AGOT BG (Brno, Bratislava...)
Nejbližší akce
Co: Původně desková hra A Game of Thrones, ale dále též Battle of Westeros, případně další hry.
Kde?: Kdekoliv v ČR/SR
Praha - klub deskových her Paluba nebo herna Outpost
Brno - prostor nabízí Osanos
Ostrava - Shako prostor sezene nebo se pridame k akci v Korunce
Bratislava - sarven sežene;)
Dalši lokace?
Kdy?: Dejte termín!
Kdo?:
Praha - Shako, Alek, Aqwarty, JAIME, Amaroun, captain66, Chroust, QiXi236, montezuma3, Osanos, Vašek, Zapper.
Brno - Osanos
Ostrava - Kubulinek, Shako
Bratislava - sarven, heavy_head
neznámo - speedy
AGOT víkend - BG, LCG, CCG, BoW..RPG?:
A game of Thrones, Battle of Westeros, karetní AGOT, případně RPG? Nebo turnaj? Na celý víkend? Zájemci? Organizátoři? Gamemaster?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Na tuhle sobotu jsem už lehce nalomil Andreho. Tak to bychom byli 4. Tak kdo ještě? Ať je nás víc, ve 4 to neni vono. Připomínám, že jde o hraní v Praze, termín hledáme na http://doodle.com/4tu7z6883f6523ga
Napadá mě, co udělat hraní o víkendu před premiérou seriálu, tedy někdy za 14 dní? Mělo by snad probíhat i nějaké hraní karet, tak by se to možná dalo nějak spojit, udělat větší akci (možná i pod záštitou HBO). Co vy na to? Byl by zájem? Bylo by skvělé, kdyby nás bylo co nejvíc, v záloze by mohla být třeba hra Battle of Westeros apod. Ale chtělo by to tedy dopředu vědět, že by ten zájem byl, tak se těšim na vyjádření :-)
Za těch cca 14dní by to šlo, nejlíp nějaký čtvrtek či pátek.
Takže hlaste se na http://www.doodle.com/rvq3hye3z99v37qz.
Kde to teda přesně bude? A deskovku mám vzít svou?
Adresa je Prodejna Planety Her, Údolní 42, Brno. Zastávka Údolní šaliny č.4 (přímo na zastávce), nebo zastávka úvoz: troleje 26 a 25 pak jít na světelnou křižovatku ke kolejím a cca 30m při kolejích směrem od centra.
Co se týče příštího týdne, nabízí se tedy pátek či neděle. Má ještě někdo z těch, co se hlásili či ještě přihlásí nějakou preferenci? Zapper raději neděli, já zas pátek, ale oba se asi lehce podřídíme. Tak povídejte. :-)
A o týden později pak je možnost sobota 23, kdy bychom to mohli vhodně spojit s kartičkáři.
Ještě dneska ke hraní a další organizaci vydám nějaký kraťoučký článek...