MASIVNÍ SPOILER! LEAK OBSAHU EPIZOD 7 Řady a Diskuze. SPOILER!
Krásné prohřáté odpoledne moji Lordi, králové, princové, vazalové a Draci a 30 titulů Denči Targíkové.. jak určitě víte, unikl na net nástin zbytku epizod seriálu, co nás překvapí, čeká a nemine. Kdo by si chtěl "zkazit" zážitek, který už moc zkazit nejde, ten ať rozhodně klikne na následující odkaz.
http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jediný co mi vadilo.. Podle mě měl Jon zkusit v té jeskyni zasunout :D
Daenerys: My name is Daenerys Targaryen, you killed my father, prepare to die.
Jaime: Your father was cunt and thats why killed him. :D
Faktem je, že tu bitevní scénu, kterou jsem dnes dostal jsem si při knižkách představoval mnohokrát v budoucím ději, takže je to trochu splěný sen. Trochu.
Ale líbil se mi pohled Tyriona na masakrování obyčejných vojáků dothraky, snad se to později více rozebere a ukáží, že zrovna jejich přítomnost není pro Westeros nejlepší.
A pohledy Bronna & Jaimeho na hořící vojáky byly taky dobře udělané. Někteří byly dokonce na popel, které odvál vítr? Netuším, budu si muset počkat na pondělí.
Ale tak stejně na té ochraně toho konvoje zlata nebyla asi celá Lannisterská armáda nebo ano? Že by teď Jaime přijel zpět do King´s Landing a řekl Cersei, že jejich jedinou nadějí je Euron a flotila tisíce létajících lodí?
A ještě lepší scénář by podle mne byl, kdyby Jaime Dany zabil a Drogon zabil Jaimeho. Draci a dothracká horda nekotrolovatelně plenící království by byl lepší a skoro perfektní důvod pro team up Cersei a Jona než ten dragon pit bullshit, který na nás chystají. Tuhle sérii se mohli řešit dothraci a draci a potom Night King s tím, že Jon by mohl zachránit situaci tím, jako krotitel draků, čímž by se prokázal jeho původ, ale rozlité mléko hadám.
@Tyrion Lannister No nemůžu říct, že mě to včera při sledování toho dílu taky nenapadlo, říkal jsem si: už přišel Jaimeho čas...
Team Up Jona a Cersei... nejhorší noční můry by se proměnily ve skutečnost, Cersei není Lena Headey a doufám, že hned v první kapitole se dočkáme a bude žrát hlínu.