Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1314315317319320367

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @červ Protože se na konci Písně vezmou a budou spolu žít šťastně až na věky (a Kachítos jim bude moc dělat svatbu jako Barbíně a Kenovi) :P
  • no Jon je moje nejoblíbenější postava a Dany mám docela taky ráda. a nevim kde a za kolik to koupil, ale můžu se zeptat.
  • @Krisa
    Tak to je dobrej napad. Kdyz uz se o takovem konci nedocte, tak si ho bude moct aspon zahrat :) dokola a dokola, dokud ji to neomrzi, nebo dokud se Jonovi nedloupne knir.
    @Kachítos
    Aha, ja prave myslela, ze je parujes :) kdyztak predem dik
  • no ráda bych je viděla spolu ale na Martina by to byl MOC velký happy end :-D
  • kdyz o tom tak premyslim, vlastne by to byl docela smutnej konec pro Jona, takze se ho mozna i dockas! :D ja mu preju Val, normalni (aspon zatim), sympatickou holku
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Kachítos Co ti chudáček Jon udělal? :D
  • @Jitka mám pocit, že tohle už tu někdy bylo :) jinak pro milovníky vlků doporučuju tenhle parádně natočený dokument.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Láska :D

• To má jelenie parohy na rukách?
  • mozna Arya v budoucnu, jako lady Baratheon...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. října 2014
    Jako že si vezme Shireen a budou spolu šťastné až do smrti?
    Nebo Stannis daruje svou pošahanou manželku R´hllorovi a bude si hledat jinou?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Všetci sa sťažujú, že po 8000 rokoch sa svet Piesne výrazne milníkmi nezmenil. Možno bude prvé lesbické manželstvo prvým významným miľníkom.
  • lesbicky snatek neni v Zapadozemi zatim povolen, takze asi ne. ale je tam povolena legitimizace bastardu... asi vis, kam tim mirim, urcite jsi uz narazila na Gendryu :))) osobne nejsem fanouskem tehle dvojice, ale treba Maisie jo. navic je to konec jak z pohadky, takze to beztak nehrozi.
    @červ Gendrya znie ako nejaká Braavosská tranzvestitka. To znie skoro lepšie ako Peeta a Katniss => Peniss...
  • @JoeGyry Ne, když se podíváš pořádně zjistíš, že má rukavice :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. října 2014
    Jistěže jsem pochopila kam to míří ;)
    Jen mě nepřestává udivovat, co k tomu lidi vede, a tak si neodpustím příležitost je popíchnout :)
    Gendry je z matčiny strany obyčejného původu a nikoho nic nenutí k tomu, aby z něj udělal dalšího lorda Baratheona. Pokud by někdo Robertova bastarda legitimizovat chtěl, tak by připadal spíš v úvahu Edrik, který je aspoň urozený po obou rodičích. A nejspíš by to byl jen Stannis, který by řešil problém s dědicem, byť Edrikovu existenci považuje za žijící urážku.
    Žádný jiný král nemá důvod povýšit kováře do šlechtického stavu. Každý kromě Stannise spíš využije Bouřlivý konec jako odměnu pro své věrné. Gendry nejspíš zůstane do konce svého - nejspíš krátkého - života zalezlý někde v Říčních krajinách.
  • @Nevada
    vidim to podobne. ale pak si rikam, proc byla postava Gendryho vubec vytvorena? i kdyz odpoved je asi snadna, jeho vyznam je nejspis stejny jako je Myin - tedy jen dukaz toho, jak moc plodny a zahejbacny Robert byl. nemuzu si pomoct, ale v knihach mi vadi, kdyz je neco bezucelne (v zivote celkem casty jev), proto se napriklad modlim, aby Brienne proste jen nepovesili
  • @Nevada Ano ano, jestli se dál bude zajímat o Aryu, bude jeho život velice krátký :twisted:
    Tu misi už nějakou dobu sleduju.
  • @Everett_Young Protože si to s ním osobně vyřídíš, pochopila jsem to :twisted:
  • Od teď už ten film nelze brát vážně =D
    image

image

image

image
    Emilia tam má otvorené ústa akoby skúšala čosi iné než ostatní... žeby ostala pri rozpoložení Hry o tróny?
    @Dreamer Ouou, to bolí a hodně.
  • @Dreamer :DDDDDDD kvalita se pozná
  • upraveno 30. října 2014
    WHERE ARE MY DRAGONS
    první dvě fotky jsou strašný, protože jsem ty herce už v něčem viděl. U ostatních nemůžu posoudit. Aha, už jsem si to našel, takže je to průšvih.
  • musím říct že se na to vyloženě těším :) doufám že to bude mít ta hérečka Emilia dlouho na talíři a její ksicht už nikde neuvidim :D
  • Ajem madr of Connor!!!!!!!!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.