Turnaj

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Zde se rozezní bitevní řvava...

11213141517

Komentáře

• upraveno 6. března 2007

heavy_head wrote:
    Ale je to možné?

Artur Dayne naběhl na síť, ale Jaime ho nelítostně přeloboval.

Ano, přátelé, i v zákulisí řádí tvrdá lobby. :wink: :twisted:

A vzápětí eso! 8)

V takovéto vypjaté chvíli, to už si vítězství zaslouží.

Jaime dostává mé 2 body.

Ale ty žádné dva speciální body nemáš. Dal jsi Brienne tři, ne? A pokud si vzpomínám, pravidla turnaje umožňují dát dvakrát dva, nebo jednou tři :twisted:

2 Tyno: Nepamätáš si to dobre, pretože sme sa dohodli na zmene/ujasnení si pravidiel. Každý má všetky body.

Čo sa týka hlasovania, môj názor je taký (a už sa opakujem príliš aj na bývaleho učiteľa dejepisu) že špeciálne body bolo treba dávať zo srdca, ihneď bez ohladu na vývoj. A mám pocit, že dávanie bodov tesne pred dvanástou, je viac kupecké a menej rytierské. Na druhú stranu, navrhujem dobojujem to tu s cťou. Nech sa píše viac o rytieroch ako o bodoch.

Môj názor je dopredu daný. Víťaz duelu Syrio-Jaime je celkovým víťazom a Smajlíka nijak zvlášť nemilujem. Počkám si však kým to moje alter ego vtipne sformuluje :-)

Quote:
    Léto napsal:

Připomínám, že každý návštěvník fóra má u každé bojující dvojice možnost dát jeden hlas. Je též možné 2x za celý turnaj dát některému bojujícímu 2 hlasy, nebo 1x za celý turnaj dát některému bojujícímu 3 hlasy v jednom kole (potom již ale nelze využít možnost dát 2 hlasy). Přivítáme, pokud se co nejpodrobněji o tom, kdo by měl dobýt v jednotlivých kláních vítězství a hlavně proč jste takového názoru.

Quote:
    heavy head napsal: Zároveň uděluji ne 2 ale hned 3 body.

Brienne, Panna z Tarthu nesmí padnout.

Quote:
    Týna napsala: Ale ty žádné dva speciální body nemáš. Dal jsi Brienne tři, ne? A pokud si vzpomínám, pravidla turnaje umožňují dát dvakrát dva, nebo jednou tři

Quote:
    Sarven napsal: Nepamätáš si to dobre, pretože sme sa dohodli na zmene/ujasnení si pravidiel. Každý má všetky body.

- žongluje se tu se statistikama.

- žongluje se tu s body

- žongluje se tu s pravidly

- žongluje se tu s přehledností a jednoduchostí

- káže se tu voda a pije víno

- Tywinové si tu hrají na Eddardy (a naopak:-)

- stala se z toho "two men show"

- řekl jsem svůj názor, budu tedy ponížen, stanu se opět asi Slyntem, malým, hloupým analfabetem a omega samcem, co nerozumí nadsázce.

- na takové fórum se můžu ..... , nemíním být katalyzátorem zvětšování si ega některých ......!!!

ŽIVOT JE TRAGIKOMEDIE :cry: :lol:

osobne som proti specialnym bodom, lebo vnasaju do turnaja prvok manipulacie, ale respektujem to ako pravidlo jasne pred zaciatkom turnaja. Dava to vsak spekulantom moznost zahlasovat a pretlacit si toho svojho dalej, co nie je podla mna objektivne.

naopak co nerespektujem a co sa mi nepaci je pocinanie oboch chalanov, ktory zmanipulovali suboj Dayna s Jaimem. Staci si len spocitat kolko ludi dalo hlasy Jaimemu, aby to bolo napinave. Skratka mi je taketo vychcane chovanie proti srsti a nechcem sa dalej zucastnovat na hlasovani, ktore v konecnom dosledku nemozem ovplyvnit- staci ked sa dvaja dohodnu, hodia mu po troch bodoch a gg...nie dakujem

Já jen doufám, že to tady někdo nebere tak vážně, aby se přestal turnaje účastnit kvůli drobné zákulisní intrice :roll:

Jaimie si zkrátka vypomohl trochu unfair způsobem, což mu teď ve finále můžete vrátit.

