FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1910121415150

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. června 2011
    škoda že česká fotbalová "21" nedala aspoň ten bronz
  • upraveno 27. června 2011
    Taky http://www.fromsportcom.com/

No on Fish měl bezvadný podání, ale od Berdycha to zas byl pěknější tenis... Ale co se mi tak zdá tak Berdychův největší problém je psychika

Montezuma3: sice skončili kluci až čtvrtý ale bronzový medaile si odvezli taky
    http://fotbal.sport.cz/clanek/188162-jednadvacitka-uz-ma-medaile-fanfary-ale-budou-az-za-olympijske-hry.html
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. června 2011
    Díky!
    Co je to platné, když prohráli s Běloruskem a nezahrají si olympijské hry? Prostě český fotbal je odrazem české společnosti - tragédie...Slova koncepce a poctivá práce jsou zde takřka nadávkou...
    štvrtý nie je také zlé. ale chápem, že tesne od olympiády to zabolí
    No na druhou stranu jsem slyšel, že nám spousta států Evropy naopak závidí kvalitu mládežnického fotbalu. Páč málokdo z nich se může pochlubit tím, že má všechny 3 juniorské týmy na šampionátech. Kdyžtak mě opravte, já ty juniorky moc nesleduju...
    Mlaďáci hrajou docela dobře. Čtvrtý místo je rozhodně úspěch. Určitě teda lepší než co teď v poslední době dokázali Baroš a spol.
    I ta sedmnáctka která sice už vypadla, ale dokázala se poprví v historii na ten šampionát dostat.
    Takže jen tak dál a příště to třeba bude ještě o něco lepší
    Na co jsou úspěchy v těchto kategoriích, když se ti hráči až na výjimky v seniorské reprezentaci neprosadí? A i ti co se prosadí, nedokážou prorazit od evropských slušných klubů.
  • upraveno 28. června 2011
    Nechci moc rýpat, ale Češi skončili společně s Bělorusama třetí. Tohle byl zápas pouze o olympiádu.
    upraveno 1. července 2011
  • upraveno 1. července 2011
    veľmi čudné rozhodnutie. aspoň v tejto chvíli.
  • upraveno 1. července 2011
    Já jsem počítal, že skončí v Detroitu... ale co, koho to zajímá, když je Kvitová ve finále Wimbledonu! :-)
    upraveno 1. července 2011
    ale co, koho to zajímá, když je Kvitová ve finále Wimbledonu! :-)
    Jj, a velkolepé finále proti Šarapovové. Doufám že padne hodně gólů ;-)
  • upraveno 2. července 2011
    Sejdeme se dneska ve 3 na hekárně :-)
    upraveno 2. července 2011
    1:0 :-)
    A je to tam. 6:3 a 6:4, bravo!
    A je po hekání. HODOR!
    Hezky:)
    No vida, tak aby toho nebylo málo druhé vítězství si připsala Peschkeová ve čtřhře. Czech day. To je skoro na jahody se šlehačkou :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A Kim Basingerovou bys k tomu nechtěl? :)
    :-)
    upraveno 3. července 2011
    A co místo Kim třeba Petra Benešová? Samé wimbledonské šampionky ;o)
  • upraveno 3. července 2011
    Hmm, škoda, že to není Petra, ale Iveta. To jsou fakt mimoni na tom rozhlasu. Už minulej Wimbledon jsem jim opravoval nějaké jméno :-)

Ale jinak fakt super, 3 vítězky v jednom ročníku - snad si toho zahraniční média všimnou.
    upraveno 3. července 2011
    Ha, a já to trouba automaticky zkopíruju...
  • upraveno 22. července 2011
    aký tréner je Vladimír Vůjtek st.? prehnala sa teraz médiami správa, že je kandidátom na trénera svk. na rozdiel od iných mien (Čada, Říha) si ho neviem veľmi zaradiť....
    Vujtek trenoval Vitkovice...mam pocit ze je dotahl k 2. mistu v extralize...ted na to koukam, to uz je pekne davno, sezony 92/93 a 96/97 o ruske lize nemam prehled, uz nemam moc cas sledovat, co se v hokeji deje.
    Vůjtek byl často zmiňovanej i kolem CZ repre, ale nikdy se mu z Ruska moc nechtělo, pokud vím. Tuším, že tam byl docela úspěšný a nějaké tituly v ruské lize uhrál.
    upraveno 30. července 2011
    Kdo právě sleduje ČT4 ?
  • upraveno 30. července 2011
    tak napůl, zatim nuda :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.