MASIVNÍ SPOILER! LEAK OBSAHU EPIZOD 7 Řady a Diskuze. SPOILER!

upraveno 1. srpna 2017 v Seriál Hra o trůny
Krásné prohřáté odpoledne moji Lordi, králové, princové, vazalové a Draci a 30 titulů Denči Targíkové.. jak určitě víte, unikl na net nástin zbytku epizod seriálu, co nás překvapí, čeká a nemine. Kdo by si chtěl "zkazit" zážitek, který už moc zkazit nejde, ten ať rozhodně klikne na následující odkaz.

http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
245

Komentáře

• @Tyrion Lannister Mě se líbila i Arya s Brienne. I Branův fuck-up Malíčka.. Chaos is a ladder..

Jediný co mi vadilo.. Podle mě měl Jon zkusit v té jeskyni zasunout :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 5. srpna 2017
    @undefined Tak k tomu dojde, ale musím říct, že je škoda, že nedošlo k nějaké slovní konfrontaci mezi Jaimem a Danerys, mám na mysli něco ve stylu
    Daenerys: My name is Daenerys Targaryen, you killed my father, prepare to die.
    Jaime: Your father was cunt and thats why killed him. :D
    Faktem je, že tu bitevní scénu, kterou jsem dnes dostal jsem si při knižkách představoval mnohokrát v budoucím ději, takže je to trochu splěný sen. Trochu.
  • Bitva byla hezká na koukání, ale že ani Jaimeho a dokonce ani Tarlyho nenapadne mít nějaké scouts je smutné.
    upraveno 5. srpna 2017
    .
    upraveno 5. srpna 2017
    @AviaRa Stannis také neměl žádné scouts proti Boltonům :D a existuje pro to logické vysvětlení, stejně jak v případě Stannis všechny zvědy tentokrát zlikvidoval lord Ten Goodman bratr sera Twentyho Goodmana, který zlikvidoval stannisovi zvědy. Po tom, co Goodmanové z Mohylova rozdrtili Stannise, zradili Boltony v bitvě Bastardů, pomohli Arye vyvraždit Freye a Grey Wormovi dobýt Casterlyovu skálu se nyní rozhodli podpořit uchazečku o Železný trůn Daenerys, jinými slovy pokud chceš vysvětlení zopakuj si slova rodu Goodmanů. Jeden muž, jedna armáda.
  • @Tyrion Lannister Pravda, House Goodmen prostě řádí.

Ale líbil se mi pohled Tyriona na masakrování obyčejných vojáků dothraky, snad se to později více rozebere a ukáží, že zrovna jejich přítomnost není pro Westeros nejlepší.

A pohledy Bronna & Jaimeho na hořící vojáky byly taky dobře udělané. Někteří byly dokonce na popel, které odvál vítr? Netuším, budu si muset počkat na pondělí.
  • Myslíte si, že keby tam nebol drak, tak by sa ubránili? Predsa mali docela dobrú formáciu, ale na druhú stranu ich bolo fakt málo :(
  • NO celkově si myslím, že to nebyl úplný díl a něco tam bude ještě navíc v pondělí :D každopádně mne se dost líbil možná vůbec zatím nej díl této série
  • @p1e9t9r2 Tenhle díl ale má být nejkratší (kolem 47 minut), takže tam nechybělo nic kromě preview na další díl.
  • DonPadre napsal(a):

Myslíte si, že keby tam nebol drak, tak by sa ubránili? Predsa mali docela dobrú formáciu, ale na druhú stranu ich bolo fakt málo :(