Všichni to tu říkají poeticky, tak to pojmu jako chlap: Jamieho zastánci mě taky serou (ano, vidíte dobře :shock: :shock:). Kdybych například věděla, že se přerozdělovali body, tak bych je Daynovi dala.

:twisted: :twisted: :twisted:

Na druhou stranu, co čekat od vlka, který je zároveň budoucím právníkem, a jeho panoše. Vždyť jsou to Jamieho zastánci, fandí největšímu křivopřísežníkovi Západozemí.

:roll: :roll: :roll:

(BTW: Jestli Jamie odmítne bojovat za Cersei, tak tomu nasadí korunu. Protože tam kde my vidíme dojemný příběh muže, který byl zrazen s Lancelem, Osmundem Černokotlým a Měsíčním chlapcem, říše vidí Bílého rytíře, který přísahal, že bude bránit krále a jeho rodinu a odmítá svou královnu v nouzi.

Mno, ale on si to sám před sebou vysvětlí. "Dobře, zabil jsem krále, za kterého jsem měl podle přísahy položit život, ale on byl blázen. Tak jo, byl jsem propuštěn výměnou za Sansu Stark, ale já už ji nemám, tak ji nemůžu vrátit. A na svobodě zůstanu, protože proto! Já vím, že jsem přísahal, že nikdy nepozvednu zbraň proti Starkovi nebo Tullymu, ale moje přísaha králi je významnější, což jsem se ale neobtěžoval lady Catelyn v cele v Řekotočí říct. Já vím, že jsem přísahal Cersei, že ji budu bránit, ale ona si to rozdávala s Lancelem atd. , takže smůla, sestřičko. Tak jo, dostal jsem se do finále Turnaje o citronový zákusek lady Sansy podvodem, ale...)

to Tyna: Nevzpomínáš si přesně. Po Briennině vítězství nad Gregorem byla pravidla upřesněna, kvůli tomu, aby i nadále nedocházelo k nejasnostem.

Eddard wrote:
    IV.) Hlasování se může účastnit každý registrovaný člen fóra a to se stejnými možnostmi a pravomoci jako kdokoliv jiný (včetně lordů adminů, zlovlků apod.)

- hlasující není povinnen vyjádřit se ke všem duelům, může svůj hlas udělit v jednom nebo ve všech, podle libosti

-hlasy všech hlasujících mají shodnou váhu jednoho bodu, pokud se nerozhodnou:

a) udělit svému favoritovi 2 body, což mohou udělat 2x v celé soutěži

b) udělit svému favoritovi 3 body, což mohou udělat 1x v celé soutěži

- dohromady tedy lze udělit 7 speciálních bodů, těchto speciálních bodů není možné využít ve prospěch jednoho soupeře v jednom kole víc než jednou (tj. nikdo nemůže udělit žádnému účastníku více než tři body za zápas)

Takže každý může udělit 2, 2 a 3 body, celkem 7 speciálních bodů za Turnaj, ale ne v jednom kole.

Co je na tom nejasného?

to all: Je pravda, že jsme s Létem Jaimeho protlačili. Díky troše štěstí to bylo možné. Ale co je na tom nefér? Pouze jsme počkali a spočítali si, kolik bodů bude Jaime k postupu potřebovat. To mohl udělat každý. Každý, komu na tom tak záleželo, mohl být před půlnocí na fóru, vidět, kdo je online a podle toho se zařídit.

Je to rozhodně férovější, než udělit své speciální body a vzápětí je stáhnout zpátky. To jsme neudělali. Také jsme udělení svých speciálních bodů ničím nepodmiňovali.

Možnost udělení speciálních bodů na poslední chvíli tu vždy existovala - a nebyli jsme sami, kdo ji využili.

Proč se taková bouře nevole nestrhla poté, co byla obdobným způsobem protlačena Brienne?

Možnost udělení speciálních bodů a "zákulisních intrik" jsem bral jako možnost zpestření celé hry, která přispěje k větší napínavosti a zábavě.

Nestalo se tak.

Místo toho jsme obviňováni z manipulace a vychcanosti.

Lidé tu chtějí skončit s celým Fórem, v lepším případě pouze s Turnajem.

Lidé se tu cítí ukřivděni a vyřizují si své osobní účty.

Berou smrtelně vážně věc, která měla být zábavou.

