Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tak to je dobrej napad. Kdyz uz se o takovem konci nedocte, tak si ho bude moct aspon zahrat :) dokola a dokola, dokud ji to neomrzi, nebo dokud se Jonovi nedloupne knir.
@Kachítos
Aha, ja prave myslela, ze je parujes :) kdyztak predem dik
seberizeni.cz/jak-vlci-zmenili-reky/
Nebo Stannis daruje svou pošahanou manželku R´hllorovi a bude si hledat jinou?
Jen mě nepřestává udivovat, co k tomu lidi vede, a tak si neodpustím příležitost je popíchnout :)
Gendry je z matčiny strany obyčejného původu a nikoho nic nenutí k tomu, aby z něj udělal dalšího lorda Baratheona. Pokud by někdo Robertova bastarda legitimizovat chtěl, tak by připadal spíš v úvahu Edrik, který je aspoň urozený po obou rodičích. A nejspíš by to byl jen Stannis, který by řešil problém s dědicem, byť Edrikovu existenci považuje za žijící urážku.
Žádný jiný král nemá důvod povýšit kováře do šlechtického stavu. Každý kromě Stannise spíš využije Bouřlivý konec jako odměnu pro své věrné. Gendry nejspíš zůstane do konce svého - nejspíš krátkého - života zalezlý někde v Říčních krajinách.
vidim to podobne. ale pak si rikam, proc byla postava Gendryho vubec vytvorena? i kdyz odpoved je asi snadna, jeho vyznam je nejspis stejny jako je Myin - tedy jen dukaz toho, jak moc plodny a zahejbacny Robert byl. nemuzu si pomoct, ale v knihach mi vadi, kdyz je neco bezucelne (v zivote celkem casty jev), proto se napriklad modlim, aby Brienne proste jen nepovesili
první dvě fotky jsou strašný, protože jsem ty herce už v něčem viděl. U ostatních nemůžu posoudit. Aha, už jsem si to našel, takže je to průšvih.