MASIVNÍ SPOILER! LEAK OBSAHU EPIZOD 7 Řady a Diskuze. SPOILER!
Krásné prohřáté odpoledne moji Lordi, králové, princové, vazalové a Draci a 30 titulů Denči Targíkové.. jak určitě víte, unikl na net nástin zbytku epizod seriálu, co nás překvapí, čeká a nemine. Kdo by si chtěl "zkazit" zážitek, který už moc zkazit nejde, ten ať rozhodně klikne na následující odkaz.
http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Moc polemizuješ, to je na diváky seriálu moc složité =D
A nebude líp. Moje sestra už na GRRM zanevřela a už se stará jenom o seriál, s tím, že to už stejně nedopíše. A pokud jo, tak se prý bude držet už odvyprávěného příběhu, tedy seriálu.
Málem jsem se pokřižovala, když jsem to slyšela. :-@
Ona to tak nebere. Podle ní je příběh jen jeden a ten teď bude odvyprávěn, a jeho (GRRM) už to
psaní stejně nebaví, že už to kdesi psal veřejně, a stejně už teď drtivá většina fanoušků sleduje seriál...
Asi zhruba taková je její argumentace. :anxious:
Počkám 20 let na remake v nadějném očekávání na lepší zpracování.
Co je to pak oproti nedopsané písni =D
@sfik Tak já věřím aspoň v šestou knihu. I kdyby nedejbože Martina zítra srazilo auto, tak se aspoň dozvíme, kam ve Vichrech směřoval. Pokud se závěru Písně nedočkáme, tak vezmu na milost uzavřené příběhy ze seriálu, pokud to bude dávat nějaký smysl, a pokusím se to aplikovat na Píseň, abych to vnitřně dala dohromady. To nepopírám. Ale já takhle opravdu moc nepřemýšlím. Podotýkám, že Starčata se IMO v sáze už nikdy nesetkají a Stannis umře v boji proti Bílým chodcům. Pro mě jsou ty seriálové postavy tak jiné, že je opravdu vidím jako maximálně tak inspirované Písní.
No, ona komunitu nesleduje, fóra ani blogy ani teorie. Jenom se prostě podívá na seriál a pak má spoustu dalších seriálů na Netflixu a taky práci a další zájmy, další knihy. Je o dva roky starší, 29. Nevím, jestli je tím pádem mladá. Spíš tak nějak zlomila hůl a posunula se dál.
Rozdíl je jen v tom, že se dojde ke společnému konci jinou cestou. Seriál tak zcela jasně už prozradil, jaké dvě postavy jsou v této sáze nejdůležitější.
On GRRM se sice tváří, jak je jeho dílo spisovatelsky převratné, ale až tak moc není. Ať chce nebo nechce, musí se řídit určitými postupy vyprávění děje, aby to bylo vůbec čtivé, a to ho nakonec docela prozrazuje.
Viz teorie R+L=J, Jonovo zabodnutí apod. Fanoušci si na to přišli sami. To by se musel Martin extra dost snažit, aby to překopal do smysluplného a zároveň nečekaného rozuzlení.