Nejsou schopni se povznést nad zklamání, uznat sportovně neúspěch a těšit se na to, až se jim přístě třeba podaří odveta.

Je mi z toho nanic.

Jestli to někoho potěší, trávit svůj volný čas na takovém fóru mě netěší.

Vtipkuju, ale myslím to vážně.

Jde o to, že jste oba hlasovali v jeden čas těsně před uzávěrkou a nedali tak možnost, aby na to někdo mohl reagovat.

Léto wrote:
    Opět se ptám: říká ti něco jméno Syrio Forell? Třeba ve spojení s půlnocí? 8)

To bylo proto, že jsem počítal jak na tom oba soupeři jsou a jak jsem tu napsal, tak jsem si vůbec neuvědomil, že je kolem půlnoci a ještě ke všemu jsem myslel, že hlasování končí až o den později.

No, tak jsou tu různé důvody, proč vás dva ospravedlnit a jsou tu různé důvody, proč vás poslat do pekel. Pokud jste po takové akci něco podobného nečekali, jste dost naivní. Bohužel musim říct, že to že se turnaj stal něčim jiným, než čim byl na začátku, to jste zvýraznili právě vy dva poslední volbou, ač by se na to dalo poukázat už u jiných kol, ale tak to prostě je. Psali jste oba hezký popisy soubojů, leč timhle jste se dost shodili. Nechci se přít o to jestli máte pravdu nebo ne, ale s jednim argumentem mě heavy pěkně štveš.

heavy_head wrote:
    Každý, komu na tom tak záleželo, mohl být před půlnocí na fóru, vidět, kdo je online a podle toho se zařídit.

Tohle je pěkná blbost. Ne každý má net doma a ne každý má chuť být do půlnoci vzhůru kvůli zábavě, jakou měl být tenhle turnaj. Takže argumentuj lecčíms, ale tohle je čirej nesmysl.

Trochu mi to připomíná reakci sociálních demokratů po prohraných senátních volbách. To najednou chtěli zrušit senát, křičeli o podvodech, nefunkční demokracii atd. Když se speciální body hodily na protlačení Brienne, na protlačení Dayneho, na protlačení kohokoliv, tak to byly v pohodě, s radostí jste je používali. Ale když je použije někdo jiný, tak je najednou chcete zrušit?

Opravdu netuším, co je na udělení speciálních bodů v souladu s pravidly tak "podvodného". Podvod by třeba byl, kdybych udělal uzávěrku o den dříve. Pokud jste si špatně přečetli pravidla, vyčítat to můžete jen sami sobě, netuším, v jaké míře by za to mohli ostatní.

Argumentovat tím, že "Jaime je přece křivopřísežník" je mimo mísu už naprosto. Stejně tak "objektivitou hlasování". Co je objektivního na losu? Co je objektivního na podpoře kvůli osobním sympatiím? Co je objektivního na argumentu "Dorne! Dorne! Dorne!"? Nic. Z toho důvodu je Turnaj čistě subjektivní záležitost.

Viděli jste snad někdy, aby si trenér fotbalového mužstva stěžoval, že jeho tým dostal gól až těsně před koncem, a proto už nemohl reagovat? Kdyby si daný tým zasloužil vyhrát, dal by góly už v průběhu normální hrací doby. Stejně tak mohl každý udělit své zbylé speciální body. Ale ne, vy jste si je šetřili na finále - a v tom byla ta chyba.

Buď jste měli udělit speciální body hned, aby se souboj rozhodnul okamžitě, nebo čekat až do půlnoci, když jste viděli, že souboj je vyrovnaný. Komplikace se dala čekat. Já, ani nikdo jiný, neodpovídá za vaši hloupost.

Překvapuje mě, že nejvíce křičí ti, kteří v minulosti body udělovali, pak zase odvolávali a spekulovali s nimi.

---

Konečný verdikt: neumět prohrát, to je ubohost. Většina z vás se teď chová jako sebestředné, rozmazlené děti

---

Nejvíce fascinující příspěvek je ten Chmurův. Lže, uráží a ještě se ospravedlňuje vlastním názorem. Pozor, "názor" a "nadávka" není totéž, ačkoliv začínají na tatáž písmena.

Omlouvám se lordu Slyntovi, že jsem ho někdy srovnal s tím ubožákem.

S reakcí se nemusíte obtěžovat, stejně si ji nepřečtu.

