Turnaj

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Zde se rozezní bitevní řvava...

1121314151618»

Komentáře

• upraveno 9. března 2007

Myslím si Paladine, že Círdanovi hodně křivdíš. Ale nechci se v tom již patlat. V tomhle sporu prohrál každý.

Dobře,tak jestli chceš,můžu začít křivdit tobě: )) říkají mi Lord Křivdisvár!

ser Artur Dayne vs. Smějící se rytíř

ser Jaime Lannister vs. Sandor Clegane

• upraveno 10. března 2007

Black Paladin wrote:
    Prostě mi přijde,že tu duchaplnou hádku si vyvolal ty.Asi zbytečně.

Jiná věc je,že se ty dvě chudinky naštvou a postaví se do ublíženecký pózy.Psychická labilita jak vyšitá.

No to je fuk.

Tento názor nemám jen já, jen jsem byl první kdo ho napsal. Navíc jsem nikde nenapsal, že by jednali proti pravidlům, jen se mi prostě nelíbilí, že nikomu nedali šanci reagovat, přecijen oni tu byli snad 20 hodin denně narozdíl od ostatních.

• upraveno 10. března 2007

"Meč jitra" ser Arthur Dayne - Smějící se rytíř

Tento souboj se snad jako jediný odehrál a tak je výsledek znám.

Jinak je to celkem nelogické pořádat souboj o třetí místo, když ty souboje jsou na život a na smrt. :wink:

Jaime Lannister - Sandor Clegane

Podle mě hodně vyrovnaný souboj, ale Jaime bude přecijen asi o trošku lepší.

• upraveno 12. března 2007

Průběžné výsledky

Usměvavý rytíř x Arthur Dayne 0:4

Dva mrtví povstali, aby se opět utkali. A znovu vede bílý rytíř. Bude chtít Usměvavý po Arthurovi zas jeho meč? A zabodne mu ho znovu Dayne do oblasti hrudního koše. Vypadá to že ano.

Poučení: Co je mrtvé, nemůže zemřít!!!

Jaime Lannister x Sandor Clegane 4:0

Tak s Jaimem byly vždy problémy. Už jako malý projevoval nezdravou náklonost k sestře, podřízl jak prase krále jemuž přísahal věrnost a svůj život a vrcholem všeho je vnášení svárů do naší harmonické společnosti fanoušků a fanatiku icefire. Neskutečné. Arogantní, pyšný, krutý a křivopřísežník..to je Jaime. Také je ale charismatický, odvážný, milující a meč v jeho rukách podobá se štětci mistra málíře malujícího své životní dílo. Vede svůj meč dokonale s nevšedním talentem, jak se může na svou spálenou kůži přesvědčit i samotný Ohař. Bude malý velký pes dnes utracen nebo ho na poslední chvíli někdo zachrání???

Poučení: Dávajte se vždy pozor na sebevědomé, zlatovlase, charismatické chlapíky. Pod zlatou hřívou se často skrývají černé myšlenky.

• upraveno 13. března 2007

V turnaji vyhrocených emocí, slz a skřípění zubů, monologu osamělého blázna zvítězili.......

V smutném flashbacku zvítězil opět ten kladný. Bílé světlo ušlechtilosti porazilo temnotu krutosti a šílenství. Arthur obstál. Raduje se však z toho někdo?

Lev roztrhal psa.

Zlato bere zlatý rytíř.

Sláva Jaimemu a čest pro Ohaře.

Tak končí turnaj, který přinesl radost i smutek, pospolitost i osamění......to je život!!!

• upraveno 26. června 2007

...zvedá se?

Už je to víc než čtvrt roku co skončil tenhle megalomanský projekt turnaje, který byl (i když ho někteří považovali za druhořadý až slaboduchý) podle mě jednou z nejlepších věcí co na tomhle fóru vznikla, ale samozřejmě taky posledním stádiem smrtelné nemoci, kterou fórum procházelo.

Když se tím člověk pročítá, najde tam desítky a desítky skvostných příspěvků, ale čím dál jde, tím víc naráží na cynismus a ironii, slovní ekvilibristiku, podstata příspěvků se vzdaluje obsahu a nakonec - jak docela trefně podotkl Chmur se z toho stává aréna samotných členů fóra, kteří trošku ztratili pojem o co na takovém fóru jde a bijou se o prostor na slunci, o uznání davů, o pocty a tituly. Konkrétně z tohohle důvodu bych, jestli tohle fórum jednou ožije (a doufám, že s nadcházejícím příchodem filmové verze SoIaF a opět příííííliš dlouho odkládaného vydání DwD) zrušil systém hodností za počet příspěvků, který taky sám o sobě hodně přispěl k eskalaci téhle... jak už jsem řekl frašky.

Hlavně z posledních tří stránek na mě zase padl ten splín jako tehdy a ta jedovatost a ješitná zuřivost je z toho ještě pořád čpí... opar se tu stále vznáší, na čerstvý vítr musíme asi ještě chvilku počkat...

• upraveno 27. června 2007

Turnaj byl skvělá akce, jen mě mrzí, že jsem se ho neúčastnil. Už jsem spřádal v hlavě plány, vycucat z něj ty nejzajímavější a nejpovedenější fragmenty a udělat z toho pěknej článek...

Co se týče toho rozkolu, prosím, už to nevytahujme, nikam to nevede. Co se týče hodností, zrušit je není problém, tahle údajná snaha o přebíjení je pro mě trochu novinkou, to jsem netušil, že tam byl problém. No ale já zrovna turnaj moc nesledoval, takže třeba jo.

Zpětně mě jen mrzí, že jsem se do toho nezapojil, už třeba jen jako organizátor bez hlasovacího práva...

• upraveno 4. července 2007

Alek wrote:

Co se týče toho rozkolu, prosím, už to nevytahujme, nikam to nevede. Co se týče hodností, zrušit je není problém, tahle údajná snaha o přebíjení je pro mě trochu novinkou, to jsem netušil, že tam byl problém. No ale já zrovna turnaj moc nesledoval, takže třeba jo.

No i když bych to co se tu stalo snad ještě jednou rád probral a vyjádřil svůj názor (tehdy jsem se k tomu nedostal), asi máš recht. Pohřbít to a nekomentovat je asi jediná možnost jak to tady kdy znovu rozjet.

Alek wrote:
    Už jsem spřádal v hlavě plány, vycucat z něj ty nejzajímavější a nejpovedenější fragmenty a udělat z toho pěknej článek...

Skvělý nápad :!: , rozhodně by stál za to... Klidně se toho ujmi a vystřihni ty nejlepší momenty, je z čeho vybírat. Eventuálně by nás to mohlo navybírat víc, něco po vzoru výtahů z Monty Pythonů - To je nejlepší podle Aleka, Eddarda, heavy heada atd.

• upraveno 11. července 2007

sarvena, atd...

• upraveno 16. července 2007

Tak jsem tu prej nechal něco nevyřčeného. To rozhodně nebylo schválně, Eddarde, spíš mi to uteklo. Na ten výtah z Turnaje jsem nezapomněl, mám ho pořád v plánu, jen jsem ho posunul díky výtahům z knih. Nicméně klidně se do toho pusť, pokud máš čas a náladu. A to kdokoli chcete, já budu jen rád a jistě nejen já! Jak říkám, turnaj se příliš nesledoval, takže ani vlastně nevím na kolik je ta myšlenka realizovatelná a co by z toho vlastně vůbec mohlo být...

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.