Podle mě by se neubránili - bylo tam vidět, že ty další vlny jízdy pronikly i přes tu formaci. Ztráty na straně Dothraků by byly asi mnohem vyšší než takhle, ikdyž drak musel spálit i je.
    Ale tak stejně na té ochraně toho konvoje zlata nebyla asi celá Lannisterská armáda nebo ano? Že by teď Jaime přijel zpět do King´s Landing a řekl Cersei, že jejich jedinou nadějí je Euron a flotila tisíce létajících lodí?
    upraveno 5. srpna 2017
    Musím si postěžovat na jednu zasádní promarněnou příležitost čtvrtého dílu a to je rozhodnutí nezbaít Jaimeho. Jistě jste si všimli, že od cca 5. série, neumřela žádná hlavní postava a žádná kladná hlavní postava neumřela od Rudé svatby (Oberyna, Hodora, Oša, Rickon, Dorana, Trystane, prostě všechny, kteří měli tak málo prostoru, že je stěží můžu považovat za důležité nepočítám). Když Ned Stark byl popraven, tak to pomohlo nakopnout děj a rozpoutat válku pěti králů. Tady jsme mohli mít úplně stejně šokující moment, speciálně díky přítomnosti Tyriona. Jak emocionální mohla být scéna, kdy Tyrion vidí hořícího Jaimeho. Cersei by litovala, že ho poslala do bitvy. Tyrion by litoval toho, že podporou Daenerys způsobil smrt svojí jediné rodiny, kterou kdy měl a navíc člověka, který mu zachránil život. A pro Jaimeho by stěží mohl být poetičtější konec. Zabl dvojnohého draka, aby ho zabil nakonec ten okřídlený, navíc mazlíček dcery toho, koho zabil, toho kvůli kterému se mu smáli. Další zajímavost je, že zabránil Aerysovi spálit Královo přístaviště, aby byl nakonec sám uhořel. A třetí takový aspekt, že se Jaime zachoval úplně stejně jako Rhaegar na Trojzubci pokusil se zvráti průběh bitvy tím, že zabije vůdce nepřátelské armáy. K tomuhle menší pasáž z knihy
    A přitom bylo všechno k ničemu. Našli jenom tmu, prach a krysy. A draky, skrývající se tam dole. Pamatoval si ponurou oranžovou záři uhlíků v železné dračí tlamě. Síň na samém dně šachty, kde se setkávalo na půl tuctu tunelů, ohříval oheň v železném koši. Na podlaze našel ošoupanou mozaiku tříhlavého draka rodu Targaryenů, vyvedenou z černých a rudých dlaždic. Já tě znám, Králokate, jako by to zvíře říkalo. Jsem tady celý ten čas, čekám na tebe, až sem za mnou přijdeš.A Jaimemu připadalo, že ten hlas zná, ten železný tón, které kdysi patřil Rhaegarovi, princi z Dračího kamene. V den, kdy se s Rhaegarem loučil na nádvoří Rudé bašty, bylo větrno. Princ si oblékl brnění černé jako noc, s tříhlavým drakem na hrudním plátu, vyvedeným z rubínů. „Veličenstvo,“ naléhal na něj Jaime, „ať tentokrát pro jednou stojí na stráži u krále Darry nebo ser Barristan. jejich pláště jsou stejně bílé jako můj.“ Princ Rhaegar zavrtěl hlavou. „Můj královský otec se obává tvého otce víc než našeho bratrance Roberta. Chce tě mít blízko u sebe, aby mu lord Tywin nemohl ublížit.
    Neodvažuji se odebrat mu tuto berličku v takovou hodinu.“ Jaime cítil, jak mu stoupá do hrdla hněv. „Já nejsem žádná berlička. Jsem rytíř Královské gardy.“ „Pak tedy hlídej krále,“ štěkl na něj ser Jon Darry. „Když jsi oblékl ten plášť, slíbil jsi, že budeš poslouchat.“ Rhaegar položil ruku Jaimemu na rameno. „Až bude po bitvě, mám v úmyslu svolat radu. Bude nutné provést změny. Chtěl jsem to udělat už dávno, ale… není dobré mluvit o cestách, po kterých se nikdo nevydal. Promluvíme si, až se vrátím.“ To byla poslední slova, která mu Rhaegar Targaryen kdy řekl. Před branami se shromáždila armáda, zatímco další postupovala na Trojzubec. A tak princ z Dračího kamene vysedl na koně, nasadil si svou vysokou černou přilbici a vyjel vstříc své zkáze.
    Že by GRRM něco podobného pro Jaimeho plánova? Pravděpodobněn nikdy nedovíme. Ještě bych dodal, že to mohlo perfektně naplnit proroctví, o mladší královně, která vezme Cersei vše, co je jí drahé (Dany zabijí Jaimeho, bere Cerei vše, co je jí drahé) a dalo by to krásný dvojsmyslný význam Olenině větě z předchozího dílu SHE will be end of you
    A ještě lepší scénář by podle mne byl, kdyby Jaime Dany zabil a Drogon zabil Jaimeho. Draci a dothracká horda nekotrolovatelně plenící království by byl lepší a skoro perfektní důvod pro team up Cersei a Jona než ten dragon pit bullshit, který na nás chystají. Tuhle sérii se mohli řešit dothraci a draci a potom Night King s tím, že Jon by mohl zachránit situaci tím, jako krotitel draků, čímž by se prokázal jeho původ, ale rozlité mléko hadám.
  • @naked.in.rain Tak právě zlato pokud jsem dobře rozuměl dorazilo v pořádku do Kings Landing.. Takže byly dvě vlny
  • No každopádně myslíte, že jim těch dílů uteklo více nebo jenom tento? Neb na konci je opět znělka
  • @sfik To jsem asi minul, uvidíme v pondělí v tom oficiálním díle :-)
    @Tyrion Lannister No nemůžu říct, že mě to včera při sledování toho dílu taky nenapadlo, říkal jsem si: už přišel Jaimeho čas...
  • @p1e9t9r2 Já si jsem celkem jist že toho uteklo víc. Podle mě zkusí novou taktiku (narozdíl od začátku tuším 5.série, která taky utekla) že budou díly vypouštět postupně a donutí tim HBO k něčemu jako zaplacení výkupného že to nepustí. Uvidíme jak to dopadne.

