Povídka č. 4 (10. kolo) - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v Povídky
imagePovídka č. 4 (10. kolo) - Ice & Fire

(Tahle „povídka“ je spíš jen můj experiment, jestli má cenu pouštět se do něčeho většího.)   * Tak daleko Bran ještě nikdy nedoletěl. Zaplašil myšlenku, že by se už možná měl vrátit. Brynden byl neúnavný učitel. Znovu a znovu ho … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Takže prvně - ano, určitě má cenu se pustit do něčeho většího, autor na to rozhodně potenciál má :-)

K povídce - ta se mi líbila. Tyhle pohledy na známé události z trochu jiného zorného úhlu mám ráda. Obzvlášť když mají nápaditou a překvapivou pointu :-) Ta tady taky byla, takže jsem spokojená a těším se na případné další a delší dílo ;-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Vynikající, moc se mi líbilo ten styl vyprávění, určitě by autor měl pokračovat, protože to vypadalo jak citované z knížky. Gratuluji.
  • Moc hezké, škoda jen že tak krátké. Jen bych asi potřebovala dovysvětlit, kdo že se to snažil Branovi nabourat do vědomí? Nebo to mělo zůstat možná otevřené a tajemné...?
  • JayJay
    upraveno 28. července 2015
    @Direwolf: To jako fakt? To tam je na zlatém podnose, žádný tajemno... Třeba poslední věta.
    @Autor: Má to cenu.
  • Jo aha, to se omlouvám za natvrdlost, já to brala tak, že Jon už byl v tu chvíli mrtvý, když se do Brana snažil někdo nabourat, ale jinak je to jasný no :)
  • Aww, rozhodne ano. Pis dal. Moc hezky styl psani, jednoduchy, lec prociteny. Ten konec mi nakrupl srdce :'(
  • upraveno 31. července 2015
    zdvojeny prispevek
  • wow ten konec mě dostal... úžasný nápad, krásně napsáno.
  • upraveno 8. srpna 2015
    Za mě taky wow... Začíná to vypadat, že budu mít nedostatek bodů k rozdělování... Dvě povídky jsem ještě nečetl, ale tato je jedním ze tří adeptů na vítězství, co se mě týče. Super, bez výhrad z mojí strany.
    EDIT: No, ikdyž... Co Duch? První, do koho by se mělo Jonovo vědomí přesunout by měl být přece Duch a ne nějaký random havran.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Dobrý příběh, dobrý styl a mrazivý konec. Autor by měl rozhodně pokračovat, protože potenciál má veliký. :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Dobrý příběh, dobrý styl a mrazivý konec. Autor by měl rozhodně pokračovat, protože potenciál má veliký. :-)
    Edit: @Nemesis moc se v měničích nevyznám a možná je to blbost, ale nemohlo to být kvůli toho, že vycítil Branovu přítomnost a automaticky se k němu chtěl dostat?
  • NeyraNeyra Oheň, led a krev
    Jak už bylo řečeno, ten konec je... mazec :) Styl mi sedl, nikde to nevázlo, rozhodně to chce pokračovat! :D (A jako bonus oblíbené prostředí i postavy :3)
  • Výborná povídka, jsem rád, že se objevil někdo kdo měl chuť psát i na téma Brana. Navíc spojení Brana s nejzásadnější událostí Tance draků. Bomba.
    Příběh je sice poměrně krátký, ale přesto zdařile napsaný a dokázal mě okamžitě v táhnout. V každé části je řečeno vše co má být. Úseky plánu spiknutí na Černém hradu se mi moc líbili. Závěr je úžasný, nečekaný, nápaditý a drsný.
    Jako experiment to musím hodnotit: Skvělý, piš jen dál.
  • Super povídka. Příběh dobře promyšlený, se skvělou pointou (a taky překvapivou, aspoň pro mě, protože jsem čekala happyend) i dobře napsaný.
  • skvělá práce, fakt jsem se bavila
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.