Vyhlášení výsledků 14. kola fan povídek - Ice & Fire

upraveno 6. ledna 2018 v Povídky
imageVyhlášení výsledků 14. kola fan povídek - Ice & Fire

Ve 14. kole zvítězila povídka č. 4.   1. místo: svoa00 – povídka č. 4 s celkovým počtem 27 bodů 2. místo: Monte Karstark – povídka č. 3, 24 bodů 3.-4 místo: Michelle – povídka č. 2; a Tomas von Bielau … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Gratuluju autorce vítězné povídky :applause: Byla to i moje favoritka. A těším se, že určitě vymyslí zajímavá témata :-) A ostatním pisatelům děkuju za super počtení a těším se na jejich počiny v příštím kole.
    A děkuju za zvláštní ocenění... Úplně mě to dojalo :-)
  • Díky moc! A Michelle si určitě zaslouží ocenění, je v povídkových soutěžích určitě nejaktivnější ;-) Na nová témata si prosím počkejte pár dní a jestli vás napadá nějaké téma, o kterém byste si rádi přečetli, napište ho sem do diskuze.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Napište mi obě prosím svou adresu do pošty.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Gratuluji vítězce :applause:
  • Gratuluji vítězce :applause: a děkuji i všem autorům za hezké čtení.
  • Gratuluji vítězce a Michelle :applause: a i ostatním zúčastněným...
  • Já teda musím říct, že všechny povídky byly dobré a autoři si s nimi očividně dali hodně práce. Troufám si říct, že jeden z mála důvodů, proč nevyhrál Monte, byla délka jeho povídky. Nehodnotila jsem hlavně proto, abych zachovala neutralitu.

Jinak mám už jedno téma do dalšího kola - Muži bez tváře. Co říkáte - je to dost obecné a inspirativní?
  • upraveno 8. ledna 2018
    Muži bez tváře nezní vůbec špatně :-)
    Já měla nějaký nápad na téma na podzim, ale zaboha už nevím jaký :-D Možná si ještě vzpomenu... A co třeba nějaký určitý žánr jako téma? Detektivka? Nebo horor? To bych si ráda přečetla :-)
  • @Michelle Díky za nápad. Jeden z těch návrhů mě hned zaujal, ale neřeknu který, ať jste trochu překvapení.
  • Také se připojuji s gratulací vítězce a s poděkováním všem ostatním za báječné čtení. Také doufám, že další kolo bude co nejdříve a že tentokrát se povídek sejde víc. Jak říká S. King: “Pište, pište každý den.”..... :-)
  • @Borg Víc se nedozvíme? ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.