Turnaj si doorganizujte sami. Měla to být zábava, ale mě opravdu nebaví, když na mě demagogicky povykuje tlupa fracků jenom proto, že jejich favorit prohrál. Znám spoustu míst, kde se k sobě lidi dokážou chovat rovně a slusně. V nejbližších okamžicích pošlu Alekovi zprávu, že rezignuji na svou moderátorskou funkci.

Zavřete oči...

...odcházím.

Tak TOHLE začíná být sranda...

Přátelé, o podobých fraškách na fórech jsem dosud jen slýchal (většinou bohužel vedly k odchodu části lidí), a je mi fakt líto, že jsme se do ní dostali i my:-(

Turnaji jsem zpočátku nedával moc velkou naději (různé proporce bodů se mi moc nezamlouvaly, v tomhle směru byla asi Miss Zapadozemi ve vyhode, pominu-li nezajem o ní) a tak jsem se mu ani nevěnoval, postupem času mi to bylo fakt líto, neb se z toho stal ohromný projekt se skvělými příspěvky. Ale právě kvůli skluzu jsem se do něj ani už nechtěl zapojovat - škoda! Mohl bych zareagovat dřív...

Nu což, stalo se...nestavím se na žádnou ze stran, diskuzi jsem nesledoval, možná si jí zpětně někdy přečtu. V tuto chvíli mám sto chutí Turnaj ukončit...nemá smysl v něm asi pokračovat, když jeho organizátor skončil. Nebo má někdo chuť v tom pokračovat, nebo to dokonce organizovat??? Nechám to na vás...

Co se týče Léta, je to jeho rozhodnutí, přemlouvat ho nebudu...jako moderátor fóru hodně pomohl, za to mu patří dík!

Alek wrote:
    Přátelé, o podobých fraškách na fórech jsem dosud jen slýchal (většinou bohužel vedly k odchodu části lidí), a je mi fakt líto, že jsme se do ní dostali i my:-(

Turnaji jsem zpočátku nedával moc velkou naději (různé proporce bodů se mi moc nezamlouvaly, v tomhle směru byla asi Miss Zapadozemi ve vyhode, pominu-li nezajem o ní) a tak jsem se mu ani nevěnoval, postupem času mi to bylo fakt líto, neb se z toho stal ohromný projekt se skvělými příspěvky. Ale právě kvůli skluzu jsem se do něj ani už nechtěl zapojovat - škoda! Mohl bych zareagovat dřív...

Nu což, stalo se...nestavím se na žádnou ze stran, diskuzi jsem nesledoval, možná si jí zpětně někdy přečtu. V tuto chvíli mám sto chutí Turnaj ukončit...nemá smysl v něm asi pokračovat, když jeho organizátor skončil. Nebo má někdo chuť v tom pokračovat, nebo to dokonce organizovat??? Nechám to na vás...

Co se týče Léta, je to jeho rozhodnutí, přemlouvat ho nebudu...jako moderátor fóru hodně pomohl, za to mu patří dík!

To co se tady stalo je jistě dost nešťastná událost, leč všechno je to momentálně šitý velice, ale velice horkou jehlou a pokud snad udělali kritici chybu ve svém vyjadřování, co říci o Létovi? Proč hned "končim jste jako malý frackové"? Tim, že okamžitě takhle odešel se sám nezachoval jinak, bohužel. V seznamu kontakt neni, proto, Aleku, máš-li nějakej, napiš mu, ať se uklidní tak jako se uklidníme my a vrátí se normálně si povídat o světě IceFire. Nebo chodil na fórum jen kvůli turnaji? Napiš mu, že ho o to prosim, ať neni tak horkokrevnej a chodí sem mezi nás dál. Nepřemlouvej ho, jen mu to ode mě tlumoč. Lidé se hádají, ale měli by se umět uklidnit a přes neshody se přenést a to momentálně neukazuje ani jedna strana...

Máš pravdu, je to zatim moc čerstvý a je to takovej ten nesmyslnej blok obou stran. Dejme tomu čas, ledy časem povolí...

• MIlMIl
    upraveno 6. března 2007

Aby toho oleje v ohni nebylo málo, trošku ho přileju.

Když jsem sám se stránkami icefire začínal, nikdy jsem ani nedoufal, že budou mít fórum, protože prostě JÁ HO NEUMÍM! TAKOVÝ JE ŽIVOT.

