Kdy Martin dopíše DwD?
Četli jste Americké bohy od Neila Gaimana? Lidé ve vesnici zavezli doprostřed zmrzlého rybníka auto a sázeli den a hodinu kdy se pod ním led rozlomí.
Co takhle tip, který den se objeví na oficiálních stránkách zpráva, že Tanec s draky byl dopsán?Můj soukromý tip (dost optimistický, ale já jsem optimista) je 11.9.2007
Co takhle tip, který den se objeví na oficiálních stránkách zpráva, že Tanec s draky byl dopsán?Můj soukromý tip (dost optimistický, ale já jsem optimista) je 11.9.2007
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Přece jenom to není věc co bych dal číst 10-letému klukovi
Ještěže nejsem kluk, mně to dal bratr v mé desátém roku života a byla jsem ohromě nadšená :D
u mňa s LOTR a Piesňou tri jediné a čisté 10/10 vo fantasy literatúre.
1) G.R.Martin to nedopsal (pročež auto furt stojí na ledě)
2) Flanker se oženil (k čemuž opožděně gratuluji) ....?
1) Podle náznaků na jeho blogu chtěl oznámit dopsání minulý týden na konferenci TV HBO k seriálu Game of Thrones, ale kvůli nemoci a nyní té konferenci se to odkládá.
2) Tvrdí to, ale svatební koláčky ještě nedorazily :-)
Podle náznaků na jeho blogu chtěl oznámit dopsání minulý týden na konferenci TV HBO k seriálu Game of Thrones, ale kvůli nemoci a nyní té konferenci se to odkládá.
Právě jsem se přišel podívat, jestli jste si toho už někdo všiml!
"Any week now."
!
Po těch letech vágních "when its done, its done" mi tohle zní až skoro neuvěřitelně.
Nechce někdo zase rozjet tipovací soutěž, tentokrát s poněkud zůženým časovým terčem? Já říkám, že se dočkáme oznámení poslední lednový týden, dejme tomu:
30. ledna.
Mimochodem, mistře Flankere, gratuluji ke svatbě. Jinak ale doufám, že s tím rýpnutím do Sapkowského jsi to nemyslel tak vážně .)
buďme optimisti. ja tvrdím, že to bude do valentína!
"Any week now."
A to je kde? To jsem nikde neviděl. Jen dneska na blogu píše, že jde zase na Konga.
Jak říká sarven, vydavatel bude chtít stihnout vydání během seriálu, nejlépe někde u finále, což by mohlo být 19.června. Když se podíváme na Hostinu pro vrány, její dokončení bylo oznámeno v květnu 2005 a vydána byla v říjnu. Ten odstup možná půjde ještě zkrátit (Martin odevzdává materiál editorce průběžně). Ale přesto myslím, že během ledna by mohlo k nějakému oznámení dojít. Datum? No když to nic nestojí, tak třeba 27. 1. - Den památky obětí holocaustu a předcházení zločinům proti lidskosti :-)
Všem se omlouvám za o.t.
Povídky upŕednostňuju protože maj svý kouzlo... kouzlo zaklínačského povolání a to v sáze chybí a neni to nahrazeno něčím zajímavým.. Ano jsou tam dobré části, jako například na tom Kouzelnickém ostrově atd.
S povídek mám nejradši Na konci světa... No a nakonec ke hře, která dokázala vytěžit s obou prvků, jak ságy tak povídek. To se povedlo moc a příběhově je na tom podle mne líp jak Sága. Jo a taky mne dovedla k tomu si Zaklínače přečíst :-)
Čo sa týka mňa a Zaklínača - milujem ságu a milujem aj poviedky. Na druhej strane som sa do husitskej trilógie pustil natrikrát a ani raz som ju nebol schopný dočítať. Prišlo mi to ako Sapkowského onania nad vlastnou vzdelanosťou a rozhľadenosťou. Flankerovi ale rozumiem čo sa týka dojmu zo Sapka ako osoby - počul som, že je to tak trochu arogantné hovado ;)
Nicméně beru na vědomí, že mám vkus často dosti odlišnej od všeobecnýho nadšení.
Nicméně beru na vědomí, že mám vkus často dosti odlišnej od všeobecnýho nadšení.
Toho jsem si moc dobře všiml na CSFD :-D