni z poprsí Carice van Houten...
    A ty sa im divíš, že pri súčasnej kvalite seriálu, je to asi jediné, čo ich poteší?
  • upraveno 20. května 2014
    hehe postřelena kačka zakdaká?:) myslím že to co já jsem viděl(a ne jen viděl, ale i hladil, líbal a laskal ;-) ) tak tobě se ani nezdálo. A nikoho jsem nenazval gayom, jen jsem řekl že je třeba se podívat a popřemýšlet Ty už jsi asi myslel viď?:D
  • @redhrad koukám že reaguješ jen na to co se ti hodí do krámu, že? :roll:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @redhrad A čo takto založiť samostatné vlánko o tom, kt oj*bal viac kočiek? Na koncisi to môžete spočítať na nogay body.
  • redhrad
    to ze se ti jeji kozicky nelibi, neznamena ze nejsou krasny;)
  • Tak já vás trochu vytroluju :twisted:

image
    image
  • @up_er Pro tentokrát ti musím dát za pravdu :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 21. května 2014
    @redhrad Možná bys mohl říct jak to, že máš tak nastudované bradavky 12 letých chlapců?

@svoa00 pokračuj :-)
  • JoeGyry napsal(a):

@redhrad No ono keby si videl viac ženských pŕs tak by si možno vedel že bradavky su rôznych tvarov, veľkostí dokonca aj farieb. Ale vždy poteší keď ťa niekto nazve gayom, hlavne ak ten niekto vie ako vyzerajú bradavky 12 ročného chlapca ;D

To je dobrý postřeh! :king:
  • svoa00 napsal(a):

Tak já vás trochu vytroluju :twisted:

image
    image

Ty první dobrý, ty druhý už míň!
    :-D
  • upraveno 21. května 2014
    Everett_Young napsal(a):

Rozbor s04e07 - I wanna fly, fly high, with you baby...

KDE JE MY LORD MY LADY? :evil: Horký Koláč pobavil a perníkový zlovlk vyvolal požadovanou melancholii. Brienne a Podrick se skvěle doplňují. Dobře natočeno a poměrně logické. Akorát si nejsem jistý co mělo znamenat to rozcestí.
    Já to pochopil tak, že je to rozcestí k cestám na sever ke Zdi a do Údolí. :king:

Píchnutí Aryi do srdce je prostě tak strašně rychlé a od malé holky nečekané, že se nezmohl na sebemenší odpor, to mi nevadilo. Vadilo mi, že "zaútočili" dva (toho Kousače jsem teda vůbec nepoznal, až tady z diskuse), ale jeden se nějak zapomněl pár metrů daleko a k zabití Psa neudělal nic. Vypadá to, že asi jen přišel oznámit Ohařovi novinky z Kings Landig, že je na něj vypsaná odměna, aby si dával většího majzla, a že je Král mrtev, mimoto ještě "podržet Arye jako cvičební pomůcka, toť vše.
  • Trošku se podivuji nad tím, jak rychle plynou události v Údolí, tam by se dalo natahovat a "vatovat" do aleluja, ale asi scénaristi vnímají neoblíbenost Sansy, případně její linky a tak to chcou mít asi co nejrychleji odbyté a z krku. Tam by se dalo ale podle mého názoru nahnat pár dílů navíc, s takovou budou mít za dva, tři roky dotočeno a seriál skončí. No asi se už připravují na zfilmování a seriál odepíšou úplně.
  • byla by uplne parada kdyby vsichni ocasove tady co breci ze je serial nahovno to prestali sledovat, vcetne viteze zlate medaile z posledni olympiady v sermu everestta.

vzpamatujte se, pouzijte sve mozky a uvedomte si, ze tv show nemuze byt 1:1 kopie knizni predlohy.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. května 2014
    @hustey Tenhle argument úplně miluji génie. Nechci aby to byla přesná kolie předlohy, chci aby ty věci dávali smysl. Možná bys měl jít diskutovat na ednu když se ti nelíbí že někdo v tom vidí chyby. Ale já ti to nevyčítám, někdo ten vzorek průměrného konzumního diváka zastupovat musí ;-)

a tvojí logikou: byla by uplne parada kdyby vsichni ocasove co tady breci ze je kritika nahovno prestali ty prispevky cist vcetne viteze niceho @hustey

EDIT: Víš, ono totiž JE možné natočit seriál který není věrný předloze a stejně je to dobrý seriál. Třeba u Walking Dead se to povedlo na jedničku ačkoli se od komiksu naprosto liší. A dokonce dokázali vymyslet i vlastní postavu která není úplně tupá a klišoidní jako Talisa.
  • V první řadě omluva pro sveve že jsem Ti to tady tou debatou posunul kam to nepatří.sr. poslední reakce zbytek prosím dejte tam kde se to víc hodí.
    Everett_Young napsal(a):

@redhrad koukám že reaguješ jen na to co se ti hodí do krámu, že? :roll:

prosím upřesni, nějaká pravidla historického šermu? 8-O
    Rybba napsal(a):

JoeGyry napsal(a):

@redhrad No ono keby si videl viac ženských pŕs tak by si možno vedel že bradavky su rôznych tvarov, veľkostí dokonca aj farieb. Ale vždy poteší keď ťa niekto nazve gayom, hlavne ak ten niekto vie ako vyzerajú bradavky 12 ročného chlapca ;D

Dvorce bradavek jsou opravdu tak unikátní že mají obdobu otisků prstů a
    nebo zornic! Možná jsem se měl vyjádřit že se divím kolika lidem se líbí prsa v rozpuku a mě prsa zralých žen a dívek. Na invektivy typu poznatku 12letých : všem nám tedy doufám že i Vám bylo dvanáct a viděli jsme se v zrcadle a nebo nám nepokřivená páteř dovolila sehnout hlavu směrem dolu.

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. května 2014
    @redhrad

jde o vysvětlení hned pod tvojí reakcí na 12 leté chlapce
    @redhrad Nejde o její poprsí, spíše o ten vznešený styl vystupování. Jak jsem řekl, z té scény celkem jasně vyplývá kdo u Baratheonů doma vládne a služka Sellyse to není.
    Evidentní ignor z tvojí strany a hned hurá machrovat na @JoeGry s tím kolik jsi měl v životě holek. Mimochodem, jaký je tvůj věk, smím li to vědět (stačí na desítky) abych si udělal představu v kolika že se ti to vlastně líbí
    prsa zralých žen a dívek.
    zbytek v dějinách vojenství, až se nasnídám
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young jo kdyby o tom jak tady vytahuje kolik laskal prsou věděla jeho žena... :-D :-D
  • @Thorar Nemyslím, že by se jí to líbilo :-) Ale přijde na to jaká má prsa :-D
  • Everett_Young napsal(a):

@Thorar Nemyslím, že by se jí to líbilo :-) Ale přijde na to jaká má prsa :-D

Spíš kolik jich má.
  • redhrad
    nekomu se libi maly bradavky nekomu se libi bradavky prez cely prso :D
    nevim co je na tom k udivu, kazdej sme jinej...ocividne tady se Carice libi hodne lidem a ja si spis myslim ze je vyjimka, kdyz se najde nekdo, komu se ona a jeji prsa nelibi;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.