AGOT hraní mimo Prahu

upraveno 6. května 2011 v Deskové hry
Vzhledem k tomu, že se v předchozím tématu množily spamy a přitom všude jinde se mi je podařilo zastavit, zkouším poslední pokus. Zavřel jsem v tom tématu diskuzi a přesunuji ji tedy sem. Tak uvidíme...

Pokud se chcete o toto téma nějak starat a mít tedy možnost editovat toto záhlaví, dejte vědět, předám vám to tu a rád :-)
«1

Komentáře

• upraveno 6. května 2011
    Tak předpokládám, že zde můžem házet termíny hraní v Brně.

Čili:
    Město - Brno
    Kde přesně - Prodejna a herna Planety Her, Údolní 42
    Kdy - Po domluvě
    Kdo - V Brně má deskovku Osanos ze zdejší komunity. Na Planetě je k dispozici Battle of Westeros a snad bude i AGOTH - LCG (karetka). Dále mají deskovku ze zatrolených hráčů (www.zatrolenehry.cz) Jaydee, Ladik81, Fuf00n a někteří další. Jak ještě herna bude přesně fungovat není jisté.

Pokud by byl zájem hrát piště.
    Já sice tedka moc času díky zkouškám nemám a nevím jak Osanos, ale na někdy (spíše v červnu než teď v květnu) by sa domluvit dalo. Pokud by jste chtěli kontaktovat ostatní hráče, ti nevím zda se tu vyskytují, ale po domluvě s nima dám kontakt.
  • upraveno 9. května 2011
    Navrhuju 11.6. - mel bych byt v Brne.:)
  • upraveno 9. května 2011
    Já budu bohužel tak na 75% ten víkend pryč. Ale ještě uvidíme během příštích týdnů.
  • upraveno 10. května 2011
    SHAKO
    11.6 - sobota. Z mé strany to bude tak 50% na 50%. Na víkendy jezdívám domů nebo k přítelkyni a 13.6 mám zkoušku. Ale pošli mi tak kolem 25.5 SZ. Zatím zjistím zda by měli volno a zájem kluci ze zatrolenek a pak dám případné kontakty. Včera u Cosmic Encounteru totiž zrovna Fufoon naříkal jak dlouho, už to nehrál a jak je hra prokletá protože hrají pouze v 5 a vždycky někdo vypadne :)
  • upraveno 13. května 2011
    Osanos: Tak treba vyjde tech 25%.

Jarwiks: Dobry, tak uvidime, jak to bude vypadat za par tydnu. Planujeme nejake hrani Diplomaci, takze by se to dalo spojit - nejaci AGOTaci by si mozna zahrali Diplomacii a nejaci Diplomati by si treba zahrali AGOT.
  • upraveno 14. května 2011
    Zdravím všechny příznivce fantasy, AGOT BG vlastím kompletní a v Brně se zatím pohybuji celkem často. Pokud by to toho 11.6. vyšlo mohu se dostavit a případně sebou přinést i hru, když nebude k dispozici od někoho jiného.
  • upraveno 17. května 2011
    Alne: To zni dobre. Tak kdo dalsi by se zahral?
  • upraveno 23. května 2011
    jen takový menší nevinný dotaz, měl by někdo zájem v tuto SOBOTU tuto na AGOTH v Brně?
  • upraveno 25. května 2011
    Jarwiks: dostavit se můžu, jen rekni v kolik.
  • upraveno 30. května 2011
    Alne omlouvám se že jsem neodepsal, ale byli by jsme jen 3 :-/
  • upraveno 31. května 2011
    Jarwiks: V pohodě, ale tak verzi Storm of swords jsme si dat mohli ;-). Doufám, že to vyjde toho 11.6.
  • upraveno 2. června 2011
    Já toho 11.6. teda fakt nemůžu. Jinak jsem domluvil s Jarwiksem příští středu v Brně Agot. Kdo si chce zahrát nechť se ozve tady nebo osobně mě nebo Jarwiksovi.
    Alne
    Tak 11.6 budu osobně nakonec pryč. To jsou ty víkendy v brně jednou za čas. Byl jsem tedka. Nicméně právě domlouváme hraní na středu 8.6 To v Brně budeš? Jinak pošlu tel. kontakt v SZ na Agothaře z Brna, snad se domluvíš s nima.
    Jarwiks: bohužel v týdnu se tedka po Brně skoro vůbec nepohybuju, ale jelikož vidim, že jinak si asi nezahraju, tak obětuju ve středu práci a přijedu, pokud se něco bude konat. ;-) Čili za sebe říkám Ano. :-)
    Ok za sebe říkám, jsi v seznamu účinkujících :)
  • upraveno 6. června 2011
    Jarwiks: Fajn ;-) jinak pokud je potřeba donést nějakou část AGOTU či celý, mohu vzít sebou. A ještě v kolik je sraz?
  • upraveno 6. června 2011
    Sraz je mezi 17 - 18.30 jak sa sejdem, pro ty co přijdou dřív mám nachystané hry na cca 15 - 20 min. Jinak jeste teda jednu: misto prodejna planetyher Údolní 42, zastávka číslo x4 uvoz nebo uvoz 26/25 a pak dolu a na světlech doleva.

