Pátý ligový týden - vyhlášení (III.)
Battle of Blackwater BayKrál Stannis shromažďuje mocnou armádu k finálnímu úderu na Královo Přístaviště, aby jej vyrval rodu Lannisterů. Lvi však nespí bezstarostným spánkem a lord Tywin ukul mocné spojenectví s Vysokou Zahradou. Na dalekém severu probíhají zuřivé boje mezi seveřany a drancujícími Greyjoyi a rod Boltonů získává stále větší moc. Na dalekém východě pokračuje královnina kampaň v Zálivu...
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
My si tu (v Brně) stejně hrajem jen s Herbem a teď testujem Martelly takže to je asi stejně jedno, ale do budoucna bych rád věděl na čem sme...
Našel jsem jen toto: Volbu formátu si může každá komunita změnit pro každý týden dle libosti. zde což viceméně protiřečí tvému argumentu. A v článku o pravidlech zde jsem taky nic takového nenašl.
Díky.
"2. "Volné zápasy" (každý proti jinému hráči)", tak třeba tato citace ve stručných pravidlech vyznívá poměrně jasně (alespoň tedy doufám). Jinak jsem to zmiňoval kdysi dávno v úvodním dlouhém textu k lize a potom tak činím, v každém vyhlášení ligového týdne ("dva volitelné Jousty (1 vs. 1) s různými balíky a různými soupeři"), ale to je asi dosti kamuflované.
Beru to tedy na sebe, že jsem tuhle skutečnost opakovaně nezdůraznil, protože jsem měl pocit, že je už samozřejmostí, když se týká už třetího ligového cyklu za sebou. A protože na to nebyla žádná nesouhlasná reakce, tak jsem to prostě jako doklad toho, že nikdo proti tomuto pravidlu nic nemá.
Neříkám, že to bylo pravidlo, ale byla to nepsaná výjimka, se kterou jsem počítala (při zapisování her) a se kterou počítal Rozy. Byla to výjimka, kterou jsme všichni (alespoň si to myslím) akceptovali a chápali, protože prostě když je komunita malá, tak ji podpoříš. Kdybychom v Ostravě byli jen dva, tak by to bylo taky tak. Stejně jako zpočátku bylo pravidlo, že ligového večera se musí účastnit čtyři hráči, ale teď je to tak, že stačí tři. A ne, nebudu dohledávat jestli je to v pravidlech a v tom, cos někdy před rokem sepsal, protože je mi to fuk. Protože se řídím domluvou, kterou máme, protože se řídím tím, cos mi řekl a napsal, protože se řídím tím, jak to v poslední době funguje a jak mi i ty sám hlásíš hry.
Pořád ještě si myslím, že liga je od toho, aby lidi motivovala do hraní a ne aby jim naopak komplikovala život a její pravidla byla nastavena tak, aby si mohla hrát tak maximálně Praha a možná v poslední době ani to ne.
Mnohokráte jsi nám vyšel vstříc, tak proč teď děláš jakože ne?
Chápu, že máš málo času, ale když nebudeš komunikovat, tak se nic nedozvíš a pak se můžeš ohánět tím, že "nikdo proti tomu nic neměl".
Jistě, není správné, není objektivní, kompetitivní a já nevím co ještě, že každá komunita měla/má v podstatě pro ligu "svá" pravidla. Ale vzhledem k unikátním parametrům každé meta asi nic jiného nezbývá. Pokud tedy trvá ta prvotní myšlenka.
Že liga je od toho, aby lidi hráli.
Btw. bude ještě liga?