Hra o trůny 7×07 - Drak a vlk - Ice & Fire
Hra o trůny 7×07 - Drak a vlk - Ice & Fire
Závěrečný díl sedmé série. Oficiální premiéra 27. 8. 2017. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Jeremy Podeswa
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Edit. A ten člověk byl navíc právoplatný následník Železného trůny.
Vyjel na sever, že by ? ;-)
Tohle je odteď asi moje nejoblíbenější scéna, jak to hezky schytal. :D Ani kličkovat to neumí, póvl jeden Starkovskej.
Nějak velmi rychle uvěřili v jeho vinu a odmítli mu ochranu.
Možná kdyby sami projevili ti dva nějaké emoce, mohly by je vzbudit i u mě =D
Radšej nech ľudia riešia iné, omnoho väčšie hlúposti, čo sa v seriáli vyskytli a vyskytujú.. pričom to, že ako utekal Rickon za žiadnu chybu scenára nepovažujem.. proste vystrašené decko uteká čo najrýchlejšie k niekomu, komu verí, že predstavuje pre neho záchranu a bezpečie.. koniec
Inak nový Preston:
Spíš bych ale řekla, že vytrhla lordům Údolí trn z paty, tak oni na oplátku budou mít trochu horší paměť.
A btw, nebylo to náhodou tak, že Malíček přiznal, že Lysu zabil on, ale Sansa se ho zastala, protože Lysa chtěla zabít ji? Vzpomínám si, že jsme se rozčilovali, jaktože se Sansa před nimi odhalila a nikomu nevadí, že je sama obviněna z královraždy. Ostatně už v tomto případě měli lordi Údolí trochu zatemněné mozky.
Jinak, mnohem smutnější mi přijde fakt, že zombíky dračí sklo v seriálu zlikviduje, zatímco v knihách ne. To mi přijde dost hruby poruseni pravidel. :onfire: