MASIVNÍ SPOILER! LEAK OBSAHU EPIZOD 7 Řady a Diskuze. SPOILER!

upraveno 1. srpna 2017 v Seriál Hra o trůny
Krásné prohřáté odpoledne moji Lordi, králové, princové, vazalové a Draci a 30 titulů Denči Targíkové.. jak určitě víte, unikl na net nástin zbytku epizod seriálu, co nás překvapí, čeká a nemine. Kdo by si chtěl "zkazit" zážitek, který už moc zkazit nejde, ten ať rozhodně klikne na následující odkaz.

http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
135

Komentáře

• @sfik A je pravda že Tarlyovci zařvali? Randyl s Dickonem.
  • sfik napsal(a):

@Magister_Peditum Která armáda se teleportovala? Dothrakové překročili Úzké moře a došli někam za KL, armáda Lannisterů stihla dojít z High Garden cca do 3/4 cesty do KL nebo tak nějak. Zrovna toto mi přijde celkem relevantní..

Díl se bude jistě líbit lidem kteří si rádi hrají s ohněm. :D

No, právě obří jízdní armáda včetně draka si jen tak nepozorována vylodí a štráduje přes půlku Jihu? Kdyby ta armáda už byla na kontinentu tak neřeknu, ale tohle byl asi jediný WTF moment. Jinak jsem celkem spokojený, to zase jo.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Magister_Peditum ako toto mozes vediet?? kde sa vylodili, maximalne tusim Tarly vravel, ze su tak den od Kings Landing?
  • @Hund Zatial to nie je potvrdene,ale je to dost mozne :-(
  • Hund napsal(a):

@sfik A je pravda že Tarlyovci zařvali? Randyl s Dickonem.

Hele mám za to že starej zkapal ale Dickon se přidá na stranu Daenerys... něco takového naznačovaly leaky..
  • Randyla s Dickonom ešte uvidíme v nasledujúcej epizóde
  • Ta Bronnova pasáž, jak utíkal k té balistě, to byla úplně stejná sekvence jako Jon v BB...
  • Tarin napsal(a):

Ta Bronnova pasáž, jak utíkal k té balistě, to byla úplně stejná sekvence jako Jon v BB...

Nejen bitva bastardů. Už v bitvě o zeď i tvrdodomově je dlouhá battle scéna bez střihu. Přidávají to jako takovou klasiku do jedné epizody. Je to efektní, dá to spoustu práce a vypadá to dobře. Vždy se na těším :)
  • @Tyrion Lannister
    Moc polemizuješ, to je na diváky seriálu moc složité =D
    A nebude líp. Moje sestra už na GRRM zanevřela a už se stará jenom o seriál, s tím, že to už stejně nedopíše. A pokud jo, tak se prý bude držet už odvyprávěného příběhu, tedy seriálu.
    Málem jsem se pokřižovala, když jsem to slyšela. :-@
  • @Denebola Já... bych se jenom chtěla zeptat, jestli chápe, že už pěknou chvíli je seriál paralelní vesmír, jiný příběh s jinými postavami, které jenom mají stejná jména, čili že se za rok dozví konec seriálu Hra o trůny, ale absolutně ne konec Písně?
  • @svoa00
    Ona to tak nebere. Podle ní je příběh jen jeden a ten teď bude odvyprávěn, a jeho (GRRM) už to
    psaní stejně nebaví, že už to kdesi psal veřejně, a stejně už teď drtivá většina fanoušků sleduje seriál...
    Asi zhruba taková je její argumentace. :anxious:
  • @Denebola @svoa00 Hele a až GRRM Píseň nedopíše, co budete dělat pak? Píseň pro vás prostě bude nedopsaná a ani tehdá nevezmete seroš na milost?
  • @sfik
    Počkám 20 let na remake v nadějném očekávání na lepší zpracování.
    Co je to pak oproti nedopsané písni =D
  • upraveno 7. srpna 2017
    @Denebola Zvláštní logika... asi tak. Pokud vím, tak Martin nikde nepřiznal, že by ho už psaní Písně nebavilo. To by byl špatný obchodní tah. Asi by si měla něco přečíst o tom, že většina fanoušků Písně to vidí úplně jinak a nečekají na konec seriálu jako požehnání. Předpokládám, že je hodně mladá a hodně netrpělivá.

