AGOT hraní mimo Prahu
Vzhledem k tomu, že se v předchozím tématu množily spamy a přitom všude jinde se mi je podařilo zastavit, zkouším poslední pokus. Zavřel jsem v tom tématu diskuzi a přesunuji ji tedy sem. Tak uvidíme...
Pokud se chcete o toto téma nějak starat a mít tedy možnost editovat toto záhlaví, dejte vědět, předám vám to tu a rád :-)
Pokud se chcete o toto téma nějak starat a mít tedy možnost editovat toto záhlaví, dejte vědět, předám vám to tu a rád :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Čili:
Město - Brno
Kde přesně - Prodejna a herna Planety Her, Údolní 42
Kdy - Po domluvě
Kdo - V Brně má deskovku Osanos ze zdejší komunity. Na Planetě je k dispozici Battle of Westeros a snad bude i AGOTH - LCG (karetka). Dále mají deskovku ze zatrolených hráčů (www.zatrolenehry.cz) Jaydee, Ladik81, Fuf00n a někteří další. Jak ještě herna bude přesně fungovat není jisté.
Pokud by byl zájem hrát piště.
Já sice tedka moc času díky zkouškám nemám a nevím jak Osanos, ale na někdy (spíše v červnu než teď v květnu) by sa domluvit dalo. Pokud by jste chtěli kontaktovat ostatní hráče, ti nevím zda se tu vyskytují, ale po domluvě s nima dám kontakt.
11.6 - sobota. Z mé strany to bude tak 50% na 50%. Na víkendy jezdívám domů nebo k přítelkyni a 13.6 mám zkoušku. Ale pošli mi tak kolem 25.5 SZ. Zatím zjistím zda by měli volno a zájem kluci ze zatrolenek a pak dám případné kontakty. Včera u Cosmic Encounteru totiž zrovna Fufoon naříkal jak dlouho, už to nehrál a jak je hra prokletá protože hrají pouze v 5 a vždycky někdo vypadne :)
Jarwiks: Dobry, tak uvidime, jak to bude vypadat za par tydnu. Planujeme nejake hrani Diplomaci, takze by se to dalo spojit - nejaci AGOTaci by si mozna zahrali Diplomacii a nejaci Diplomati by si treba zahrali AGOT.
Tak 11.6 budu osobně nakonec pryč. To jsou ty víkendy v brně jednou za čas. Byl jsem tedka. Nicméně právě domlouváme hraní na středu 8.6 To v Brně budeš? Jinak pošlu tel. kontakt v SZ na Agothaře z Brna, snad se domluvíš s nima.
Alne: Mame k dispozici jen základ, pokud máš rozšíření nepohrdem a radi sa přiučíme :)
Jinak s největší pravděpodobností bude v sobotu 2.7.2011 v Brně poslední turnaj letošní sezóny, takže kdo by měl chuť tak se může přijít jen tak podívat a nebo když se to bude předem chtít naučit tak i zahrát - deck klidně půjčím a pokud si něco samy vymyslíte tak nemám problém vám to předělat k obrazu vašemu.
Jinak proč poslední turnaj? Já měl Echo (někdy z dubna), že je zájem turnaje přesunout do Planety?
Turnaj je poslední v této sezóně, pak budou prázdniny a to se moc na turnaj asi neslezeme, takže tím se uzavře letošní ELO rating a pak se začne nová sezóna v září.
Turnaje se střídají každý měsíc (Praha, Brno, Ostrava) a v Brně to zatím bývalo na Majáku, chtěli jsme to pro atraktivitu a přitáhnutí nových lidí přesunout do herny Planety. S tím ale, že do Brna jezdí dost lidí (maj to blízko i z Prahy a z Ostravy) tak minule na turnaji bylo 18 hrajících + nějácí čumilové. No a to by se do té herničky v Planetě asi moc nevešlo. Takže ten turnaj 2.7. bude taky pravděpodobně na Majáku.
Karetní sekci tam koukám nemaj, takže to zůstane asi u deskovky.
Tak nevím zatím jsem se bavil jen s ním. Zkuste se domluvit i vy dva ať v tom není bordel :)
Já bych byl si klidně prezantaci karetky vzal na startosti...