AGOT BG (Brno, Bratislava...)

upraveno 6. května 2011 v Deskové hry

Nejbližší akce

Co: Původně desková hra A Game of Thrones, ale dále též Battle of Westeros, případně další hry.

Kde?: Kdekoliv v ČR/SR

Praha - klub deskových her Paluba nebo herna Outpost

Brno - prostor nabízí Osanos

Ostrava - Shako prostor sezene nebo se pridame k akci v Korunce
Bratislava - sarven sežene;)

Dalši lokace?

Kdy?: Dejte termín!

Kdo?:

Praha - Shako, Alek, Aqwarty, JAIME, Amaroun, captain66, Chroust, QiXi236, montezuma3, Osanos, Vašek, Zapper.

Brno - Osanos

Ostrava - Kubulinek, Shako
Bratislava - sarven, heavy_head

neznámo - speedy

AGOT víkend - BG, LCG, CCG, BoW..RPG?:

A game of Thrones, Battle of Westeros, karetní AGOT, případně RPG? Nebo turnaj? Na celý víkend? Zájemci? Organizátoři? Gamemaster?
1235

Komentáře

• upraveno 28. března 2011
    Amaroun: ok :-)

Na tuhle sobotu jsem už lehce nalomil Andreho. Tak to bychom byli 4. Tak kdo ještě? Ať je nás víc, ve 4 to neni vono. Připomínám, že jde o hraní v Praze, termín hledáme na http://doodle.com/4tu7z6883f6523ga
    Teď v sobotu se něco koná? To bych asi taky mohl dorazit.
    jj, mohlo by se konat, tak si to předběžně bookni.
  • upraveno 29. března 2011
    Osanos: Tak zatím mě až na dva lidi ostatní odpověděli, že nemožou a ti dva nejsou jistí (vyjádří se do neděle). Ale budu je tlačit aby řekli ano. Jinak prozatím s tím počítám. Kdyžtak zkus toho jednoho sehnat :).
  • upraveno 30. března 2011
    Tak já nakonec na tu sobotu bohužel nemůžu.
    ok, já jsem myslel, že dneska ještě potvrdím toho Andreho, ale takhle to možná bude lepší přeložit...

Napadá mě, co udělat hraní o víkendu před premiérou seriálu, tedy někdy za 14 dní? Mělo by snad probíhat i nějaké hraní karet, tak by se to možná dalo nějak spojit, udělat větší akci (možná i pod záštitou HBO). Co vy na to? Byl by zájem? Bylo by skvělé, kdyby nás bylo co nejvíc, v záloze by mohla být třeba hra Battle of Westeros apod. Ale chtělo by to tedy dopředu vědět, že by ten zájem byl, tak se těšim na vyjádření :-)
    To bych si doufám čas udělal. :) To snad už budu mít namalované figurky do Battles of Westeros, tak bych to mohl vzít. ;)
    Super!
    pokuď by bylo místo tak já bych se přidal.. už delší dobu uvažuju, že bych si tu deskovku koupil, tak bych si to rád zkusil:)
    Určitě bude, většinou máme spíš opačný problém, nedostatek lidí. :-)
    Jo, větší akce a vyzkoušení víc her bych se zúčastnil, pokud budu mít ve zvolený den čas.
    Za těch cca 14dní by to šlo, nejlíp nějaký čtvrtek či pátek.
  • upraveno 31. března 2011
    To je super, možná by stálo za to udělat to až po premiéře, abychom to mohli rozebrat. Anebo při premiéře, má-li někdo velkou televizi či projektor :)
    Osanos: Nazdar, tak mám 2 lidi jisté řekli že moho a budou ve středu tam, ještě čekám na 1 jak se mi vyjádří.
    Osanos: Nazdar, tak mám 2 lidi jisté řekli že moho a budou ve středu tam, ještě čekám na 1 jak se mi vyjádří.
  • upraveno 4. dubna 2011
    Založil jsem doodle na hraní o víkend před premiérou. Tak ať víme orientačně, jaký by byl zájem. Zatím nemůžu nic slíbit, ale existuje možnost, že by mohla pro vítěze být nějaká cena od HBO ;-)

Takže hlaste se na http://www.doodle.com/rvq3hye3z99v37qz.
  • upraveno 4. dubna 2011
    To Jarwiks: Jak to vypadá teda s tím nejistým od tebe? Říkal jsem předběžně lidem od nás, ale bylo by to potřeba vědět jistě, jestli mám někoho vzít.
    Kde to teda přesně bude? A deskovku mám vzít svou?
  • upraveno 4. dubna 2011
    To Osanos. Takže prostory domluvené, Budu já, ty a další 3. Takže říkat nemusíš. Kdyby náhodou někdo vypadnul nebo něco ozvu se. Pošlu ti přes SZ můj tel. (pošli pls. taky) ať se dokážem pak domluvit operativně. Deskovku prosím vem svoju, my ju tu nemáme.

Adresa je Prodejna Planety Her, Údolní 42, Brno. Zastávka Údolní šaliny č.4 (přímo na zastávce), nebo zastávka úvoz: troleje 26 a 25 pak jít na světelnou křižovatku ke kolejím a cca 30m při kolejích směrem od centra.
  • upraveno 4. dubna 2011
    Pěkné! To vypadá slušně. Neděle 17. se pěkně rýsuje. Btw, případná další možnost se pak rýsuje 23., kdy by se měl odehrávat karetní turnaj - to třeba pro Jaimeho, který při tom chtěl rozebrat seriál :-)
  • upraveno 5. dubna 2011
    Ten odkaz na doodle by si mohol zavesiť na vrch.
  • upraveno 5. dubna 2011
    Je to tam. Btw, Zappere, jak mám chápat tvoji případnou účast v ten páteční termín? kdyby se hrálo od 16 hod, je to teda ok? Viděl bych tenhle termín jako nejlepší možný, páč sobotní pak bude toho 23., tak aby to nebyla obojíkrát sobota.
  • upraveno 5. dubna 2011
    Kebyže sa začne o 16:00, tak prídem. Ono podľa tých výsledkov aj nedeľa prichádza v úvahu.
  • upraveno 5. dubna 2011
    Ještě přesně nevím, ale ozval příští týden se když tak zadoodluju :-)
  • upraveno 5. dubna 2011
    OK
  • upraveno 6. dubna 2011
    Inak čo tento víkend? Jednu partiu by som kľudne zvládol. Len nech to nie je ten Váš obľúbený piatok :P. Hm?
  • upraveno 7. dubna 2011
    No já tenhle víkend určo nedávám.

Co se týče příštího týdne, nabízí se tedy pátek či neděle. Má ještě někdo z těch, co se hlásili či ještě přihlásí nějakou preferenci? Zapper raději neděli, já zas pátek, ale oba se asi lehce podřídíme. Tak povídejte. :-)

A o týden později pak je možnost sobota 23, kdy bychom to mohli vhodně spojit s kartičkáři.
  • upraveno 12. dubna 2011
    tak jak to vypadá? bude se nakonec hrát?:) mně by se nakonec víc hodil pátek, neděle jedine snad v ty 3 nejdřív
    Správná připomínka, zrovna jsem o tom chtěl psát... Ano, já bych také volil pátek. U všech to platí, nic se nezměnilo? Přidá se ještě někdo?

Ještě dneska ke hraní a další organizaci vydám nějaký kraťoučký článek...
    No chce to ešte 6tého.
  • upraveno 28. dubna 2011
    Nějaké hraní v Ostravě v budoucnu?
  • upraveno 29. dubna 2011
    Nahod nejaky termin. Pak se ma cenu ptat, kdo prijde:)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.