Přesně ten pohled na zeď táhnoucí se do nekonečna je opravdu užásnej , zeď opravdu nemá chybu . Pak mě zaujala scéna jak Bran běhá po střechách Zimohradu.
Objednávat HBO se mi nechce. Možná to ani není moc drahé, ale když má člověk rodinu a není vysoce postavený manažer či úředník nebo dokonce politik:-), tak prostě musí s penízkama šetřit... Olorin: Kde na netu to bude??
na torrentech (dobrý rozcestí je na torrentz) jsou seriály v anj k sehnání zpravidla do druhého dne po premiéře a pokud bude česká premiéra ve stejný den jako americká (jako tomu bylo u Pacifiku), tak na ulož.to to bude v čj taky během následujícího dne (tak na 75%).
PS: Ale já vás rozhodně nenabádám ke stahování spirátěných verzí, to tady jen tak zafoukal větřík. :-)
Olorin: Musíš to psát šifrovaně: na torretnech (dorbý roszectí je na tonretrz) josu seláiry v anj k senhnáí zpirvadla do dréhhuo dne po preiémře a pukod bude čeksá pérmirea ve sjetný den jako amriceká (jako tmou blyo u Pakificu), tak na uolž.to to bdue v čj taky behěm nálseduícjího dne (tak na 75%).
V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blya pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mtsíě. Zybetk mžůe být totánlí nesmysl a vy to přoád bez porlbméů peřtčete. Je to porto, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek.
Já si asi objednám HBO ( zatím asi na 2 měsíce), chápu to jako dobrý i proto, že Hru vůbec začali točit a šli celkem do rizika. Jinak měsíc HBO = 4 díly Hry = 235 kč = třeba cca 9 piv ( výjma Plzně), kupeckýma počtama cena 1 díl - 2 piva. To není tak hrozný, uvádím svoje náklady a příklad protihodnoty.
Hele lidi, tak jsem s pomocí hlawouna našel titulky k tomu Making GoT. Mám chuť k tomu udělat překlad, hlawoun je ale vybloklej na Camelotu, takže je to na nás. Má někdo chuť překládat? Ať vám neberu příležitost, já mám vymyšleno x další práce kolem webu, takže se můžete realizovat. Dejte vědět...
Komentáře
A pak mi ještě z toho posledního videa utkvěl pohled zlomené Catelyn na Jona.
(co ma znamenat to strankovani pod videi? chybka?)
Olorin: Kde na netu to bude??
PS: Ale já vás rozhodně nenabádám ke stahování spirátěných verzí, to tady jen tak zafoukal větřík. :-)
na torretnech (dorbý roszectí je na tonretrz) josu seláiry v anj k senhnáí zpirvadla do dréhhuo dne po preiémře a pukod bude čeksá pérmirea ve sjetný den jako amriceká (jako tmou blyo u Pakificu), tak na uolž.to to bdue v čj taky behěm nálseduícjího dne (tak na 75%).
V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blya pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mtsíě. Zybetk mžůe být totánlí nesmysl a vy to přoád bez porlbméů peřtčete. Je to porto, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek.
Jo, ještě ty title
A ještě se na to taky musím kouknout GDN_D
aaaaa už je vidím v diskuzi :-D
but the HBO audience,
those people are
going to love it too.
Docela divný nemyslíte?... neměli by se ty časy otočit?... spíš bych řekl, že to jistěji budou milovat fanoušci fantasy
ale diváci HBO,
tito lidé si ho taky zamilují.