Povídka č. 10 (11. kolo) - Ice & Fire

upraveno 6. ledna 2016 v Povídky
imagePovídka č. 10 (11. kolo) - Ice & Fire

Azor Ahai   Po příjezdu k hostinci, s chutí sesedl z koně, předal jej panoši a zamířil dovnitř. Za chvíli se už s potěšením zhluboka se napil chladného piva. Rozhlédl se po hostinci a zhodnotil stav osazenstva. U stolu pod levým … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 4. ledna 2016
    Velice povedená jednohubka. Nechybí jí vlastní kouzlo i trochu chlípný smysl pro humor. Příběh je velice mile podaný, místy až příliš jemně. Povídka se každopádně dobře čte a je poznat, že autor to se slovy umí. Myslím, že toto není určitě jeho první tvorba.
    Konec povídky má za mne rozhodně palec nahoru.
    PS: Jdu si dát pivo z lednice, při čtení jsem na něj dostal chuť ;-)
  • Veľmi podarené :D :D aj toto vie čitateľa dosť pohltiť :D a idem si teda aj ja po jedno :D @Baron
  • U této povídky jako jediné nesdílím všeobecné nadšení.. Napsané je to sice pěkně, ale podle mě naprosto postrádá jakoukoliv pointu (nebo jsem ji teda nepochopila :roll: ), pokud ovšem pointa nespočívá pouze v tom, že byl Brandon děvkař, což je všeobecně známé. A slavná Jaimeho věta na závěr mi taktéž přijde v tomto případě od věci.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Neber to tak klatě vážně :)
  • :-P já vím. Ale fakt mě to zamrzelo, protože to začínalo moc dobře a čekala jsem nějaký vývoj a zvrat :-k Ale samozřejmě palec nahoru každému v tomto kole :applause:
  • @suertuda naprosto souhlasím, jako na začátku každé povídky jsem byla v "nadšeném očekávání" a po jejím dočtení proběhlo něco jako "ehm...a co?" Nějak tomu chybí děj, pointa, závěr...cokoliv. Ale pokud to beru opravdu jako jednohubku, tak proč ne, bod za snahu :-)
  • Mě to přišlo lehké a vtipné, po celou dobu jsem se usmívala. Trošku mi připomněl Marigolda ze Zaklínače, jen ten by holky balil na písničku. Ale taky pro něj každá žena měla své kouzlo :) super.
  • chybí vám pointa? tak tady ji máte:
    „Nesmíš pohrdat žádnou ženou, chlapče, i ta ošklivá se ti jednou může hodit…,“ aneb tak pravil moudře ser Brandon.
    :)))
  • I zde děkuju za přečtení a komentáře. Jedná se o silvestrovský bonus, jehož jedinou pointou bylo propojit všechna témata a pobavit se :-)
  • @Michelle ... což se ti povedlo, povídku jsem si klasifikovala jako "anekdotu" :D
  • @CervenKa :-D Tak někdo na sebe musel vzít to poslední místo, žejo :-D
  • @Michelle Počkej, počkej, to nebylo myšleno pejorativně :) Chtěla jsem tím říct, že je to taková žánrově dobře zařaditelná, milá jednohubka (opakuju ostatní, ale je to fakt nejlepší slovo) s jasným zábavním účelem. Aspoň pro mě teda.
  • @CervenKa Však já si to tak ani nepřebrala ;-) A těší mě, že účel byl pochopen :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Michelle napsal(a):

@CervenKa :-D Tak někdo na sebe musel vzít to poslední místo, žejo :-D

To musí někdo vždycky. Nicméně Ty jsi to nebyla :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.