Hra o trůny 7×07 - Drak a vlk - Ice & Fire

upraveno 19. září 2017 v 7. řada
imageHra o trůny 7×07 - Drak a vlk - Ice & Fire

Závěrečný díl sedmé série. Oficiální premiéra 27. 8. 2017.   Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Jeremy Podeswa

Číst celý článek zde

15791011

Komentáře

• upraveno 29. srpna 2017
    Navíc je to zrádkyně a pomáhala Boltonům, místo zachránit Sansu se rozhodla, že zabije jedinýho člověka, kterej mohl s Boltony skoncovat. Jasná vražda a zrada.
    Edit. A ten člověk byl navíc právoplatný následník Železného trůny.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @JoffreyWater Vtipný fakt, ocel z čepele Neda Starka byly použita k zabití člověka, pro kterého Ned Stark položil život. To jsou paradoxy =D
  • @Tyrion Lannister To je další věc, nosí meč, kterej je vytvořen z ukradenýho rodovýho meče Starků, a kterej dostala od Lannisterů. Proč si tam trpí takovou zrádkyni?
  • Tyrion Lannister napsal(a):

@haladdin

haladdin napsal(a):

A ta červenovláska z Divokých asi neukončila školení :-)

Snád políbená ohněm, ty černovlásko :P
    image
    Asi neumíš číst :-D

@haladdin my bad
  • Mimochodem, před pár lety jsem si tipnul, že Brienne skončí v posteli s Králokatem.
    Vyjel na sever, že by ? ;-)
    @haladdin Tak nad tím už čtenáři spekulovali de facto od medvědích námluv :-D. V knizee možnost vidím jako velmi možnou, v seriálu je otázka, jak se Jaime vypořádá se svým sokem v lásce Tormundem. =D
  • @Tyrion Lannister J8 tomohle páru držím palce celou knihu :D tak snad v seriálu mi to taky nezkazí :D Ale mmám strach, aby nevytvořili autoři pár ještě Sansa a Gendry (bylo by, když jejich otcové tak vehementně chtěli spojit rody dohromady)
    upraveno 29. srpna 2017
    @p1e9t9r2 Spíš Arya a Gendry, jak v seriálu tak v knize na tenhle shipping bylo rozhodně víc náznaků, Sansa ani Gendryho nezná. :D
  • A kdo bude soudit Sansu za křivou výpověď o smrti Lysy Arryn a za tak dlouhé zamlčování pravdy?
    @JoffreyWater Nikdo, protože to je lady Zimohradu oujééééé 8-) 8-) 8-)
  • Tyrion Lannister napsal(a):

@haladdin Tak nad tím už čtenáři spekulovali de facto od medvědích námluv :-D. V knizee možnost vidím jako velmi možnou, v seriálu je otázka, jak se Jaime vypořádá se svým sokem v lásce Tormundem. =D

Tenhle problém už možná vyřešili Bílí chodci a nemrtvej drak

• @Tyrion Lannister Údolí se Severem nemá nic společnýho, nechápu, proč jsou rytíři Údolí podřízení Severu. Severská vládkyně lhala o smrti jejich vládkyně a kryla jejího vraha, to by mělo znamenat minimálně válku. Ale tak ona je Stark, ona může všechno.
  • On to ještě nikdo nevzpomenul, ale Malíček poukázáním na svoje myšlení,proč lidé dělaj některé věci ( uvažovat to nejhorší) dal Sanze návod, a ona vzala za objekt přemýšlení jej.
    @haladdin Tak on kdyby Malíček nebyl blbej, tak vezme za objekt přemýšlení Brandona a jeho hlášku Chaos je žebřík a utekl někam hodně daleko, no holt asi zádrhel na mozku
  • Starkové jsou nebezpeční psychopati, co místo truchlení nad mrtvým malým bratrem vedou rozhovory o tom, jak by zabíjeli lidi. Doufám, že ty bezcitné šílence někdo brzy odstraní.

Tohle je odteď asi moje nejoblíbenější scéna, jak to hezky schytal. :D Ani kličkovat to neumí, póvl jeden Starkovskej.
  • No celkově u sansy se mi líbil její vývoj, kdy z naivní holčičky se stává hráčkou :D
  • Já bych řekl, že to sanza plánovala dlouho, a pomalu zpracovávala velení "Malíčkovy" armády
    Nějak velmi rychle uvěřili v jeho vinu a odmítli mu ochranu.
  • JoffreyWater napsal(a):

Tohle je odteď asi moje nejoblíbenější scéna, jak to hezky schytal. :D Ani kličkovat to neumí, póvl jeden Starkovskej.

