AGOT BG (Brno, Bratislava...)

upraveno 6. května 2011 v Deskové hry

Nejbližší akce

Co: Původně desková hra A Game of Thrones, ale dále též Battle of Westeros, případně další hry.

Kde?: Kdekoliv v ČR/SR

Praha - klub deskových her Paluba nebo herna Outpost

Brno - prostor nabízí Osanos

Ostrava - Shako prostor sezene nebo se pridame k akci v Korunce
Bratislava - sarven sežene;)

Dalši lokace?

Kdy?: Dejte termín!

Kdo?:

Praha - Shako, Alek, Aqwarty, JAIME, Amaroun, captain66, Chroust, QiXi236, montezuma3, Osanos, Vašek, Zapper.

Brno - Osanos

Ostrava - Kubulinek, Shako
Bratislava - sarven, heavy_head

neznámo - speedy

AGOT víkend - BG, LCG, CCG, BoW..RPG?:

A game of Thrones, Battle of Westeros, karetní AGOT, případně RPG? Nebo turnaj? Na celý víkend? Zájemci? Organizátoři? Gamemaster?
1246

Komentáře

• upraveno 18. března 2011
    Píšu píšu, zkusil jsem Aqwartyho, Andreho a Chrousta. Tak uvidíme, takhle narychlo...
    Tak Chroust padá, zbytek zatím mlčí. Minule jsme hráli taky ve 4 a nebylo to nijak chudší, řek bych. Je to na vás, dejte vědět, jak to vidíte...

EDIT: Jaime nepadl definitivně, jen je prý nejistý. No Lannister :-)
    snažím se, ale fakt ještě nevím :)
    Tak budeme ještě probírat pravidla, takže máš minimáně půl hoďku rezervu :-)
    Snaž sa ;)
    Znovu díky dneska za hru! Ikdyž jsem se ze začátku trošku rozkoukával bylo to super :-)
    Bolo to celkom fajn, ale chce to viacej hráčov.
    jj, díky za hru. Těším se na odvetu s více hráči. Brzo zase založim nějakej doodle na předběžný nalezení termínu.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. března 2011
    Která barva vyhrála?
    Starkové, Zapper nás rozsekal :-)
  • upraveno 19. března 2011
    Zdravím, před nedávnem jsem objevil tyto stránky (dříve jsem obcas sledoval D20) a chtěl bych se Vás tu zeptat, zda někdo nemáte deskové AGOTy v Brne? Rád bych si je zkusil zahrát předtím než si je koupím (teda až FFG udělají dotisk). :)
    Jarwiks
  • upraveno 19. března 2011
    Jo, já mám deskovku v Brně (teda jenom základní verzi). Máš nějaký další spoluhráče?
  • upraveno 20. března 2011
    Nazdar, určitě bych dokázal na někdy sehnat. Pár lidí se kterýma tu deskovky hrávám mám :)
    Ps. ta Základní verze bohatě stačí.
    Ok, já bych sehnal zbytek do počtu :)
    tak někdy začátkem dubna? ten týden 4. - 10. 4.? Do té doby mám dost nabitej program. Pokud nemáš prostor, můžu taky zajistit.
    Tak navrhni nějaké dny z toho týdne a domluvíme se.
    Nazdar, tak já to vidím, že volno mám ten týden v pondělí, uterí a ve středu cca od 19.00 hod do haleluja. Ve čtvrtek bych to měl mírně komplikované kdyžtak možné. Pátek a víkend na 99% nemožu. Bívám tou dobou pryč. Prostor mam u mě na privátě, respektive možu domluvit na planetě her. Případně podle toho kteří kamarádi by šli hrát aj u nich. :) během týdne zkusím zjistit, kdo by mohl od mne a pak ti hodim počty.
    Ok, tak dej pak vědět počet lidí.
    Hra je velká, tak je potřeba velký stůl, na to pamatuj :)
    Jinak je třeba počítat s tím, že hra trvá minimálně dvě hodiny, ale my máme průměr spíš kolem pěti hodin, jednou jsme se dostali i přes sedm :) Tak nejradši bych byl za tu středu, ale úterý, popř. i pondělí by šlo.
    Teda průměr kolem pěti hodin je celkem velkej. :)

Naše páteční hra v Outpostu ve čtyřech trvala bez vysvětlování pravidel kousek přes hodinu a půl.
    No, pri 5-6 hráčoch a hlavne pri skúsenostne vyrovnaných hráčoch by hra mala trvať okolo 3ch hodín. Ale hra potrebuje nejakého moderátora, ktorý hru proste vedie, posúva vpred. Teda keď sa napr. otočia planning orders, tak nepozerajú hráči na ne 15 minút ako teľatá.
    hmm, tak s tím, že by se všichni dívali čtvrt hodiny na plán po otočení rozkazů, problém nemáme. Asi spíš moc plkáme a domlouváme se na dalším postupu, měníme koalice, počítáme podpory a možnosti kombinace rozkazů...
    Tyjo, hodina a půl je fakt málo. Kolik kol jste hráli? my většinou končíme tak v osmém nebo devátém kole, pokud nedohrajeme až do konce.
  • upraveno 21. března 2011
    V Brne budu v patek a sobotu 1.-2. dubna, takze kdyby se hral nejaky AGOT po vecerech, tak bych se nejspis pridal. Lepsi asi sobota, na patek domlouvam Diplomacii.
    To jsem bohužel celý víkend už od pátečního odpoledne pryč.
    Tak Doodle na pražské hraní ke konci března, zase jsem nastavil středy-soboty.
    http://doodle.com/4tu7z6883f6523ga
    Ještě jsem to trochu upravil, nedošlo mi že jsem tam nastavil už tenhle týden, to byla blbost. Sorry aqwarty, kdyžtak tě smažu, pokud nemůžeš zpětně editovat...?
  • upraveno 22. března 2011
    Nemuzu:( Smaz ten prvni:)
    Done
    Jé, to ani nevím, že jsem napsaný na seznamu hráčů. Ať tam teda není napsáno neznámo, bydlím ve Frenštátě pod Radhoštěm, což je sice trochu (rozuměj HODNĚ) z ruky z velkých měst, ale kdyby jel někdo kolem, tak se může stavit
    :-D
  • upraveno 23. března 2011
    Osanos: nazdar, tak je domluvený prostor na ty AGOT cca za tech 14 dní, můžeme hrát přímo na prodejně planetyher :) Tedka začnu domlouvat hráče.
  • upraveno 24. března 2011
    Ok, počítám s tím. Dej pak zavčas vědět, kolik lidí mám sehnat já.
  • upraveno 27. března 2011
    To Jarwiks: Počítám teda se středou 6.4. od těch 19.hodin.
    Dej během teď týdne vědět, kolik lidí máš.
  • upraveno 28. března 2011
    Praha:Začíná jaro a já asi o víkendech budu jezdit z Prahy ven... Takže bych se přidal až třeba ve třetím kole :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.