AGOT hraní mimo Prahu
Vzhledem k tomu, že se v předchozím tématu množily spamy a přitom všude jinde se mi je podařilo zastavit, zkouším poslední pokus. Zavřel jsem v tom tématu diskuzi a přesunuji ji tedy sem. Tak uvidíme...
Pokud se chcete o toto téma nějak starat a mít tedy možnost editovat toto záhlaví, dejte vědět, předám vám to tu a rád :-)
Pokud se chcete o toto téma nějak starat a mít tedy možnost editovat toto záhlaví, dejte vědět, předám vám to tu a rád :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Seznam orgu neni aktualni - je tam z minuleho roku. Prioritu na predelani maji zatim jine veci...
Shanime libovolnou hru s tematikou AGOTu, prave protoze je moznost na to natahnout HBO, aby nam neco pekneho dali... Takze berem deskovky, karetky, rpgecka...
Btw. Andre jede? Nebo co ten s tim mam spolecneho.
S HBO to zatim jde... kdyby to prestalo slapat, tak se ozvu.:)
Alne: Tak to zni dobre.:) Beru zakladni verzi + 1. rozsireni. Nicmene stamgasty, kteri to tam budou hrat i mimo ofiko program samodrejme vitame.. bude to ku spokojenost vsech stran - nas organizatoru, vas hracu i HBO.:) A jeslti chces jeste na neco jineho, tak doporucuju se na GC zaregistrovat, protoze aktivity se plni a zrovna treba PRG nemaji neomezenou kapacitu.;-)
Nikdo nerika, ze deskovky jsou jen masove turnaje. ;-)
Rozy: Ok, vypisu nejaky termin.
EDIT: Vypsan novy termin deskovky na nedeli rano. Prubezne bude probihat hrani karetky a Battle of Westeros. A kdyby precejen nekdo chtel udelat to RPG, tak nejake misto urcite najdem.:-)
Navic domluvena podpora HBO, takze se muzete tesit na nejake ceny s motivy AGOTu, pro kazdeho, kdo se zucastni nejake aktivity spojene s Hrou o Truny. Tak doufam, ze je to dostatecny duvod, proc prijet.;-)
Akorat se obavam, ze to Rozymu koliduje s planovani predstaveni karetky. Ale lepsi termin se mi najit nepovedlo - dasli mozny termin je v prime kolizi s turnajem.
EDIT: Ted jeste sehnat lidi na ten turnaj v karetce.
ČTĚTE ZDE nebo přímo na stránkách GameConu.
Jarwiks: Už jsme domluveni ne? Budu tam mezi 3-4.