Takže když se Alek nabídl, že by ho spachtil a adminoval, společně se všemi povětšinou mými texty (na nichž jsem opravdu strávil mnoho hodin), cmilerád jsem mu vše předal a on na tom udělal spoustu skvělé práce. I tak to ve mě osobně trošku zanechalo pocit dítěte, které dospělo a odešlo z domu. TAKOVÝ JE ŽIVOT.

Těšil jsem se jak se na fóru stanou hlavním předmětem hovoru teorie kdy vyjde další kniha a jak v ní příběh bude pokračovat. CHYBA LÁVKY. Nejoblíbenějšími tématy hovorů se staly soutěže postav, které se často v příběhu nikdy nesetkali a ani nesetkají o to kdo by koho eventuelně porazil (i když podle toho co jsem si tu na fóru přečetl to není úplně hlavní důvod hlasů pro toho kterého bojovníka) a kdo je hezčí, přitom známe jen zevrubný popis v knize a obrázků postav (přičemž jedna a tatáž postava vypadá u různých malířů různě). TAKOVÝ JE ŽIVOT.

Nehledě na to že jsem si dal fakt práci a napsal povídku, kterou stejně nikdo nečte. TAKOVÝ JE ŽIVOT.

To co se stalo s Létem (kterého příspěvky nemám rád) je pro mě jakýmsi utvrzením toho že boží mlýny melou. Starých bohů, sedmi bohů, utopených bohů i těch (Gaimanových) tj. boha Internetu a boha neschopnosti lidské komunikace. DÍKY VÁM BOHOVÉ, ŽE TAKOVÝ JE ŽIVOT.

:-)))))))))))))

MIl: hezky a melancholicky:-) nicméně navždy budeš znám jako původce toho všeho, snažím se vždy uvádět tvé autorství (teda spíš překladatelství:-)).

ad forum a směr diskuzí...ja myslim, že směřování děje a knih se tu diskutovalo dost. Samo, že to se časem omrzí...a pak to zas ožije.

Tvý dvě povídky tu mám, fakt se na ně chystam, stejně jako na tu Létovu...slibuju:-)

To nebyla argumentace, to byl vtip.... Asi jsem se měla přidržet Chmurova vzoru a dát to do závorky.

Neměla jsem v úmyslu někoho urážet, výsledek souboje jsem vzala, tak jak dopadl. Mno nic, dělejte, jak myslíte, chlapci. Každopádně se mi tu s vámi hezky povídalo....

• upraveno 7. března 2007

vidím, že moje volanie po rytierskom dokončení turnaja sa minuli účinkom. A Leto, tvoja reakcia - prepáč - bola poriadne over. Nepotrebujem fandiť nikomu, ale v spore s Chmurom si ty ten, kto uráža a uráža sa.

Na druhú stranu, pravda je, že formálne sa nič zlé nestalo. Body boli udelené podľa pravidiel, kritizovať môžme štýl. Ale každý má predsa taký štýl, aký mu vyhovuje.

Tak, teď jsem řádně nabroušený, takže si nebudu brát servítky.

Beztak je to jedna z mých posledních intervencí tady.

Pro ty, kdo to ještě nepochopili: Zákulisní jednání bylo od začátku součástí hry. Vy jste je nevedli? Nevíte, o kolik zábavy jste přišli. (Že, Petere?) Nebylo míněno jako něco nečestného, ale jako něco, co přispěje k hratelnosti.

Další věc: Naše jednání bylo reakcí na: "Vítěz už je jasný, finále je formalita, teď už to stejně nemá cenu."

Jak vidíte, byl to nesmysl. Dayneho příznivci si byli moc sebejistí. A to se nevyplácí. Chytněte se za nos.

Pokus několika citacemi "dokázat", jak podvádím a překračuju pravidla, byl opravdu ubohý, v tom měl Léto pravdu.

Díky za podporu, Aleku. Zachoval ses jako správný administrátor. Odcházejí ti nejlepší lidi a ty jsi příkladně nestranný a jen mávneš rukou. Ani prstem nehneš. "Ať si jde, co s ním. Jsou tu přece jiní."

Tvůj návrh na zrušení Turnaje je ohromný.

