AGOT hraní mimo Prahu

upraveno 6. května 2011 v Deskové hry
Vzhledem k tomu, že se v předchozím tématu množily spamy a přitom všude jinde se mi je podařilo zastavit, zkouším poslední pokus. Zavřel jsem v tom tématu diskuzi a přesunuji ji tedy sem. Tak uvidíme...

Pokud se chcete o toto téma nějak starat a mít tedy možnost editovat toto záhlaví, dejte vědět, předám vám to tu a rád :-)
2»

Komentáře

• upraveno 21. června 2011
    no já hlavně nevim, jestli tam karetky vedou... psal jsem Sirienovi, že bych byl schopen někoho zařídit. On původně hledal hlavně někoho na AGOT RPG, ale to bohužel nikoho neznam...
  • upraveno 22. června 2011
    Jo, se Sirienem to organizujeme dohromady.. vzajemne komunikujeme postou, ale kazdy taha za jiny konec.:)
    Seznam orgu neni aktualni - je tam z minuleho roku. Prioritu na predelani maji zatim jine veci...

Shanime libovolnou hru s tematikou AGOTu, prave protoze je moznost na to natahnout HBO, aby nam neco pekneho dali... Takze berem deskovky, karetky, rpgecka...
    aha, ok. V tom případě od toho dávám organizačně ruce pryč. Já se tam časově stejně nedostanu. Vy (Rozy, Andre a Shako) už se zřejmě dohodnete. Můžu případně hodit přímluvu u HBO, pokud bude váznout komunikace, to dejte klidně vědět.
    Shako: silně, velmi silně uvažuji, že bych na GC jel a při té příležitosti sebou vzal komplet AGOT BG, abych mohl být k dispozici. ;-)
  • upraveno 23. června 2011
    Alek: Diky, aspon za snahu.
    Btw. Andre jede? Nebo co ten s tim mam spolecneho.
    S HBO to zatim jde... kdyby to prestalo slapat, tak se ozvu.:)

Alne: Tak to zni dobre.:) Beru zakladni verzi + 1. rozsireni. Nicmene stamgasty, kteri to tam budou hrat i mimo ofiko program samodrejme vitame.. bude to ku spokojenost vsech stran - nas organizatoru, vas hracu i HBO.:) A jeslti chces jeste na neco jineho, tak doporucuju se na GC zaregistrovat, protoze aktivity se plni a zrovna treba PRG nemaji neomezenou kapacitu.;-)
    Shako: no abych řekl pravdu tak mě věci jako proroctví osadníci a podobný masový deskovky moc nelákají, já klidně budu hrát celý con jen AGOT ;-). A RPG me zase tak nebere, spíš mě láká vyzkoušet si LCG verzi případně si vyzkoušet další jiný deskovky co tam budou k dispozici.
    Alne: Mame tam spoustu dalsich her podobnych jako AGOT, tim myslim zadne prepocitavani bodiku jako v carcassonne nebo osadnich, ale poradne velke deskovky, ve kterych se odehrava nejaky pribeh, inspirovany knihou, serialem nebo pc hrou, takze treba Duna, Starcraft, Valka o Prsten, BattleStar Galactica, Akrham Horor. Treba by te to zaujalo vice... ;-) Tak mrkni do programu - k zahrani bud s nejakym organizatorem, coz je vhodne, pokud je vubec neznas nebo volne k pujceni pro nejakou partu, ktera to zna nebo je schopna si pravidla nejak vysvetlit mezi sebou.. Pripadne pak budou jeste nejake mensi deskovky s tematem scifi, fantasy, horror, historie...
    Nikdo nerika, ze deskovky jsou jen masove turnaje. ;-)
    Shako: já tím slovem masové jsem chtěl spíš naznačit, že mě více než tyhle typy deskovek (většinou od Mindoku a Albi, které špatné hry rozhodně nemají, ale většinou pro mě nejsou tak záživné) baví a lákají právě ty typy co jsi vypsal ;-) Ještě uvidím jak to všechno dopadne, ale láká mě představa, že na to, abych si pořádně zahrál deskovky a moc mě to nestálo jde, aniž bych platil za každý den účasti 200-300 kc (přibližně) jen za program, který je vesměs o ničem. ;-) (Narážím na FF samozřejmě)
  • upraveno 24. června 2011
    Alne: Jsem rad, ze aspon nekomu jsem se trefili do vkusu, ted uz jen doufat, ze ti lidi prijedou:) A doufam, ze i neco prihodi do gameconove kasicky, at to nemusime dotovat ze sveho.;-) Nahodil jsem tam cenu 50 za hru, coz me neprijde tak hrozne, krom toho to ma spoustu slev - student, prihlaseny drive... A planuju na kazdou hru vyclenit jednoho clovicka, ktery to tam bude jen pro hrace. Tak verim, ze se to vyplati. Ale samozdrejme, pokud mas lidi, co to umi hrat a je vas dostatek, tak hry tam budou volne k dizpozici, mimo ofiko program..
  • MIlMIl
    upraveno 26. června 2011
    Vzhledem k tomu, že mám Českou Třebovou za humny, tak bych se chtěl zajet na GC alespoň podívat. Mrzí mě, že je už GoT hraní obazené, ale snad to bude dobré i jen k pokoukání.
  • upraveno 27. června 2011
    MIl: Rekni, kdy mas cas na to zahrat si GoT a vypiseme tam nove hrani. Jinak obsazene je tak prubezne, ale pravidelne to jeste nekdo meni, takze dost mozna se uvolni i ta patecni hra. Dokud to neni zaplacene, tak bych tomu neveril, ze je to plne.;-)
  • MIlMIl
    upraveno 27. června 2011
    No pátek je dobrý termín, jen ve 14 je moc brzo.
  • upraveno 28. června 2011
    Já bych si deskovku taky zahrál když bude čas...
  • upraveno 28. června 2011
    Mil: Nedele rano? Nebo ctvrtek vecer je lepsi? V patek uz leda posunout do vecernich hodin, ale na to aktualne nemam organizator. A potom tam mam byt Rozyho predvedeni LCG, takze je nesmysl, aby se kryli dve akce se stejnym tematem.