Respektuju tvou nenávist, ale ke kličkování - bylo by mu na nic. Mám staršího bratra, taky mi říkal "utíkej a kličkuj". Bylo mi to k něčemu? Ne, stejně mě tou šiškou trefil.
  • K tomu Targaryenskymu haraseni. Me to naopak prislo hodne intimni a podle me to tak i melo byt. Kdyby na nej Dany naskocila a zacala rajtovat, asi by nepusobili jako zamilovani. Melo to predevsim vzbudit emoce, ne zpusobit erekci:-D
  • @Jsemtunový
    Možná kdyby sami projevili ti dva nějaké emoce, mohly by je vzbudit i u mě =D
  • upraveno 30. srpna 2017
    Na me Emilia pusobi jako arginmax, takze ji odpustim, ze je bez vyrazu. Me spis do toho vadil ten Branuv hlas. Jakoby tam byl:-D Zajimalo by me, jestli to vzbudi nejaky "emoce" u Brana, az se na to v dlouhy chvili mrkne:-D @Denebola
    Ja som nikdy nechápal, prečo ľudia vyčítali seriálu to, že prečo Rickon nekličkoval.. na milión iných vecí sa mohli ľudia zamerať, ale nie, zamerali sa nato, prečo vystrašený chlapec, ktorému ide o život a pred sebou má svojho staršieho brata, ktorý ho môže dostať do bezpečia a musí utekať naproti nemu, pričom za jeho chrbtom ho psychopat ostreľuje šípmi, fakt nerozmýšľa nad nejakým kličkovaním a sledovaním, kde mieri Ramsey lukom.. fakt nechápem, prečo ľudia v stresových situáciách (a hlavne, keď im ide kvôli sekundám o život) a hlavne deti, riešia situácie bezmyšlienkovito.. fakt, prečo ľudia pri potápajúcom sa Titanicu skákali dospelí (!) ľudia do mrznúcej vody, často bez záchrannej vesty a s veľkým rizikom zlomenia si väzov? .. Prečo ľudia pri teroristickom útoku na Dvojičky skákali z obrovských výšok do jasnej smrti? To asi niekto musel napísať blbý scénar, všakže /s

Radšej nech ľudia riešia iné, omnoho väčšie hlúposti, čo sa v seriáli vyskytli a vyskytujú.. pričom to, že ako utekal Rickon za žiadnu chybu scenára nepovažujem.. proste vystrašené decko uteká čo najrýchlejšie k niekomu, komu verí, že predstavuje pre neho záchranu a bezpečie.. koniec

Inak nový Preston:
  • Novej Preston je dobrej, a řekl to, co jsem tu před chvílí psal já, že při tom Malíčkovo soudu teda sice X-Meni prokázali, že Malíček je ulhanej zmrd, ale zároveň tím dokázali, hlavně lordům Údolí, že Jean Grey je sama důvěryhodná asi jako osamělej muž v tmavých brýlích na dětskym hřišti, jelikož lhala a podala křivou výpověd o smrti Lysy Arryn. Ale jak se zdá, to je všem, hlavně údolským, celkem ukradený.
  • Teda prokázali, vlastně neprokázali nic, neměli k těm obviněním sebemenší důkaz. jediný co dokázali je to, že Jean Grey je lhářka, jelikož naprosto změnila svou výpověď, kterou poskytla pár sérií zpátky.
  • To by se asi dalo ukecat na to, že ji Malíček zmanipuloval. Ostatně, koho nezmanipuloval, že.
    Spíš bych ale řekla, že vytrhla lordům Údolí trn z paty, tak oni na oplátku budou mít trochu horší paměť.

A btw, nebylo to náhodou tak, že Malíček přiznal, že Lysu zabil on, ale Sansa se ho zastala, protože Lysa chtěla zabít ji? Vzpomínám si, že jsme se rozčilovali, jaktože se Sansa před nimi odhalila a nikomu nevadí, že je sama obviněna z královraždy. Ostatně už v tomto případě měli lordi Údolí trochu zatemněné mozky.
  • @Denebola Ne, Jean Grey v tý scéně říká, že Lysa z těch měsíčních dveří skočila sama a že Malíček se ji snažil přesvědčit, aby to nedělala. A teď najednou vyrukuje s tím, že ji z těch dveří strčil. Kdyby jim tenkrát řekla pravdu, mohli Malíčka popravit a nemusel by bejt dál pro nikoho trnem v patě. Jenže ona mu dopomohla k tomu, aby se stal protektorem Údolí, byla vlastně, když se to tak vezme, jeho komplic.
    Takže proč jí Údolí dál následuje, když prokázala, že se jí nedá věřit a navíc je spolupachatelkou Lysyiny vraždy?
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 30. srpna 2017
    Ten poznatek se Sansou mi nedošel, Docela vtipný :-D
    Jinak, mnohem smutnější mi přijde fakt, že zombíky dračí sklo v seriálu zlikviduje, zatímco v knihách ne. To mi přijde dost hruby poruseni pravidel. :onfire:
  • Mám dojem, že to dračí sklo funguje i v knize.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.