Vyhlášení výsledků 11. kola fan povídek - Ice & Fire

upraveno 10. března 2016 v Povídky
imageVyhlášení výsledků 11. kola fan povídek - Ice & Fire

S malým zpožděním přinášíme výsledky 11. kola: 1. místo: Montezuma3 – povídka č. 9 s celkovým počtem 30 bodů 2.-3. místo: Michelle – povídka č. 4 a Tyrion Lannister – povídka č. 11, oba 27 bodů 4. místo: Baron – … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Gratulace vítězi :applause: A díky všem za příjemné počtení :-)
  • Velká gratulace všem :applause: :applause: :applause:
  • A teď by mě zajímalo, kdo co napsal, protože tentokrát u hodně povídek fakt netuším :-D
  • @Michelle přesně, měla jsem jediný tip a ten byl špatně :D
  • @hodor_the_king Tak třeba se teď pisatelé odhodlají a odhalí ;-)
  • Gratuluji vítězi ke skvělé povídce.
    Chtěl bych poděkovat i ostatním autorům, kteří měli čas i fantazii k napsání svých příběhů. :applause:
    Nakonec mé díky směřují i těm kteří povídky četli a připojili i nějaký komentář.
  • Také gratuluji vítězům a klaním se všem zúčastněným! Moc zajímavé kolo :)
    Pisatele obvykle neumím tipnout, ale u devítky jsem měla tajné podezření a mám radost, že se mi potvrdilo :D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Všem zůčastněným děkuji za příjemné čtení do šaliny a autobusu a ptám se, kdy bude další kolo, abych měl zase co číst (už jsem skoro na konci poslední :) )
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 6. března 2016
    Wau, díky všem za gratulace a vydařené povídky. Jsem rád, že se povídka tak moc líbila. Z každého komentáře plného superlativů jsem tu měl takové druhé Vánoce. I přesto jsem však na vítěze stále tipoval povídku číslo 4. A nakonec to bylo docela těsné. ;-)

A překvapení a skokan kola: Tyrion Lannister :applause: schválně jestli se příště dočkáme nějakého přídavku :-)
    CervenKa napsal(a):

Pisatele obvykle neumím tipnout, ale u devítky jsem měla tajné podezření a mám radost, že se mi potvrdilo :D

Hádám, že to nebylo tak těžké. Nějaká ta nápověda tam byla :-)
  • Sagart napsal(a):

Všem zůčastněným děkuji za příjemné čtení do šaliny a autobusu a ptám se, kdy bude další kolo, abych měl zase co číst (už jsem skoro na konci poslední :) )

Pro případ nouze jsou tady ještě předchozí kola s cca stovkou povídek :-D Ale příště se můžeš klidně přidat i se psaním ;-)
    Michelle napsal(a):

Sagart napsal(a):

Pro případ nouze jsou tady ještě předchozí kola s cca stovkou povídek :-D Ale příště se můžeš klidně přidat i se psaním ;-)
    Příště :) Třeba ano. A kdy to bude? Je tu nějaký ehmm iluminát či něco takýho, kdo by to tušil :)
  • Tak záleží, kdy budou nová témata, jaký nám dá Nevada termín na dopsání a hlavně kolikrát ho pak posuneme :-D Já bych si tipla, že někdy v letních měsících si snad budeme moci počíst :-)
  • Veliká gratulace vítězům. Fakt super čtení. Když jsem povídky postupně počítal, říkal jsem si, co mě to napadlo, posílat mezi takhle dobré autory i svůj výtvor. :-) Napsal jsem 3.
    Jinak díky všem čtenářům, co věnovali čas přečtením a přidáním komentářů. Pomůže mi to, až zase něco zkusím napsat. :-) Nějaké nápady bych měl, tak uvidíme podle dalších témat. :-)
  • Gratuluji vítězům a smekám i před "poraženými". Bylo to krásné a vydařené kolo. Děkuji za počteníčko, těším se na další ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. března 2016
    Odstartovat další kolo není problém.

A připojuji se ke gratulacím vítězi. Povídka byla opravdu velmi povedená.
    Nevada napsal(a):

Odstartovat další kolo není problém.

A připojuji se ke gratulacím vítězi. Povídka byla opravdu velmi povedená.

Tak s upřímným zápalem do toho :onfire: :onfire: :onfire:
    :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.