Alne: Mame k dispozici jen základ, pokud máš rozšíření nepohrdem a radi sa přiučíme :)
  • upraveno 7. června 2011
    OK rozšíření můžu vzít oboje, a podle počtu uvidíme, který si zahrajem, případně využijem všechny prvky z obou rozšíření co půjdou.
  • upraveno 13. června 2011
    Ahoj Brňáci, hraju AGoT LCG (karetku) a pokud by měl někdo zájem si ji vyzkoušet tak rád vysvětlím, odprezentuju a můžeme si i zahrát, mám postavený skoro všechny rody. Volno mám docela nepravidelně, ale teď přes prázdniny je ho celkem dost - často můžu i dopoledne. Zahrát můžeme kdekoliv třeba v herně Planety Her a nebo v kavárně na Majáku, kde mám každý pátek službu a kde se scházíme zahrát si, buď deskovky a nebo AGoTy.

Jinak s největší pravděpodobností bude v sobotu 2.7.2011 v Brně poslední turnaj letošní sezóny, takže kdo by měl chuť tak se může přijít jen tak podívat a nebo když se to bude předem chtít naučit tak i zahrát - deck klidně půjčím a pokud si něco samy vymyslíte tak nemám problém vám to předělat k obrazu vašemu.
  • upraveno 14. června 2011
    Rozy, nebyl(a) jsi u nás na planetě tak před 3 týdny když jsem sa chtěl naučit LCG? Nějak tam došlo víc lidí, které jsem si nezapamatoval jmény, či jejich nicky. Samozřejmě Vyjma Kroka.

Jinak proč poslední turnaj? Já měl Echo (někdy z dubna), že je zájem turnaje přesunout do Planety?
  • upraveno 14. června 2011
    ALNE, OSANOS a ostatní . Tak pánové a slečny jakmile budu vědět, jak budu přes léto v Brně, nahážu termíny a můžeme dát odvetu :-D
  • upraveno 15. června 2011
    Ahoj v planetě jsem v tu dobu nebyl. Kroka znám, ale zrovna tam jsem s ním nebyl. Pokud máš pořád zájem hru ozkoušet/naučit se tak dej vědět.

Turnaj je poslední v této sezóně, pak budou prázdniny a to se moc na turnaj asi neslezeme, takže tím se uzavře letošní ELO rating a pak se začne nová sezóna v září.

Turnaje se střídají každý měsíc (Praha, Brno, Ostrava) a v Brně to zatím bývalo na Majáku, chtěli jsme to pro atraktivitu a přitáhnutí nových lidí přesunout do herny Planety. S tím ale, že do Brna jezdí dost lidí (maj to blízko i z Prahy a z Ostravy) tak minule na turnaji bylo 18 hrajících + nějácí čumilové. No a to by se do té herničky v Planetě asi moc nevešlo. Takže ten turnaj 2.7. bude taky pravděpodobně na Majáku.
  • upraveno 16. června 2011
    Jarwiks: odvetu si dám rád, ale jak už jsem Ti říkal o prázdninách budu moct jedině o víkendu, protože přes týden jsem na výzkumu mimo Brno. Každopádně bych se měl v herně za 14 dní ve středu ukázat. ;-)
  • upraveno 21. června 2011
    Poradame ukazkove hrani v Ceske Trebove na GameConu, primarne pro lidi, kteri hru nikdy nehrali, chteji si ji zahrat a nechce se jim cist pravidla, nemaji spoluhrace a tak.:-) Jinak se urcite bude hrat i nekdy jindy v prubehu GameConu, ktery bude 21.-24.7.
    No vida, zrovna tu mám rozepsanou výzvu pro někoho, kdo by to na GameConu chtěl organizovat. Kontaktoval mě totiž kámoš a jeden z organizátorů, že něco pachtěj s HBO a sháněj někoho, kdo by to tam zorganizoval.

Karetní sekci tam koukám nemaj, takže to zůstane asi u deskovky.
    Shako už mi psal, jestli bych nechtěl karetku na GC prezentovat a celkem se mi to zamlouvá a vidím v tom příležitost rozšířit komunitu, takže nějak to vymyslíme a dáme vám vědět .)
    Případně můžu zkontaktovat s některým z organizátorů, stačí říct.
    Však Shako je taky jeden z orgů ne?
    Aha no já ho viděl napsanýho jako organizátora pro u hru o trůny: http://gamecon.cz/deskove-hry/hra-o-truny
    Tak nevím zatím jsem se bavil jen s ním. Zkuste se domluvit i vy dva ať v tom není bordel :)
    Já bych byl si klidně prezantaci karetky vzal na startosti...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.