24.10. Bitva o výběžek (II.)

upraveno 19. října 2009 v LCG
Mám to potěšení oznámit konání turnaje po dlouhém turnajovém půstu. Turnaj se bude konat v sobotu 24.10. v Ostravě v Korunce (klub deskových her) od 10:00. Doufám, že sejdeme v hojném počtu.Pokud se hodláte účastnit, tak se prosím přihlašte (signup...

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 6. října 2009
    Chci se zeptat jestli bude možné hrát aji s kartama z King of Sea, ve výpisu není napsaný, ale jestli se nahodou nejedná jen o administrativní chybu, pokud jsem pochopil správně tohle rozšíření je plné reprintů, tak by povolené aji mohlo být.
  • upraveno 6. října 2009
    Taky si myslím že KotS by mělo býl povolené, bez něj je to totiž jinak další turnaj bez GJ.
    A taky se chcu zeptat proč není povolen 5.CP - Secrets and Spies, když už je k mání teď tak za 20 dní ho už budou mít snad všichni ne?
  • upraveno 6. října 2009
    asi nějaká diskriminace či co. Doufám že ho budu mít taky co nejdříve. Buď z Anglie nebo od Anekena.
  • upraveno 6. října 2009
    Důvod pro jejich absenci byl zcela prostý. Jsem jen člověk a jako takový dělám chyby - jednalo se o administrativní přehlédnutí.

Rozy: Nemyslím, že by byl turnaj tak či onak bez GJ :)

Lumirius: Povolení edic se řídí legalitou formátu a nikoliv počtem reprintů v edici. Leč chápu, co tím míníš :)
  • upraveno 6. října 2009
    Achjo, jedinej víkend, který po sto letech nemůžu a on zase turnaj :)
    Mám dva nové LCG balíky a chci je už konečně vyzkoušet, ale bohužel turnaje se nezúčastním, i když bych moc rád...
  • upraveno 7. října 2009
    LCG balíky jsou pěkné, ne jak "hrrrr na ně ve 3 plotu fajront" CCG :-D
  • upraveno 23. října 2009
    Ahoj, kdyby jel někdo na turnaj z Brna nebo přes Brno, tak já pojedu 7:02 z hlavního nádraží. Tak můžem jet spolu a dát pár her ještě ve vlaku. Budu rád když nebudu zas sám ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.