Povídka č. 11 (11. kolo) - Ice & Fire
Povídka č. 11 (11. kolo) - Ice & Fire
Fate Ice/Fire Nastal čas. Zúčastní se sedm čarodějů. Tito „Páni“, za použití pomocníků ze sedmi jednotlivých řádů nazývaných „Služebníci“, spolu zkříží meče za jeden jediný Svatý Grál. To je válka o Svátý Grál. SABER Zříceninami ulic z … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A autorovi gratuluju ke skvělé povídce.
Na začátku každé "kapitoly" je to sice trochu přehuštěné, ale za mě to dokonale vyvažují konce. ....
....Co takhle Rhaenys? ....Jdeme, má loutko. ...Všude dobře, doma nejlíp. ..... skvělé :applause: :applause: :applause: :applause:
Každopádně, jestli na něj dojde v pokračování, tak favorita už mám vybraného.
Každá část je originální a zajímavá. Tíživý, skeptický a zoufalý svět je v každém dílku jedinečný, ale i propracovaný, například Železné ostrovy. Jednotlivé příběhy jsou velice čtivé a osobité. Zvláště musím vychválit kapitoly Lancer, Archer a Rider, které byly pro mne top. Assassin u mě zase vyvolal nejvíce otázek a touhy vědět více. Kdo je ten stařec mluvící o Robbovi? :-k
Chválím autora za jeho intenzivní popis hroutícího se světa. Jediná věc, která mi trochu vadila, byly místy těžkopádné rozhovory.
Musím přiznat, že bych také uvítal v následujícím kole pokračování tohoto příběhu. Pokud otevřený konec nebyl záměrem autora. Není "Grál" jen lesklá vidina lepších dní v umírajícím světě? Nemá nám vyvolání Sedmi přiblížit a ukázat hořkou postapokalyptickou budoucnost? Nevím...
Rozhodně, ale tuto povídku řadím mezi nejlepší tohoto kola.