Hodnocení 10. kola fan povídek - Ice & Fire

upraveno 22. července 2015 v Povídky
imageHodnocení 10. kola fan povídek - Ice & Fire

Tentokrát čeká na vaše hodnocení devět nových povídek. Hodnocení bude probíhat do 31. srpna 2015. Můžete rozdat maximálně 20 bodů (samozřejmě je možno dát i méně). Jednotlivým povídkám lze udělit nejvíce 5 bodů. POZOR, pokud někdo překročí při bodování celkový … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pozor na změnu v hlasování. S ohledem na počet povídek je celkový počet bodů tentokrát snížen na 20.
    Ve formuláři je nastavená i možnost 0, abyste v případě, že chcete přerozdělit body, nemuseli znovu vyplňovat celý formulář.
  • Díky za zpracování ;-)
    Škoda, že povídek není o trošku víc, ale určitě budou skvělé! Takže díky i za ně :-)
  • Skvěle, víkendové čtení dorazilo :applause:
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 22. července 2015
    @CervenKa
    CervenKa napsal(a):

Skvěle, víkendové čtení dorazilo :applause:

Víkendové čtení, to si jenom myslíš. :twisted:
  • NeyraNeyra Oheň, led a krev
    @Tyrion Lannister
    No, jdu hledat ten epos :D

Tentokrát se konečně dostanu i k hodnocení, těším se na čtení :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Neyra
    Neyra napsal(a):

@Tyrion Lannister
    No, jdu hledat ten epos :D

Tentokrát se konečně dostanu i k hodnocení, těším se na čtení :D

Povídka číslo tři. :D
  • @Tyrion Lannister Šak jsem taky nespecifikovala, na kolik víkendů to čtení bude :king:
  • Ach jo, snažila jsem se, aby si každý z témat vybral a ono nic :-( Ale tak jdu na to, snad to vynahradí kvalita.
    @svoa00
    Já myslím, že něco určitě :) Aspoň já jsem to teda na jedno psala, ale tak nemožně.. :D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @svoa00 Já si třeba vybral, akorát jsem klasicky prostě neměl čas dát něco dohromady. :-( Jinak děkuji všem za povídky, těším se na čtení. :-)
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    @svoa00 Mě přišla témata super. Osobně bych si vybral dokonce tři (obvykle mám problém se dvěma). Škoda, že není čas a nápady... jo a taky vůle to dopsat všechno :D
  • @svoa00 Témata byla skvělá... já si rozhodně vybral, akorát čas mě nepřál. Bohužel jsem skončil jen s půlkou napsané povídky. Takže snad jindy. Jinak ostatním děkuji a už se moc těším na čtení.
  • jsem na tom jako chlapci nade mnou. dobrá témata můžu ocenit aspoň coby čtenář, když už nic no.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak jak jste na tom? Stíháte do konce srpna, nebo chcete hodnocení o něco protáhnout?
  • Za sebe můžu prohlásit, že hotovo, ohodnoceno :)
  • upraveno 26. srpna 2015
    Letošní léto je pro mě časový horor :wall:
    Měl bych, ale přečíst i hodnotit včas. Už mi chybí jen jedna povídka a na tu si plánuji čas na neděli večer. Určitě hodlám vše dočíst, okomentovat i hodnotit v termínu.
    I přes nečekaný nedostatek času tedy dočteno, dokomentováno, spočítáno a odesláno. :D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Já už mám také nějakou dobu přečteno, do konce ještě ohodnotím. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.