MASIVNÍ SPOILER! LEAK OBSAHU EPIZOD 7 Řady a Diskuze. SPOILER!

upraveno 1. srpna 2017 v Seriál Hra o trůny
Krásné prohřáté odpoledne moji Lordi, králové, princové, vazalové a Draci a 30 titulů Denči Targíkové.. jak určitě víte, unikl na net nástin zbytku epizod seriálu, co nás překvapí, čeká a nemine. Kdo by si chtěl "zkazit" zážitek, který už moc zkazit nejde, ten ať rozhodně klikne na následující odkaz.

http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
124

Komentáře

• @TheRightfulKing takže si dva týdny počkáme :D že se ti hackeři nesnažili víc, když se jim tam nabourali :D
  • upraveno 16. srpna 2017
    @sfik

Zasazené do Hry o trůny :D

• Jediná výhoda ze smrti toho draka je že Jon využije Danina stesku a osouloží jí.. Potřebuje to holka jako sůl..
  • @sfik JJ konečně je tam vidět náznak normálního obličeje a ne stálého výrazu :D
  • upraveno 16. srpna 2017
    Tak nějak si říkám.. Potom co Indii unikne epizoda s bitvou, má epizoda na HBO rekordní sledovanost. Najednou unikne epizoda i španělské HBO.. jsem moc velký konspirátor, pokud v tom vidím úmysl sebepropagace té stanice?

A btw. leaky slibovaly víc úmrtí než jen Thorose ne? Jinak žádná další z důležitých postav nezařvala.. ačkoliv Thromund měl namále..
  • @sfik Ale nekaž jeho setkání s velkou ženou :D konečně po ní nějaký chlap touží a hned by ho měli zabit :D
  • @p1e9t9r2 To já to vůbec nekazím já právě tvrdím že to ona, resp. oba potřebují jako sůl :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    vau ta 6 epizoda je perfektna
  • @Edem a navíc dvoudílná :D :D
  • Dopozerala som novu epizodu... bola neuveritelna.
    @sfik V teto casti zomreli Thoros,Benjen a Viserion...ak sa mylim,tak ma opravte. ;-)
  • @sfik Jak dvoudílná?
  • Super díl. Ta výprava na Sever mi přišla úplně jak z nějakýho fantasy rpgéčka. :-D Telerporty sice opět proběhly (Dany a její draci, Gendry uběhl za den a něco to, co celá parta šla bůhvíjak dlouho), ale dialogy byl OK a děj ani nebyl příliš zkratkovitý (svědčilo mu, že tentokrát sledoval jen dvě, respektive tři dějové linie). Celá akce na Severu super. Sice jsem věděl do předu, co mě čeká díky leaku, ale stejně mě to bavilo. Příští díl nás asi čeká hlavně kecání, takže se toho trochu bojím, ale bojové scény tvůrci mají zmáknuté na výbornou. ;-)
  • Janulka napsal(a):

Dopozerala som novu epizodu... bola neuveritelna.
    @sfik V teto casti zomreli Thoros,Benjen a Viserion...ak sa mylim,tak ma opravte. ;-)

Jo, máš pravdu. Plus ti no-name divocí, co táhly sáně. Tormund měl v jednu chvíli docela namále.
    @Magister_Peditum ako vies, ze to bol len den? nikde a nijak to tam nebolo oznamena
  • Co se stalo? :D Zapnu y-tube a tam najednou kupa scen ze šestyho dilu, všecko.. Zase je nahekovali?
  • @Hund Právě že ne HBO španělská pobočka to omylem zveřejnila a než to stihla stáhnout bylo pozdě
  • Edem napsal(a):

@Magister_Peditum ako vies, ze to bol len den? nikde a nijak to tam nebolo oznamena

Ve stejný okamžik, co se na ostrově setmělo po tom, co na něj uprchli, střih, a po setmění běžící Gendry k Východní hlídce...další záběr na ostrov, jak spí a probouzí se do nového dne. Kromě toho, jak myslíš, že by na tom ostrově asi dlouho vydrželi?
  • p1e9t9r2 napsal(a):

@sfik Jak dvoudílná?