Navrhuju, aby se funkce organizátora chopil Chmur. Své schopnosti předvedl už v Miss Západozemí, kterou zvládl na jedničku. Arianne zvítězila téměř jednohlasně - jedním hlasem. Nebo ještě lépe, ať tady rovnou moderuje. Určitě na to má. (TO BYL VTIP)

Nasrané Tyně přeji příjemné povídání s někým jiným. Tvá reakce mě překvapila snad nejvíc. Promluvíme si jako chlap s chlapem, chceš? Co tě sere? To, že jsme nehodili flintu do žita, nemávli rukou a neřekli: "Á co. Stejně je to všechno jedno. Nikdo jiný než Dayne vyhrát nemůže?" Mno, tak nic. Tak sbohem.

Plivanec MIlův je půvabný. Takový správně zapšklý. Víš, než jsi promluvil a zapojil se do diskuze, byl jsi mi docela sympatický. Ale po zveřejnění tvého světonázoru o pojídání ehm... a sympatickém "Goodbye Summer" uznávám, že jsem se v tobě zmýlil.

Předpokládám, že kdybych napsal, že se mi tvoje povídka líbila, vzal bys mě na milost. Jenže se mi nelíbila. Vlastně ani pořádně nevím, jaká byla. Někde v půlce jsem u ní usnul.

Tvé zásluhy ti nikdo neupírá. Zůstaň si tu dál a užírej se pocitem své nedoceněnosti. Talent nemáš, takový je život.

Pochop, že tě neurážím. Jen jsem upřímný.

Petere, člověk se neshodí tím, že bojuje proti většině, proti samozřejmosti, proti malosti. Nicméně jsi jedním z mála, se kterým bych zašel klidně na pivo.

Sarvene, bude mi chybět tvůj vtip.

Arengo, bedynko, Cirdane, Eddarde, steveo, Finiste, duny, GoogleBote a další, na které jsem zapomněl, přeji vám hodně zábavy na tomhle novém fóru.

Nejde přece o Turnaj. To je zástupný problém. Jde o lidi. Vždycky jde o lidi. A lidé na tomto fóru mě zklamali.

Jsem rozčarován. Díky, otevřeli jste mi oči. Uviděl jsem, jací jsme ve skutečnosti.

Winter is coming, Summer is leaving.

Jiný anděl, jiný kraj

divný nebe tady maj.

Možná, že ráj jen z knížky znaj...

Věř mi všechno nebo nic.

Divný nebe tady maj.

Tak jsem si říkal, že tak hnusnej večer jako byl ten včerejší dlouho nezažiju a ejhle, dnešní se k němu asi hrdě připojí.

Tak já to teda řeknu narovinu taky, beztak už není pomalu co zachraňovat...ano, odchází dva nejtvořivější lidé, nejochotnější, nejaktivnější a taky pro mě nejpříjemnější - nezastírám, že jsem si s vámi rozuměl nejvíc. Troufám si říct, že s Létem to nadále trvá a dohodli jsme se na budoucí spolupráci. Doufal jsem, že ho head nebude následovat.

Ano snažil jsem se být nestranný, neb jsem se nechtěl hrabat v původu všeho zla, a předtím jsem to nesledoval. A hlavně jsem nechtěl pokračovat v tom dělení na dva tábory - při nejhorším by to doapdlo, že si tu na fóru budem povídat zas ve třech.

Pokračování v Turnaji podle myho nema cenu, když odešel jeho organizátor, opět nevim co se ode mě očekávalo...

---------

Právě tomuhle rozkolu jsem se snažil zabránit co nejmenšími zásahy, nejmenším moderováním, páč vím, že z toho tyhle rozkoly vznikaj, te´d vím, že vznikaj i jinak. Takže jsem asi selhal, projekt vydržel ani ne půl roku:-( Odchodem Léta i heada projekt asi pomalu umře...takže snad někdy v lepších časech, pánové...

Peter wrote:
    Tak TOHLE začíná být sranda...

Tohle není sranda, ale smutné. A přijde mi ze strany Léta a heavy_heada jako nepřiměřená reakce kvůli jedné neshodě skončit.

• MIlMIl
    upraveno 8. března 2007

Heavy_head: Také jsem rád, že jsem se ve většině přispěvatel. Poklolním se každému, kdo krom tlachání udělá něco víc (teď nemluvím o Alekovi a Létu, která(ý) nám přeložilo dvě kapitoly z ofic. stránek a 2/6 komiksu).