• Na internetu se trochu tvrdí, že získali i šestou a sedmou epizodu, ale chtějí je vydat až po premiéře páté epizody (já tomu moc nevěřím, ale ano, mluví se o tom).
  • @AviaRa Tak to pěkně naštve jako, ale myslím že tržby jim to stejně neohrozí
  • @p1e9t9r2 Je to spíš poškození do budoucna. Pro projekty teprve připravované. HBO jde především o předplatitele.. Spíš nechápu že nedrží ty epizody někde offline, když už se jim to jednou stalo. Samozřejmě hekování nerozumim ani za mák :D ale nějak se k tomu musí umět postavit..
  • @sfik no posledně to neukradli jim, ale ty 4 epizody dávali novinářům a jednomu z nich to právě ukradli :D. Díky tomu se epizody nedávají už dopředu ven. Každopádně todle je dost odstrašující, protože prakticky nic s připojením k v netu asi není v bezpečí
  • upraveno 5. srpna 2017
    @Tyrion Lannister já ti dám zabil dvounohého draka :-D když už konečně Daenerys dopravila ten svůj královský zadek do Západozemí, tak ať z toho je něco trochu víc než jen blbá smrt.

Team Up Jona a Cersei... nejhorší noční můry by se proměnily ve skutečnost, Cersei není Lena Headey a doufám, že hned v první kapitole se dočkáme a bude žrát hlínu.
    upraveno 5. srpna 2017
    @Dreamer Tím dvounohým drakem jsem myslel Aeryse, co se týče team up Jon Cersei to je zejména seriálová záležitost, pouze si myslím, že kdyby Jaime i Dany zkapali na Ohnivém poli a v říši řádila nekontrolovatelná horda a draci, tak by se to dalo vysvětlit líp než ten leak na sedmou sezónu, co se týč první kapitola, žádná nikdy nebude, tak je zbytečné polemizovat
  • upraveno 5. srpna 2017
    @Tyrion Lannister to by bylo ale finíto celého seriálu ;-) Daenerys má plot armor a Jon samozřejmě taky, dvě nejoblíbenější postavy si nemůžou oddělat takhle zbůhdarma před velkým finále seriálu. Smrt Jamieho by ovšem dávala smysl. Bohužel Cersei přebrala úlohu hlavního lidského záporáka, takže počítám, že tam bude smrdět téměř do poslední epizody. Byla by to velká scenáristická hloupost takhle v nějaké menší potyčce zabít Daenerys, Jona i Jaimieho.
  • Tak podľa toho aké postavy zostanú na konci seriálu nažive, tak tie isté postavy prežijú do konca aj v knihách, nie? Martin prezradil koniec knižiek D&D, ide len o to, že cesty akou sa postavy k tomu koncu dostanú, budú iné v knižkách a iné v seriáli
    @Dreamer Tak právě píšu, že Jaimeho smrt vzhledem k okolnostem by byla perfektní, no a to že by to byl konec seriálu by mi vůbec nevadilo :-D
  • A já myslím, že Jaime neumře, že bude dělat šéfa gardy Danušce a Joníkovi, Tyrion jejich ruku a společně vyrazí na bílém koni na Lich Kinga...
  • Byla v té bitvě celá Lannister army nebo jenom nějaká menší/malá část? Díl jsem ještě neviděl, kouknu až v pondělí ale tohle mě jen prostě zajímá. Očekávám že to byla pořádná bitva snad konečně :D
  • No ještě bude znovu setkání Aryi a uveslovaného Gendryho... A pak bych vzhledem k upozorňování na "Arya´s list" čekal zavraždění Ohaře a spol. její novou dýkou :-D
  • Hund napsal(a):

Byla v té bitvě celá Lannister army nebo jenom nějaká menší/malá část? Díl jsem ještě neviděl, kouknu až v pondělí ale tohle mě jen prostě zajímá. Očekávám že to byla pořádná bitva snad konečně :D

len časť armády ... tak som to aspoň rozumel Lordovi Tarlymu
  • Jj celá army Lannisterů tam nebyla. Část už odvezla zlato do KL.. Navíc tam byla i army Tarlyů. V pár záběrech jsou vidět jejich přilby - takový plechový klobouky a la Robin Hood :D Teda identifikoval jsem je tak.. Jediný další přilbice byly lannisterských pěšáků a lučištníků.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.