Ta moje verze co jsem stáhnul byla rozdělena na 50+14 minut :D
  • Btw. uniká mi kontext toho proč Arya po tom rozhovoru dává Sanse tu dýku.. to je jako "nejsme nepřátelé"...? Jel jsem bez titulků tak si nejsem jistej..
    @Magister_Peditum aj par dni ved zasoby urcite mali a kym ten lad bude dostatocne pevny to potrva
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 16. srpna 2017
    @Blackfish
    Blackfish napsal(a):

@sfik

Zasazené do Hry o trůny :D

Ovšem uvidíte zde také

A v neposlední řadě toto

aneb jak D and D vykradli, kde co mohli, ačkoliv předloha má originálního materiálu tři p*dele :D
  • Je to tak Tyrione... ale autoři asi viděli Švejka a "To máte z těch vašich nitek!" a rozhodli se nedělat děj složitý, aby si to užil každý hráč WoW do 14 let, sebrali z ostatních fantasy všechno nejlepší (jako Paoliny v Eragonovi) a celkem blbě se to snaží nalepit. Já jen doufám, že to ten pazgřivec Martin dopíše a bude to vypadat líp...
    Daenerys: Otče, je tohle konec?
    Aerys: Konečně, ano. Žádný vladař nepanuje na věky, má dcero.
    Daenerys: Já vidím jenom pandy přede mnou. =D
    @Blackfish Tak v knihách hlavně určitě Jiní neprolomí Zeď drakem, ono nad GoT už člověk nemůže vůbec přemýšlet, protože jinak by si člověk musel položit otázku, jaký byl původní plán Chodců na prolomení Zdi, pokud by se Daenerys rozhodla na Sever neletět, když v tomhle paralelním vesmíru očividně neexistuje ani roh na kontrolu draků a ani Joramunův roh.
    Docela by mne zajímalo, jestli DD vysvětlí to, proč Noční král s tím drakem nepoletí do Kings Landing a neoživí všechny ty draky, co leží pod ním. Mám dojem, že toho určitě nezajímá, že drak způsobí příliš mnoho smrti :twisted:
  • @Tyrion Lannister Já myslel, že to musí mít nějakou tělesnou konstrukci. Jako lebka by mi asi nelátala a plivala oheň :D zatím tam nechodili jenom kostry, ale vždy mrtvola v nějaké fázi rozkladu (inak po prolomení zdi by mohl oživovat do nekonečna)
    @undefined
    Tihle kostlivci, žádnou tělesnou konstrukci určitě nemají a navíc neznáš Wrath of the Lich King
    :twisted:
    I tak bude zajímavé sledovat D and D výmluvy, proč Night King nevybombarduje hned v dalším díle Zimohrad :D, když je teď Dany pryč s draky na jihu.
  • upraveno 17. srpna 2017
    Jak jsem viděl scénu Jona a Dany na konci, tak se mi vybavil pokřik templářů z Kingdom of heaven - God wills it. myslím, že D a D by si to mohli upravit na Viewer wills it.
  • kadibudka napsal(a):

Jak jsem viděl scénu Jona a Dany na konci, tak se mi vybavil pokřik templářů z Kingdom of heaven - God wills it. myslí, že D a D by si to mohli upravit na Viewer wills it.

Spectator Vult!
  • GemSignor napsal(a):

kadibudka napsal(a):

Jak jsem viděl scénu Jona a Dany na konci, tak se mi vybavil pokřik templářů z Kingdom of heaven - God wills it. myslí, že D a D by si to mohli upravit na Viewer wills it.

Spectator Vult!
    Videntium Vult!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    sfik napsal(a):

Btw. uniká mi kontext toho proč Arya po tom rozhovoru dává Sanse tu dýku.. to je jako "nejsme nepřátelé"...? Jel jsem bez titulků tak si nejsem jistej..

To malo akože vyzerať dramaticky, potom napäto, potom logicky, ale ani jedno im nevyšlo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.