Nevím čím je kdo v civilním životě, ale dle častosti vysedávání zde a co si pamatuju, tak většina z vás studuje. Povíme si až budete nějaký ten pátek v pracovním procesu a s dítětem.

• upraveno 8. března 2007

WINTER TIMES

(turnajová príloha)

PIATE KOLO VEĽKÉHO TURNAJA - FINÁLE

10. turnajový deň (od vyslaného redaktora Sarvena z Citadely)

Jaime Lanister a Sandor Clegane: Králokat vs Rytierokat – Pán a Vazal – Lev a Pes

Jaime vyhral. Zostal niekto, kto bude tlieskať?

Arthur Dayne a Usmievavý rytier – Arthur Dayne

Bude mať Gerold Dayne nový meč?

čítajte viac na 2. strane

V SKRATKE (oznam pre tipujúcich)

Jaime Lanister vs Sandor Clegane 1

Arthur Dayne "Meč Jitra" vs Usmievavý rytier 1

Ďalej čítajte:

Slyšte me řvát – ohlasy na finálovú dvojicu

Krvavá svadba – rytierstvo a iné riešenia sporov

Dream of spring – Nádeje neumiera nikdy

Semifinále: ser Artur Dayne vs. Smějící se rytíř

Hmm, jak že to bylo? Jaký to byl souboj a jaký soupeř... Největší rytíř království, Meč jitra s meteorickým Úsvitem v ruce horu rozseká a získá alespoň cenu útěchy...

= ser Arthur Dayne bere bronz

Finále: ser Jaime Lannister vs. Sandor Clegane

Tím, že rozsekal Dayna si vykoledoval citrónový zákusek. Zlatá technika poráží agresivní sílu Ohaře. Navíc, kdo jiný by měl vyhrát turnaj, když ne Zlatý Lev ze Skály?

= ser Jaime Lannister je zlatý

No a jinak k tomu co se tady odehrálo za těch pár dní co jsem tu nebyl... Fraška, nechápu co všichni děláte... Těmhle přestřelkám jsem se na fóru vždycky snažil vyhýbat a nekomentovat je, ale nemyslíte, že to trošku přeháníte? Co takhle poslední dvě stránky zrecyklovat a zapomenout na to?

Quote:
    Nejvíce fascinující příspěvek je ten Chmurův. Lže, uráží a ještě se ospravedlňuje vlastním názorem. Pozor, "názor" a "nadávka" není totéž, ačkoliv začínají na tatáž písmena.

Omlouvám se lordu Slyntovi, že jsem ho někdy srovnal s tím ubožákem.

Po mnoha dnech jsem se dostal na net, potažmo na icefire a jsem celkem v šoku:-)

Tak ubožák? Nu to jsou ostrá slova.

Takže jsi jistě mimořádně inteligentní a poměrně kreativní. To jsi dokázal. Ale jsi také mimořádně povýšená, arogantní, jízlivá Freyovská lasice. To jsi také dokázal. Promiň, že jsem to nedokázal skousnout a kladl místy naivní odpor. Prostě na to nemám.

Jestli má ubohost spočívá v tom, že nemám IQ a schopnosti překládat články z angličtiny jako ty, tak jsem ubožák. Přiznávám a přiznat by se měla většina lidí z tohoto fóra. Jestli jsem ubožák proto, že lžu a urážím, tak jen mohu odvětit: "Jsem jako ty bratře z fóra". Vyčítáš mi něco co sám rád děláš? Že by zde fungoval Tywinovský (Kalibánův) syndrom:-)?

Nechci vám do toho nějak kérovat,protože sám mám na tomhle fóru stěží 15 příspěvků,a z toho tu větší polovinu silně nejapnejch nebo psanejch pod vlivem,ale nechcete ty plačkposty počínaje tim dementním(mám omezenou slovní zásobu,než abych našel lepší slovo) Círdanovým smazat?

Círdane,s tebou bych Monopoly hrát nechtěl: ))

Léto a Těžkohlav sou hráči,nevidim důvod jim něco vyčítat.

Prostě bych si rád přečet další povídečky,tentokrát ze souboje Sandora s Jaimem.Ty předchozí snad ospravedlňujou,aby se tenhleten blackout smazal a jelo se dál.

