Hodnocení fan povídek 9. kola - Ice & Fire

upraveno 4. ledna 2015 v Povídky
imageHodnocení fan povídek 9. kola - Ice & Fire

S novým rokem tady máme další kolo fan povídek k hodnocení. Sešlo se nám jich 16, z čehož se pomalu stává pěkná tradice. Autor vítězné povídky dostane jako odměnu knihu Rytíř Sedmi království, kterou darovalo nakladatelství Argo. Hodnocení bude probíhat … celý článek

Read the full story here

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pokud ve svých povídkách najdete nějaké nesrovnalosti, dejte mi vědět přes PM, prosím.
    (Autor povídky č. 8 mi dluží čokoládu.)
  • Díky za zpracování :applause:
    Pěkné číslo :-) Jdu se do něčeho pustit...
  • Ou jéé :) jde se číst.
  • Jupí! Budu mít u čeho snídat! :applause:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. ledna 2015
    A do kdy se hlasuje?
    řekl Ser Monte Slepec a šel se zahrabat
  • @Montezuma3 Do konce února, je to tam psáno.
  • To je rychlost! :applause: tak jdu na to
  • Pro Nevada:čokoláda čeká :-)
  • Milý přátelé čtenáři, nevím jak vy ostatní, ale já jsem již překlenul první půlku povídek. Musím přiznat, že tohle kolo je BOŽÍ!!!! WUÍÍÍÍÍ :-D Potom co jsem přečetl, tak mám takové tušení, že budu zase bojovat s rozdělením bodů.
  • dočteno :-) a je fakt že jsem teda taky těžce bojovala s body, měla jsem dva favority, a snažila jsem se to rozdělit spravedlivě, těch 35 bodů se mi nejdřív zdálo až moc, ale ve vysledku člověk pak musí s rozdáváním šetřit :D občas bych dala aji o půl bod navíc :D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Můžu se zeptat, zda by nešlo kapánek odložit ukončení hlasování? Vrcholí mi teď zkouškové a nestihnu to přečíst a ohodnotit asi všechno. :-k
    Hodnocení prodlouženo do konce března. Je mi líto, pokud to někoho zklame, ale nedá se svítit.
  • Ufff, mně to celkem pomůže, ještě mi pár povídek zbývá :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Nevada Jak to?
  • dočteno a je fakt že jsem teda taky těžce bojovala s body, měla jsem dva favority, a snažila jsem se to rozdělit spravedlivě, těch 35 bodů se mi nejdř
    Jen připomínám, že konec hlasování se blíží. A zatím zrovna čest Noční hlídce neděláte :(

@Montezuma3 Kombinace různých faktorů (sorry za pozdní odpověď).
    Já se omlouvám, ale hlasovat asi nebudu. Nemám všechno přečtené a na čtení teď nemám vůbec čas a bohužel ani chuť a náladu. Do příštího kola se polepším. :-(
  • Já to určitě stihnu dočíst a mám v plánu i vše okomentovat...tak a teď už musím :)
  • NeyraNeyra Oheň, led a krev
    Já se bohužel ke čtení nedostanu, není čas, protože... Příjmačky se blíží. :/
    Tak nakonec jsem odhlasoval a jako již tradičně jsem měl problémy vlézt se do horní hranice. :-k
  • @Riokai to je fajn, žes to stihl :)

už je to pár dní, co mám dočteno. ale kvůli své nechuti k matice (a že to byla těžká matika), jsem se k hlasování dostala až dnes :) pětibodový favority jsem měla 2, tak schválně, jestli se některý z nich umístí jako topka
  • Tak odhlasováno a díky všem, byly to často zajímavé kousky.
  • Taky odhlasováno, stíhám to taktak... postupně ještě okomentuji pár povídek, podle toho jak budu stíhat.
  • Ohodnoceno :) mám počmáraný celý papír složitými výpočty (na úrovni 1+1), různými znaky a šipkami, snad jsem se nikde nesekla, rozdělit body bylo fakt peklo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.