@sfik Tak já věřím aspoň v šestou knihu. I kdyby nedejbože Martina zítra srazilo auto, tak se aspoň dozvíme, kam ve Vichrech směřoval. Pokud se závěru Písně nedočkáme, tak vezmu na milost uzavřené příběhy ze seriálu, pokud to bude dávat nějaký smysl, a pokusím se to aplikovat na Píseň, abych to vnitřně dala dohromady. To nepopírám. Ale já takhle opravdu moc nepřemýšlím. Podotýkám, že Starčata se IMO v sáze už nikdy nesetkají a Stannis umře v boji proti Bílým chodcům. Pro mě jsou ty seriálové postavy tak jiné, že je opravdu vidím jako maximálně tak inspirované Písní.
  • @svoa00
    No, ona komunitu nesleduje, fóra ani blogy ani teorie. Jenom se prostě podívá na seriál a pak má spoustu dalších seriálů na Netflixu a taky práci a další zájmy, další knihy. Je o dva roky starší, 29. Nevím, jestli je tím pádem mladá. Spíš tak nějak zlomila hůl a posunula se dál.
  • Jako já už taky moc nevěřím tomu, že se dokončení Písně někdy dočkáme. Ale že bych kvůli tomu začal seriálový děj považovat za kánon? NIKDY! :-D
  • Někde jsem četl, že seriál i knihy skončí stejně, protože Martin tvůrcům prozradil, jak by měly knihy skončit.
    Rozdíl je jen v tom, že se dojde ke společnému konci jinou cestou. Seriál tak zcela jasně už prozradil, jaké dvě postavy jsou v této sáze nejdůležitější.
    svoa00 napsal(a):

@Denebola Já... bych se jenom chtěla zeptat, jestli chápe, že už pěknou chvíli je seriál paralelní vesmír, jiný příběh s jinými postavami, které jenom mají stejná jména, čili že se za rok dozví konec seriálu Hra o trůny, ale absolutně ne konec Písně?

• Přiznejme si to - čekal někdo snad něco jiného? Já myslím, že osudovost Dany / Jon je tak nějak jasná. Už jenom tím, jakou životní cestou jsou ty postavy vedeny v knize.
    On GRRM se sice tváří, jak je jeho dílo spisovatelsky převratné, ale až tak moc není. Ať chce nebo nechce, musí se řídit určitými postupy vyprávění děje, aby to bylo vůbec čtivé, a to ho nakonec docela prozrazuje.
    Viz teorie R+L=J, Jonovo zabodnutí apod. Fanoušci si na to přišli sami. To by se musel Martin extra dost snažit, aby to překopal do smysluplného a zároveň nečekaného rozuzlení.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Denebola Tak mohl by trollit tím stylem, jakým to udělal několikrát předtím :twisted: a Jona nakonec neoživit, to by všichni koukali
  • @Denebola Hlavně GRRM dává fan-čtenářům nesmyslně dlouho času ty teorie vymyslet žejo :D
  • upraveno 14. srpna 2017
    Špatný Topic pro originální post. Každopádně se ty leaky naplňují, říkám si ale jak rychle odkrývají scénáristi karty a nenechávají si prostor pro nějaký plot-twist.
  • NO koukám, že to zatím sedí. Proto se mi mov nezamlouvá odkrouhnutí toho draka. Já čekal 3 jezdce (drak má 3 hlavy). Bylo by to poetické zápodozemí dobyl aegon a jeho dvě sestry, takže tady to mohlo být daenerys a její synovci (bohužel ten jeden v seriálu není)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @p1e9t9r2 Nechci ti brát iluze, ale ten jeden možná není Targaryen ;-)
  • Vsak treti jezdec je night king :-)
  • Měl taky někdo to štěstí vidět dnešní leak? HBO se to masivně snaží sundat, ale už byla i 720p verze... No, pokud jste četli scénář, tak se zde vyplnilo asi vše, jako u minulých dílů...
  • upraveno 16. srpna 2017
    Ano, právě na to koukám, a vidím, že místo havrana jí asi poslali sms :D gendry je rozený maratonec a draci mají tryskový pohon, vlastně samotný jejich přílet je takové: Eagles are comming! :D
  • No.. shit... s tím drakem :-o
  • Myslíte, že jim utekal i poslední epizoda a dočkáme se jí tak dříve?
  • @p1e9t9r2 Těžko říct, ani jednu epizodu nevypustili hackeři. 4ka leakla od indického distributora a 6ku dokonce vypustila online HBO Spain :D :D :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.