Hlavně smažte Chmurův výtvor...z toho,jak v něm žongluje se slovem žonglování se chce mýmu hyeňátku zvracet: ))

Quote:
    Navrhuju, aby se funkce organizátora chopil Chmur. Své schopnosti předvedl už v Miss Západozemí, kterou zvládl na jedničku. Arianne zvítězila téměř jednohlasně - jedním hlasem. Nebo ještě lépe, ať tady rovnou moderuje. Určitě na to má. (TO BYL VTIP)

Tak si konečně promluvme jako chlap s chlapem. Jsem rád, že jsi se na to aspoň jednou zmohl.

Nevím co jsem ti kdy udělal? Že jsem jiný než ty a Léto nebo podle tebe hloupější, neschopnější atd.? Ty jsi se do mně pouštěl celkem tvrdě za to, že jsem měl spory s Létem. Rval si do mě zboku jak kalašnikov. Tak jsem se bránil. Nejsem Ježíš ani Gándí, když mě někdo napadne, snažim se mu to vrátit. Když má blbé narážky, snažím se je mít taky.

Neumím takové věsi skousnout.

Možná jsem tě mnohokrát urazil, ty jsi mně dal ale minimálně dvojnásobnou dávku. Můžeme si založit speciální téma a spočítat to, ty kladnej hrdino.

Ano, tohle téma bylo oblíbené, ale rozhodně to není jen tvoje a Létova zásluha. Podíleli se na tom skoro všichni.

Jinak vaše schopnosti moderátorů jsou závidění hodné, přečtu si posledních deset příspěvků a hned je mi to jasné.

Oslnivej intelekt a schopnost psát fajn povídky očividně strádají, pokud nejsou doplněné schopností vyjít s ostatními.

Stalo se něco, k čemu jsme už dlouho spěli. Největší díl viny na tom asi nesu já, Léto a Heavy head. Mrzí mě to a je asi taky. Není ale nutně třeba spalovat mosty a všechno zahazovat.

Všichni jsme si to tady navzájem vyříkali nebo vyříkáme a můžeme jet dál a nebo ne. To je holt život.

Společně jsme to zničili, ale všichni to snad můžeme zase společně nějak postavit a poučit se z chyb. Aspoň v to doufám.

Black Paladin wrote:
    Nechci vám do toho nějak kérovat,protože sám mám na tomhle fóru stěží 15 příspěvků,a z toho tu větší polovinu silně nejapnejch nebo psanejch pod vlivem,ale nechcete ty plačkposty počínaje tim dementním(mám omezenou slovní zásobu,než abych našel lepší slovo) Círdanovým smazat?

Círdane,s tebou bych Monopoly hrát nechtěl: ))

Léto a Těžkohlav sou hráči,nevidim důvod jim něco vyčítat.

Prostě bych si rád přečet další povídečky,tentokrát ze souboje Sandora s Jaimem.Ty předchozí snad ospravedlňujou,aby se tenhleten blackout smazal a jelo se dál.

Hlavně smažte Chmurův výtvor...z toho,jak v něm žongluje se slovem žonglování se chce mýmu hyeňátku zvracet: ))

Neřekl bych, že vyjádření názoru je demence. Každopádně já o turnaji nebo spíš o tom jak a podle čeho se hlasuje měl jinou představu než Léto a heavy_head.

Klidně se ty posty mohou smazat, v tom problém nevidím, ale jen smazání postů a předstírání, že se nic nestalo nevyřeší tento problém.

Monopoly jsem snad nikdy nehrál, ale jestli se nepletu tak to je jen obdoba Dostihů a sázek a s nimi jsem nikdy problém neměl. A tak nějak mi uniká i to, proč by si je se mnou nehrál, stejně jako mi přijde trochu mimo srovnání tohoto turnaje a fotbalového zápasu.

• upraveno 9. března 2007

Ok,neni to demence.Spíš nepatřičnost.Přečetl sem si pravidla turnaje a těm se zdá tah Léta a Těžkohlava jako naprosto férová věc.A nesouhlasit s tim můžeš,ale celkově to spíš vypadá,že nedokážeš unejst porážku svýho Artura.Ale možná bych si s tebou ty Dostihy zahrál,rád bych viděl tvuj výraz,ve chvíli,když by někdo koupil Napoliho: )).

Prostě mi přijde,že tu duchaplnou hádku si vyvolal ty.Asi zbytečně.

Jiná věc je,že se ty dvě chudinky naštvou a postaví se do ublíženecký pózy.Psychická labilita jak vyšitá.

No to je fuk.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.