Recenze a preview v médiích
Zmínky o Hře o trůny zejména v českých a slovenských médiích. Nově odkazy na recenze celé 1. řady. Budu rád, když v diskuzi sami budete přihazovat další články, které tu ještě nejsou....
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jak to myslíš kostrbatě psaný? Pro mě je moviezone nejlepší filmový web co znám (ČR) a nedám na něj dopustit. Vlastně když porovnám všechny možné weby o všem možném v ČR, první místo mi okupuje moviezone. Já už jsem jejich fanoušek ještě z dob, kdy se jmenoval trailerzone.
Amaroun: Když pro nic jiného, tak díky tomu má člověk přehled. :-)
Tam to podporuje alespoň efekty v pozadí, ale máš pravdu, nic mě teď nenapadá - a přitom širokoúhlé monitory jsou už dnes prakticky standartem.
google
seznam
wikipedia
To diablo má pevnou šířku a pozadí je pouze široký obrázek vycentrovaný na střed. Na malém monitoru zaleze za okraj.
Bohužel neširokoúhlé monitory jsou stále dost rozšířené a musí se s nimi počítat. Takže většina stránek má pevnou šířku (800 - 950px) jako Seznam, Diablo nebo Zde. Jinak by se jejich obsah nevzhledně deformoval z monitoru na monitor a to by se nikomu nelíbilo.
No to bych netvrdil. Lidé z mého okolí mají spíš neširokoúhlé monitory, jen pár lidí má širokoúhlý. Někteří mají dokonce ještě i ty starý velký "bedny".
Macejko: To bylo kde? :-D
Ale ta definice je opravdu na hlavu padlá. Rytíře v celé noční hlídce by se možná dalo spočítat na prstech obou rukou a z celé téhle organizace známe jen jednoho septona. :-)
Taky třeba že na seriál sehnali víc peněž než stál třeba Řím.
Rozhovor s Martinem, který je téměř celý o přípravě seriálu ( nevím jestli to někdo uváděl tady, že první šel on za producenty, tak podle toho rozhovoru ne, Benioff a Weisse šli za ním první. Článek o sáze je taky dobře napsaný, jen tam je prozrazený něco z děje ( třeba která důležitá postava umře v první knize) obsah pevnosti