Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
blonďatej řádovej mnichDavid skvělej,zrzekBrendan skvělej,hmmm
Za mě ok, jen ji asi budou muset ukecat, aby nabrala trochu svalový hmoty. Na archeoložku mi připadá moc křehká. :-k
No a asi 3/4 internetu se v následujících hodinách zhroutí z toho, že na Laru nemá dostatečně působivý dekolt.
od Nevady pět hvězd tak čekám kvalitu :)
http://www.csfd.cz/film/404843-carodejnice/prehled/
Včera jsem byla na Captain America: Občanská válka - a zkrátka nechci spoilerovat, ale pochvalné recenze si Marvel tentokrát zaslouží. Scénáristi si tentokrát dali záležet, takže postavy mají pochopitelné lidské motivace a hodně se mi líbil civilní chytrý záporák. Spoustě diváků to nejspíš unikne, ale rodiče Tonyho Starka jsou v úvodu ukázaní z určitého důvodu a stejně tak smrt staré Peggy Carterové je ve filmu proto, aby bylo pochopitelnější to umanuté lpění Stevea Rogerse na starém kamarádovi. Tony Stark jako vždycky něco podělá a musí to napravit a spíš budete na straně Captaina, ale jak říkám, je fajn mít možnost tentokrát chápat obě strany.
@flanker.27
zřejmělibě)... :o)Na CA3 prostě těšim jak malej Jarda...
Mimochodem, znáš Wolf's Rain? (ne že by to souviselo, to jen taková asociace)
Kdybych měla udělat žebříček Marvelovek (Avengery), tak Iron Man, Avengers, Captain 2, Iron Man 3, za nimi s mírným odstupem Iron Man 2 (ano, mě tenhle film nezklamal, naopak) a Thor. Thor 2 a Ultron pokulhávají vzadu z Ant-Manem a Strážci Galaxie. Strážce z nich považuju asi za nejslabší.
Je škoda, že je Marvel zatím nemá možnost natočit Hulka znovu pod svou taktovkou.EDIT: Jak tak koukám, tak Hulk s Nortonem je součástí fáze 1. Aha, tak to je pro mě vítěz nejhorší Marvelovky.@Everett_Young @Nevada taky můžu :) ty anime se mi začínají líbit ale mám tam docela jasnou hranici protože nemám rád tokvé ty šílenosti které dokáží vymyslet právě jenom japonci :D když se to ale drží při zemi tak to je vždy pecka
Možná by se Ti mohlo líbit i Letní válka, Dopis pro Momo a 5 centimetrů za sekundu. Od Šinkaie se mi vlastně hodně líbilo skoro všechno, co jsem viděla.
Dotaz (asi) na čtenáře komiksu:
Co se Civil War týče, fakt mě to překvapilo. Panteří sympaťák, jeho styl boje, celkem vtipnej (a ne podle očekávání úplně senzační Spider
vepřman a hlavně ......Jinač záporňák na jedničku, postavy uvěřitelný, Vision v civilním oblečení bavil :D
Jsem rád že Netopýr vs. Sliponoš opět nepřekonali Marvel. Pořád zastávám názor že DC hraje na strunu temnoty, ale vůbec jim to nejde... Resp. mě ty filmy táááák moc nudí. Ještě že jsem na BvS nešel do kina, jinak bych žádal vrácení vstupného
Jinak se kolem něj komixově pár ženských točí (počínaje sestrou, konče wakandskými bodyguardkami), ale to je pro MCU asi stejně závazné jako pro D'n'D děj knih... :o)