Povídka č. 15 (8. kolo) - Ice & Fire

upraveno 7. září 2014 v Povídky
imagePovídka č. 15 (8. kolo) - Ice & Fire

Slyš mne řvát   Ten večer bylo ve Zlaté síni Casterlyovy skály živo. Od vysokého stropu se odrážela hlasitá hudba a hlasy bavících se lidí a vzduch byl nasáklý vůní a mastnotou pečených prasat. Tolik hostů tu bylo naposled před … celý článek

Read the full story here

2»

Komentáře

• Bylo mi receno, ze to mam udelat no. Dnes nebo zitra ti dam vedet, az si to poradne promyslim
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak zase bychom tě s tím neradi nějak výrazně zatěžovali. Jestli nechceš, tak to nějak vymyslíme...
  • tak jsem se nad tim zamyslela a nakonec me tech temat napadlo docela dost, ze nevim, ktera vybrat :) jeste ti napisu vecer, mam poslednich 5% baterie v mobilu -.-
  • @Nevada Kdo je to my? Kdo to tu vlastně šéfuje?:) Jména, fotky, adresy, šup šup!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @červ
    Super, ale nemyslela jsem tím, že to má být okamžitě. Jen, že pokud se ti témata vymýšlet nechce, tak že to jde zařídit ;)

@Damocles
    My jsme my. Jsme prodloužené ruce lorda velitele. Netřeba nás znát, byť nejsme žádnou záhadou. Všímavější uživatelé vědí, kdo to je "my" ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Damocles napsal(a):

@Nevada Kdo je to my? Kdo to tu vlastně šéfuje?:) Jména, fotky, adresy, šup šup!

Existuje niečo ako päta doumentu/webstránky. Tam máš mená/nicky.
  • @Gepeto @Nevada ha ha, Noční hlídka:)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Jsem zvědavý na ty 3 témata. :-) (nechci být nějak vlezlý, ale taková Zeď se přímo třese na nápor skvělých povídek :-) )
  • @Riokai no Zed se třese a sní zástup dalších ještě nevyslovených :)

@červ joo tak, no tak to chápu a bohužel znám taky :-/ to je nepřijemne
    tak ok beru tě za slovo :P ...hyn sa ukaže za 5 let :D
    a s těmi tématy jsem zvědava jestli vybereš a co pěkneho vybereš :) ..docela uvažuju že bych po sto letech zas zkusila něco splechtit, ale zaleží na tematech
  • @Nikito
    témata jsou samozřejmě výtečná, určitě si vybereš :D takže rozhodně něco splechti!
  • @červ tak temata super :-) ... snad to stihnu, a na tvou povidku už se těším :P :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.