Hra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire
Hra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire
Dle slov scénáristů o nejlepším finále Hry o trůny vůbec se máme na co těšit. Jak už bývá u desátých dílů zvykem, i tento je díky stopáži 66 minut delší než všechny předchozí díly čtvrté řady. Neočekávaný příjezd změní poměry za Zdí. Dany … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
" Si spadl asi při sledovaní z křesla a uhodil se do stolku..."
"Jak nečekané, že se ti to líbilo. Předpokládám, že i kdyby přijel Gandalf S Wich Kingem na zádech, tak by jsi to pochválil."
"Ha troll? Víš pro mě jsi troll ty, jelikož nechápu, jak čtenář může kvitovat tenhle škvár, jedině že by to byl troll?"
Tohle je přes čáru a jestli to nechápeš, tak je mi to líto, ale takové příspěvky budu mazat.
"Jasně, že je to urážka, jelikož tenhle seriálový škvár se může líbit přesně jen takovým čtenářům." Vážně. ;-)
A bylo to mířeno i na atmana, který tu někoho nazval debilem (ten příspěvek už tu není, FYI).
Dění kolem Black Castle fajn, akorát mi ho kazil Mance. Já toho chlapa fakt nemůžu (on je po mrtvici, nebo měl tu křivou hubu už předtím?).
Bran a spol. :wall:
Cersei vyhrožuje, že prozradí, kdo je Tommenův otec? To už by asi potom královnou regentkou dlouho nebyla. Sex s Jaimem? Bože, to je vůl.
Máte někdo taky pocit, že Shae tu bitku začala, když šla po Tyrionovi s tím nožem? A Tywinovi jsem téměř uvěřila, že Tyriona ukecá, ať ho nezabije. I když to, že si Tyrion donesl i napínák ke kuši o něčem svědčí.
A možná, že nakonec nejlepší scéna bylo, když se Jaime loučil s Tyrionem.
Celkově se mi serie líbila a jsem zvědavá na další, protože to konečně bude z pohledu "nečtenáře". Počítám, že těch změn bude tolik, že už znalost předlohy bude k ničemu.
To je manga....
Tak ty chceš říct že Vikingové mají lepší gradaci děje a vykreslení postav než GoT? Nenech se vysmát, v tom seriálu se pořád čeká.... viděl jsem první serii a nemám chuť se dívat na další.
A když už jsi mluvil o tom hypu .... a napadlo tě někdy že když to prostě chceš vidět černě tak to černě vidíš, máš prostě hype v tom, mrknout se na další epizodu jen abych mohl nadávat?
Everett tady aspoň předvede něco konstruktivního, co předvedeš ty to je na facku. Já jsem knihy četl a mám je rád, spolu s Pánem prstenů to považuju za vrchol moderní fantasy. A tak se teda rozhodně nepovažuju za fandu pokleslé fantasy... hrál jsem Skyrim, četl a hrál jsem Warcrafty, no a co? Jasně vytáhni něčí datum registrace a stav na tom lacinou sebeobhajobu.
Jak už jsem napsal u komentáře k předchozím dílům. Seriál, má u některých čtenářů, rádoby nadřazených, takový hate, právě proto, že je podle skvělých knih a oni prostě od toho čekají víc a nedokáží se smířit s tím, nebo pochopit to, že je to pro potřeby TV seriálu předělávané, stejně jako v Pánu prstenů chyběly Mohylové Vrchy a Tom Bombadil tak tady taky něco chybí. A občas něco přebývá aby vyrovnali děj. Kdyby tady byl pouze seriál a ne kniha, bylo by takových jak ty o dost míň.
Ale ty nejsi ani ten kritik, ty jsi člověk co vyvolává flame a rochní se v něm, protože se neumí nebo nechce jinak vyjádřit. A vůbec, ty nejsi ani schopen reagovat na opozici jinak než ironickou poznámkou a napadáním... A když už, piš slušně a né na úrovni puberťáka s rovným kšiltem co si s partičkou na rohu kouří sparty.
Extrémně iritující byli potvrzení teorií o tom, že Jojen je mrtvý a Hora je... víte co. Jakkoliv byly pravděpodobné, rozhodně nestojím o jejich potvrzování se seriálem, který si jde tak vlastní cestou.