Zákulisí Hry o trůny

«13456

Komentáře

• upraveno 8. dubna 2011
    Nevím, jak vy, ale já jsem úplně nadšenej ze Zdi, když jí Jon vidí poprvé. Úchvatný :-)

A pak mi ještě z toho posledního videa utkvěl pohled zlomené Catelyn na Jona.
  • upraveno 8. dubna 2011
    super napad - opet si mi vyfoukl clanek - rspektive jeho clanku - takze budu linkovat :) (už jsem vlastne nalinkoval)

(co ma znamenat to strankovani pod videi? chybka?)
  • upraveno 8. dubna 2011
    jop, to je chybka, ten modul je ve stádiu beta verze, ale už se mi dál nechtělo čekat :-)
  • upraveno 8. dubna 2011
    Přesně ten pohled na zeď táhnoucí se do nekonečna je opravdu užásnej , zeď opravdu nemá chybu . Pak mě zaujala scéna jak Bran běhá po střechách Zimohradu.
  • upraveno 8. dubna 2011
    v jakým je to videu ta vaše scéna se Zdí?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. dubna 2011
    Thule: v tom novém 25minut dlouhém
  • upraveno 8. dubna 2011
    tj to prvni
  • upraveno 8. dubna 2011
    Jen si říkám, jak to vidět co nejdříve (seriál), když nemám HBO....? Babo raď...:-((
  • upraveno 8. dubna 2011
    Počkat do druhého dne, to jednak bude na netu v anj i čj. Já HBO naštěstí mám. :-D
  • upraveno 8. dubna 2011
    Nepozerám, nepozerám, vydržím!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. dubna 2011
    Chmur: Sice nejsem baba, ale co objednat HBO?
  • upraveno 8. dubna 2011
    Pochopil jsem správně, že ta díra v zemi na Orlím hnízdě jsou měsíční dveře? No, představoval jsem si je dost jinak...
  • upraveno 8. dubna 2011
    Objednávat HBO se mi nechce. Možná to ani není moc drahé, ale když má člověk rodinu a není vysoce postavený manažer či úředník nebo dokonce politik:-), tak prostě musí s penízkama šetřit...
    Olorin: Kde na netu to bude??
  • upraveno 8. dubna 2011
    na torrentech (dobrý rozcestí je na torrentz) jsou seriály v anj k sehnání zpravidla do druhého dne po premiéře a pokud bude česká premiéra ve stejný den jako americká (jako tomu bylo u Pacifiku), tak na ulož.to to bude v čj taky během následujícího dne (tak na 75%).

PS: Ale já vás rozhodně nenabádám ke stahování spirátěných verzí, to tady jen tak zafoukal větřík. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. dubna 2011
    Olorin: Musíš to psát šifrovaně:
    na torretnech (dorbý roszectí je na tonretrz) josu seláiry v anj k senhnáí zpirvadla do dréhhuo dne po preiémře a pukod bude čeksá pérmirea ve sjetný den jako amriceká (jako tmou blyo u Pakificu), tak na uolž.to to bdue v čj taky behěm nálseduícjího dne (tak na 75%).

V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blya pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mtsíě. Zybetk mžůe být totánlí nesmysl a vy to přoád bez porlbméů peřtčete. Je to porto, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek.
  • upraveno 8. dubna 2011
    Jo, to znám. :-D
  • upraveno 8. dubna 2011
    Já si asi objednám HBO ( zatím asi na 2 měsíce), chápu to jako dobrý i proto, že Hru vůbec začali točit a šli celkem do rizika. Jinak měsíc HBO = 4 díly Hry = 235 kč = třeba cca 9 piv ( výjma Plzně), kupeckýma počtama cena 1 díl - 2 piva. To není tak hrozný, uvádím svoje náklady a příklad protihodnoty.
  • upraveno 8. dubna 2011
    Ještě bys mohl začít vzdálenosti počítat na fotbalová hřiště. :-D
  • upraveno 8. dubna 2011
    Hele lidi, tak jsem s pomocí hlawouna našel titulky k tomu Making GoT. Mám chuť k tomu udělat překlad, hlawoun je ale vybloklej na Camelotu, takže je to na nás. Má někdo chuť překládat? Ať vám neberu příležitost, já mám vymyšleno x další práce kolem webu, takže se můžete realizovat. Dejte vědět...

Jo, ještě ty title
  • upraveno 8. dubna 2011
    Mohl bych se na to za chvíli mrknout ... konečně skončil písemkový týden tak mám čas...
  • upraveno 8. dubna 2011
    Amaroun: začals s tím už? Pokud ne, tak bych se na to taky mohl podívat, ale je zbytečné, abychom na tom dělali dva.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. dubna 2011
    Jste zlatí. Předem děkuji :)
  • upraveno 8. dubna 2011
    Skvělý! Tak si to vemte napůl, pánové. Tady není třeba nějaké návaznosti a já to pak finálně projedu celý, až to budu nahrávat na youtube ;-)
  • upraveno 8. dubna 2011
    OK, já si tedy beru od titulku č. 247. Dopředu ale říkám, že to časování minimálně z verzí staženou z YouTube moc nesedí...
  • upraveno 8. dubna 2011
    jj, časování nesedí na youtube verzi, ale stačí to jemně celý šoupnout a jde to, takže to případně upravím.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. dubna 2011
    Jestli se můžu zeptat - na jakou verzi ty titulky máte? Ať vím co mám shánět ;o)
  • upraveno 8. dubna 2011
    a ještě mi hoďte pls Link :-) .. na ty titulky :-)
    A ještě se na to taky musím kouknout GDN_D

aaaaa už je vidím v diskuzi :-D
  • upraveno 8. dubna 2011
    Juuuuu Mne by bavilo pracovat s těmi zvířaty :D
  • upraveno 8. dubna 2011
    Fantasy fans will love it,
    but the HBO audience,
    those people are
    going to love it too.

Docela divný nemyslíte?... neměli by se ty časy otočit?... spíš bych řekl, že to jistěji budou milovat fanoušci fantasy
  • upraveno 8. dubna 2011
    Fanouškové fantasy ho budou milovat,
    ale diváci HBO,
    tito lidé si ho taky zamilují.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.