Kdy Martin dopíše DwD?
Četli jste Americké bohy od Neila Gaimana? Lidé ve vesnici zavezli doprostřed zmrzlého rybníka auto a sázeli den a hodinu kdy se pod ním led rozlomí.
Co takhle tip, který den se objeví na oficiálních stránkách zpráva, že Tanec s draky byl dopsán?Můj soukromý tip (dost optimistický, ale já jsem optimista) je 11.9.2007
Co takhle tip, který den se objeví na oficiálních stránkách zpráva, že Tanec s draky byl dopsán?Můj soukromý tip (dost optimistický, ale já jsem optimista) je 11.9.2007
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jo a na okraj, obrázek Koňské brány Vaes Dothrak, na kterou jsem dneska náhodou narazil. Škoda že je v Číně :-)
Zní to nepříjemně.
Btw. čo je to E.coli infekcia? Snáď nič vážne...
Escherichia coli
Co se týče překladu, u Hostiny to bylo myslím nějakých 6 měsíců na první část, druhá část přišla o dva měsíce později. Ale to jsem si fakt nechutně ocucal prsty :-)
A když už je tedy řeč o knihách, Hra o trůny se v USA opět vrátila mezi 25 nejprodávanějších knih týdne (snad dle NY Times). Seriál už začíná asi působit (aby taky ne, když je GoT zmiňován v téměř každém článku o chystaných seriálech), začínaj vznikat nová vydání atd.
Netuší niekto, prečo sa to vlastne rozhodli vydávať štýlom "jeden diel - dve knihy"?
Dvě knihy jsou ještě dobrý. Třeba ve Španělsku nebo Itálii to vycházelo jako pět knih.