Hodnocení 15. kola fan povídek - Ice & Fire
Hodnocení 15. kola fan povídek - Ice & Fire
Autor vítězné povídky 15. kola získá knihu Střet králů, kterou věnovalo nakladatelství ARGO. Hodnocení bude probíhat do 30. června 2018. POZOR, ZMĚNA! Můžete rozdat maximálně 15 bodů (samozřejmě je možno dát i méně). Jednotlivým povídkám lze udělit nejvíce 5 … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Kdo bude chtít, bude u povídky uvedený jeho nick. Kdo bude chtít zůstat aspoň zpočátku v anonymitě, tak to bude stejné, jako dosud. V komentářích ke konkrétní povídce by se mohl autor sám dle uvážení odtajnit.
Stejně jako pro další dva autory :applause: A samozřejmě se těším na Vaše díla. Ale zase je nechci mít přečtené za jeden večer, tak si je šetřím :-D
@Trixie Takže příště povinná účast! :-D
Je fakt, že Martin nám v tom nadšení nijak nepomáhá... Já vůči němu už začala trpět averzí, takže jsem se rozhodla ignorovat rozběhlé knižní dějové linky. Za toho tlustého lenocha makat nehodlám :-D Ale pořád se toho dá spoustu vymyslet... Z historie třeba. Nebo si tam právě dosadit svoje postavy :-)
Já bych pro další kolo doporučila nějaká hodně obecná témata, aby se co nejvíc lidí chytlo. Něco jako Královo přístaviště, Draci, Staří bohové, Proroctví nebo něco o ženách Západozemí, třeba. Bonusové téma hodné fanfikcí - posteloví otroci a Západozemské nevěstince :twisted:
Mně se většinou víc líbí i lépe čtou povídky, které si autor uzpůsobí sobě, než aby se snažil napodobovat Martina a vyloženě psát pokračování Písně. Ale samozřejmě si ráda přečtu cokoliv :-)
@svoa00 No, přemýšlela jsem že bych třeba napsala za jakých okolností se Arya setkala s Jaqenem (ale jela bych spíše podle filmu teda :-D) Přišlo mi to takové nedořešené jak se v 6. sérii to useklo...nevím zda se v 8. sérii Jaqen vrátí či nikoliv...takže bych napsala prostě jak to třeba probíhalo nebo tak :-) Což by se dalo napasovat i na to kolo co skončilo teďkom si myslím :-) Nebo pokud bude "pokračování písně, ti co ji nedozpívali" nebo tak něco (nevím jak se to přesně nazývá) tak i takle by se to dalo :-) A teď už se jdu učit na zkoušku, ať se tomu můžu věnovat :-D
Valar Morghulis!
@Trixie A samozřejmě jsem taky pro, aby se v povídkách pokračovalo. Psaní povídek byl jeden z důvodů proč jsem se sem před léty přihlásil.
@Sagart Také doufám, že po tomto kole se trochu více vzchopíme a zamakáme na více příbězích. Byla by velká škoda kdyby povídkové soutěže skončily.
@Dreamer Nadšení z Písně u mě také vyprchalo, ačkoli psaní povídek mi pořád baví. Pokud by vyšel další díl myslím, že by nás to zase nadchlo. Bohužel, už ve Vichry zimy moc nevěřím. Myslím že Martin spíš vydá nějakou encyklopedii plemen psů v Západozemí než další pokračování....
@svoa00 Dušičkovou povídku bych si také ráda přečetla:-) Můžeš mě navést kde ji mám hledat?:-))