Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1306307309311312367

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. června 2014
    No to přirovnání Tyriona k Richardovi III moc nesedí. To spíše ten Stannis a Aegon jako Jindřich Tudor.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. června 2014
    Som jediný koho tam irituje Talisa? A to by už ani nemusela... Chápem, že to robia pre seriálovcov, ale drobnulinká zmienka o Jayne by tiež bodla...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Gepeto napsal(a):

Som jediný koho tam irituje Talisa? A to by už ani nemusela... Chápem, že to robia pre seriálovcov, ale drobnulinká zmienka o Jayne by tiež bodla...

Tak hlavně to dělají podle seriálu.
  • upraveno 24. června 2014

nepáčia sa mi jej dôvody prečo dal Robert Stannisovi Dragonstone, ale inak ok
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • upraveno 24. června 2014
    @Montezuma3 Tohle mě rozsekalo (kolem 31:50):
    Princ Philip: "What' this..."
    "It's a castration knife."

• Ten Jorah na konci... =D
  • Som looser, ktory uz asi 5 rokov nezul zuvacku. Prosim, nesudte ma...
    http://aplus.com/a/Identical-Twins-Chewing-Gum
  • @Hildegarda Tak tohle je pěknej bulshit.
  • @M1on Ty asi nebudes vedec, ze? ;)
    Mne to vychadzalo a pravdepodobnost je fakt extremne vysoka na to, aby to bol "bulshit".
    Ale hlavne sa na to pekne pozera :)
  • @Hildegarda Nemůžu posoudit člověka jen kvůli tomu, že žvejká žvejkačku. Žvejkačka se jinak žvejkat nedá než žvejkánim = je na tom úplně stejně jako ten kdo nežvejká.
  • @M1on Mozes - nemozes. Ak opomenies fakty, tvoje podvedomie ti napovie. Evolucia nas naucila posudzovat aj na zaklade takychto minoritnych znakov a vlastnosti.
  • Spíš se mi zdá ten "výzkum" trochu zmanipulovaný (to, že ho pořídila firma na výrobu žvýkaček tomu moc nepřidá). Proč se všichni ti lidé bez žvýkačky tak strašně mračili? :-)
  • @sveva Tak to teda fakt netusim, kedze zuvacky nezujem. Mozno sa tak skutocne mracim :-k :-D
    Zeby boli zuvacky dobre aj na vrasky? :)
  • Hildegarda napsal(a):

Zeby boli zuvacky dobre aj na vrasky? :)

Devět z deseti klingonů doporučuje nežvýkat žvýkačky... :o)
    upraveno 25. června 2014
    U tých policajtov nesúhlasím.
    Ten s žuvačkou mi príde ako viac bad guy, ktorý si užije dať vám pokutu, ten naľavo viac seriózny, ktorý robí to, čo má.

Hlavne tam nejde len o žuvačku a to je problém toho testu. Keď padla otázka, kto má viac priateľov, tiež by som dal toho napravo no rozhodovalo viac faktorov, pričom žuvačka bol jeden zosledných. Ľudský mozog výsledok určuje na základe celku a "jeden roziel" nedokáže učiniť opačný výsledok. Ten naľavo bol napr. zachmúrený zatiaľčo ten napravo usmiaty, sebavedomý. To bol výraz tváre, nie žuvačka. Žuvačka sa dá žuť aj spohľadom toho napravo.
    image
    Mother of Ghidorahs
    image
    image
  • upraveno 1. července 2014
    image

objavil som na Fb Stránku Cersei Lannister štvrť milióna lajkov a všetko takéto obrázky :D
    Už minule som spomínal že Cersei je príliš mäkká a milá v seriály ale toto je vrchol, ona je svätá!

A ešte aj inteligentná
    image
    image
  • @JoeGyry Zato má Cersei povinnost pohrdat vším nelannisterským a manipulovat malou holkou, jak jsem autora obrázku pochopila. Druhý obrázek - because she is dumb enough to threaten Margaery for no reason. Třetí obrázek - tak proto chce mít mezi nohama něco jiného? Ta dominance se zakládá na tom, jak často mužům něčím vyhrožuje? Protože přesně tak se silná žena projevuje, ne? Taky mě zaráží, jaké iluze i o té seriálové Cersei lidi mají.
  • upraveno 4. července 2014
    image
  • @Miya a najlepšie boli tie retardované komenty čechov a slovákov pod obrázkom, kde američanom nadávali že Československo už neexistuje, tak ako sa opovážili v obrázku použiť slovo Czechoslovakia
  • @JoeGyry jop taky jsem to četla :-) nestačila jsem se divit, kolik takových volů se tam objeví :roll:
    upraveno 4. července 2014
    JoeGyry napsal(a):

@Miya a najlepšie boli tie retardované komenty čechov a slovákov pod obrázkom, kde američanom nadávali že Československo už neexistuje, tak ako sa opovážili v obrázku použiť slovo Czechoslovakia

Pointa toho príspevku bola iba v takom povzdychu "Schválne ale koľkí z tých američanov vedia, že už nie sme Československo" (niektorí z tých shutupandtakemymoneystov by naozaj mohli hľadať štát podľa názvu plemena, takže len také zamyslenie, či vedia, že už to hľadať nemajú).

Mne za volov prídu skôr tí, ktorí tomu komentáru (a bolo to formulované jasne) nepochopili, neprečítali si ani Ň z diskusie k tomu komentáru, ale hneď sa hnali honiť si ego pripomenutím tohto faktu. Takto si človek prečítal 100 príspevkov o niečom, čo každmu došlo, navyše som sa dozvedel až tri rôzne roky, kedy bolo to plemeno vyšľachtené... Har...

Jediné, čo sa mi nepáčilo, bol ten prístup, že to hneď značí niečiu debilitu a výraz "seriem vám na angličtinu".
  • @Gepeto tak zrovna proti příspěvku "Schválne ale koľkí z tých američanov vedia, že už nie sme Československo" nenamítám nic, jak říkáš, je to jasný. Ale bylo tam spousta dalších, kteří se rozčilovali v tom duchu, že žádný Československo už neexistuje, jak si ti blbí amíci vůbec můžou dovolit něco takovýho napsat, což je přinejmenším úsměvné. Nechce se mi znovu projíždět tu diskuzi a hledat to, vážně za ten čas zase nestojí :-)
    @Miya Tak to sa ospravedlňujem, pravda, iné som si nevšimol, najväčšiu vlnu vyvolal práve ten jeden príspevok, tak som myslel, že je reč o ňom a komentáre k nemu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.