Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
17374767879121

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @JoeGyry definitivně jí j*blo :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @JoeGyry
    a) reklama na hello kitty.
    b) začala senilnět.
    c) stejně jako všichni ostatní, začala cílit na rostoucí asijský trh.
    možnosti se vzájemně nevylučují
  • Singel z nového albumu, podľa mňa mimoriadne vydarený :)
  • @M1on dokonalý :applause:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.

• @Gepeto
    Od 4:36 je pre mňa asi najlepšia časť celého Wicked, holka možno trochu prehráva, ale hlas má úžasný. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha Nedá sa celé Wicked zohnať v nejakej dobrej kvalite aj s titulkami? Najlepšie anglickými?
  • @Gepeto Bohužiaľ zatiaľ nie, žiadny oficiálny záznam zatiaľ nebol a tie neoficiálne nie sú väčšinou valnej kvality. Najlepšia kvalita, čo som zatiaľ našiel je asi v týchto videách, uploaderka na požiadanie zasiela link na stiahnutie celého vystúpenia. Čo sa týka titulkov, to asi bude horšie, ale tu je aspoň kompletný prepis.
  • Poslední dobou pořád točím duo First Aid Kit. Narazila jsem na ně právě díky tomuto GoT videu, ale mají spoustu jiných skvělých písniček.

• upraveno 10. června 2014
    Dneska vyšel soundtrack k čtvrté řadě toho ošklivého seriálu. :-D
    Jestli tam u nich někdo odvádí skvělou práci, tak je to právě Djawadi....
    Moc se mi líbí First of His Name, Watchers on the Wall, Thenns, Thee Eyed Raven (!!) a The Children - zřejmě bude hrát u poslední scény závěrečného dílu, a i když to zní jako Danyino téma, tak začátek je jasně starkovskej, to mi dává jistou naději, že tentokrát by mohli končit Branem. :-)
    You Are No Son of Mine zní temnětesklivě, na tu už se taky těším. :-)

• upraveno 10. června 2014
    Škoda, že v GoT nikdy hudbu moc nevyužívali, základní motivy jsou dost povedené. Jinak ta poslední to zní stoprocentně jako Dany, i kdyby měla sedět na židli a usmívat se do kamery, tohle zahrajou u její linky :)
    Mne na tom nepríde nič Danyovské. Neviem prečo.

Toto je zrovna ten typ soundtracku, ktorý ak využijú pre jednu scénu, bude to plytvanie. Radšej môžu po merite epizódy spraviť nemé zostrihy toho, kde aká postava skončila a to ukončiť s touto hudbou v pozadí. V strede je tam jeden nádejný moment, kde by mohli dať Starčata ako Bran a Arya, ku koncu temnejšie zase Sansa na pohrebe možno.
    Toto už niekde hrali? Ak nie, zaujímalo by ma, kde to využijú. Možno Bran pri boji skrze Wightov?
  • a co Dragons Daughter ta tu už byla? nevim musím to poslouchat pořád dokola
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @CervenKa To v současné době nejde neposlouchat (nebo spíš neustále neslyšet :P ).
  • @Krisa Jo? Ani nevim, poslední dobou mě veřejné hudební vysílání míjí...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @CervenKa Já rádio neposlouchám, ale v práci je puštěné a tam to hraje furt, v posilovně to hraje furt, v obchodě to hraje furt...všude to hraje furt :)
  • @Krisa souhlas v obchodě
  • Nějaký songy na běhání?
    Run Boy Run od Woodkida (Woodkina? Teraz neviem ako sato píše)
    Poprípade čokoľvek svižnejšie od Two Steps from Hell...
    Sons of War, Army of Justice, 77 Virgins, Gods of Sea, Protector of the Earth, Tristane, Cassandra, Dragon Raiders, Winterspell, I Smell a Rat, Blackheart, Norwegan Pirate (neviem ako sapíše nórsky :P).
  • upraveno 28. června 2014
    @Gepeto Já radši
    Skyworld, love a loss
    Pořád je to nic moc na běhání se to moc nehodí
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.