Hra o trůny 7×07 - Drak a vlk - Ice & Fire
Hra o trůny 7×07 - Drak a vlk - Ice & Fire
Závěrečný díl sedmé série. Oficiální premiéra 27. 8. 2017. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Jeremy Podeswa
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mimoto Bronn v seriálu zůstal protože ho diváci měli rádi a protože herec co hrál Payna onemocněl a museli najít někoho kdo bude trénovat jednorukého Jaimeho. Proto ty charakterové čachry.
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/The_Vale_of_Arryn
@Djokovic žádný. Royce s armádou tam přijeli kvůli Sansa a především ze strachu z Malíčka, který manipuloval Robinem. Myslím že se Roycovi (Roycemu ??) dost ulevilo po poslední epizodě :D
Vztah tam nastane až bouchne že
Jon SníhAegon Targaryen je dědic Železného trůnu.Mimoto mě to jméno nijak neirituje. Pokud seriáloví diváci, neznající skoro žádného dalšího Targaryena krom Dany, Viseryse a Aegona (o kterém letos párkrát mluvili) tak je použití právě tohohle jména dost pochopitelné. Nehledě na to že ze všech těch targaryenských jmen je tohle nejzvukomalebnější :D Jako Jaehaerys, Maegor fakt u mě nefungujou :D
Zajímalo by mne jestli v další sérii Davos a Dany umřou a potom Jon Aegon Targaryen Snow a Jorah Jon Connigton Mormont poplují na jih, spojí se Zlatým společenstvem a potáhnou na Bouřlivý konec :D
A ještě snad to, co říká ten borec o tom, co se dělo u Šaškova brodu, tak po tom my tuplem není líto, že ti samí zmr*i skončili jako palivo pro oheň.
Pokud by to bylo zrušeno od počátku, pak by ovšem bastardi byli.
Přiznám se, že jsem nepochopil, o kterou variantu se jednalo.
No a Danuška ho nechtěla buď vystrašit, anebo nechtěla vypadat jako zkušená sexuální pracovnice .-)
Nemyslím si, že je tohle problém. Jéžišmarjá, jestli to chtějí prezentovat jako osudovou lásku, tak by to chtělo trochu víc vášně. Na to zkušenosti nepotřebuješ =D
Aspoň by to kontrastovalo s tím, jak kamenně se oba herci furt tváří. To může být zdůvodněno tím, že se permanentně snaží ovládnout a nedávat nic najevo, ale tak v té posteli by si to snad mohli užít, ne? ;-)
Jako jestli si takhle režiséři/herci/či kdo to měl na svědomí představují sex z lásky, tak je teda hluboce lituji.
@Tyrion Lannister To je jasný, že se to nestane, jejich cool Wolverine/Mystique přece umřít nemůže. Obávám se toho, že ona, Jean grey, Tits and Dragons a vražedkyně Brienne tam přežijou všechny.