Rozy: Ok, vypisu nejaky termin.

EDIT: Vypsan novy termin deskovky na nedeli rano. Prubezne bude probihat hrani karetky a Battle of Westeros. A kdyby precejen nekdo chtel udelat to RPG, tak nejake misto urcite najdem.:-)
    Navic domluvena podpora HBO, takze se muzete tesit na nejake ceny s motivy AGOTu, pro kazdeho, kdo se zucastni nejake aktivity spojene s Hrou o Truny. Tak doufam, ze je to dostatecny duvod, proc prijet.;-)
  • MIlMIl
    upraveno 29. června 2011
    Shako: Dík za druhý termín, ale hned to zas bylo plné.
  • upraveno 30. června 2011
    Shako už je zas plno :( ani jsem se nestihl přihlásit...
    Mil, Rozy: Koukal jsem. No, vypada to, ze z cele party, ktere tam dela hrani deskovek umim AGOT akorat ja :D Coz me nejak nedoslo. Takze urcite jeste vypisu jeden termin, ale az vsechny svoje dalsi aktivity na nekoho hodim.:)
  • MIlMIl
    upraveno 30. června 2011
    Shako: Hoď tam rovnou rezervaci. :-) Dík
    Mil, Rozy: Uz je tam dalsi blok hrani, tak berte mista, dokud je volno.
    Akorat se obavam, ze to Rozymu koliduje s planovani predstaveni karetky. Ale lepsi termin se mi najit nepovedlo - dasli mozny termin je v prime kolizi s turnajem.
  • MIlMIl
    upraveno 1. července 2011
    Podařilo se! Navíc mi pátek večer vyhovuje maximálně. Velký dík Shako.
  • upraveno 2. července 2011
    Mil: Super:) Koukam, ze uz je tam zase plno, HBO bude mit radost:) Mozna bude jeste jeden termin.

EDIT: Ted jeste sehnat lidi na ten turnaj v karetce.
  • MIlMIl
    upraveno 2. července 2011
    Shako: Na karetku jsem se už taky přihlásil. Moc jsem na oboje zvědav.
  • upraveno 2. července 2011
    Mil: Karetka je turnaj, predstaveni hry dela Rozi jeste pred turnajem a na to netreba se hlasit:o
  • upraveno 6. července 2011
    Vidim v programu 2 volne mista na hrani AGOTu na Gameconu - viz predchozi debata. Kdyby mel nekdo zajem. Mam za to, ze tu byli nejake hlasy, ze se na nekoho nedostalo.;)
  • upraveno 18. července 2011
    Aktualizovány informace o AGoT LCG na GameConu.
    ČTĚTE ZDE nebo přímo na stránkách GameConu.
  • MIlMIl
    upraveno 18. července 2011
    Zničehož nic nejsem na AGoT na pátek večer přihlášen. Asi mi nikdo nevysvětlí jak se to povedlo.
  • upraveno 20. července 2011
    LCG: Dneska chceme zkusit zahrát LCGčko na planetě v Brně. Ale nějak neumíme pravidla. najde se tu dobrá duše, která by nás do toho večer zasvětila?
  • upraveno 20. července 2011
    Mil: No pokud jsu nezaplatil předem tak tě to automaticky odhlásí - viz pravidla na GameConu

Jarwiks: Už jsme domluveni ne? Budu tam mezi 3-4.
  • MIlMIl
    upraveno 20. července 2011
    Zvláíštní že mě to napřed neodhlásilo, pak odhlásilo a na LCG nechalo, ale už to neřeším.
  • upraveno 12. září 2011
    Někdo na hraní deskovky v Brně?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.