Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
nepáčia sa mi jej dôvody prečo dal Robert Stannisovi Dragonstone, ale inak ok
Princ Philip: "What' this..."
"It's a castration knife."
Ten Jorah na konci... =D
http://aplus.com/a/Identical-Twins-Chewing-Gum
Mne to vychadzalo a pravdepodobnost je fakt extremne vysoka na to, aby to bol "bulshit".
Ale hlavne sa na to pekne pozera :)
Zeby boli zuvacky dobre aj na vrasky? :)
Ten s žuvačkou mi príde ako viac bad guy, ktorý si užije dať vám pokutu, ten naľavo viac seriózny, ktorý robí to, čo má.
Hlavne tam nejde len o žuvačku a to je problém toho testu. Keď padla otázka, kto má viac priateľov, tiež by som dal toho napravo no rozhodovalo viac faktorov, pričom žuvačka bol jeden zosledných. Ľudský mozog výsledok určuje na základe celku a "jeden roziel" nedokáže učiniť opačný výsledok. Ten naľavo bol napr. zachmúrený zatiaľčo ten napravo usmiaty, sebavedomý. To bol výraz tváre, nie žuvačka. Žuvačka sa dá žuť aj spohľadom toho napravo.
objavil som na Fb Stránku Cersei Lannister štvrť milióna lajkov a všetko takéto obrázky :D
Už minule som spomínal že Cersei je príliš mäkká a milá v seriály ale toto je vrchol, ona je svätá!
A ešte aj inteligentná
Mne za volov prídu skôr tí, ktorí tomu komentáru (a bolo to formulované jasne) nepochopili, neprečítali si ani Ň z diskusie k tomu komentáru, ale hneď sa hnali honiť si ego pripomenutím tohto faktu. Takto si človek prečítal 100 príspevkov o niečom, čo každmu došlo, navyše som sa dozvedel až tri rôzne roky, kedy bolo to plemeno vyšľachtené... Har...
Jediné, čo sa mi nepáčilo, bol ten prístup, že to hneď značí niečiu debilitu a výraz "seriem vám na angličtinu".