Oblíbený soundtrack

upraveno 27. října 2012 v Seriál Hra o trůny
Kterápak je vaše nejoblíbenější písnička z AGoT ??
U mě jednoznačně zvítězil úvodní soundtrack a King of the North - odkaz
«1

Komentáře

• upraveno 7. listopadu 2011
    Kill Them All a Goodbye Brother
  • upraveno 8. listopadu 2011
    Main Title, The Kingsroad, King´s Arrival, Small Pack of Wolves, Game of Thrones, King of The North a Finale - všetko práca génia.
    Nevezmem to z druhýho konce? Nejhorší a vlastně jediná špatná je Assasin :-)
    Main Title, King of The North, Small pack of Wolves. Kdybych snad o Djawadiho talentu pochybovala... Ačkoliv ve skutečnosti jsem hudbu vnímala až u posledních dvou epizod.
    no ono to ani dřív moc všímat nešlo :-(
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. listopadu 2011
    Já ještě Finale - když jsem to slyšela poprvé, měla jsem husí kůži a to se nemění :)
    Main Title je jednoznačně nejlepší, proto jí taky mám jako vyzvánění na mobil :-)
    BlackAdder napsal(a):

Main Title je jednoznačně nejlepší, proto jí taky mám jako vyzvánění na mobil :-)

Taky taky :P

Main Title je fakt dobré
    Už sa mi raz stalo, že niekomu zazvonil mobil a zahral Main Title a myslel som si, že zvoní môj :D
    main title,small pack of wolves a dalsi
    Úvodní hudba a samozřejmě nepřekonatelný The King´s Arrival, ten si pobrukuju každý den desetkrát :D.
    Mně ten soundtrack přijde tak nevýrazný, že jsem si kromě úvodní skladby neoblíbil nic:-(
    jj, souhlas, na finále jsem zapomněl, to je geniální.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. listopadu 2011
    Mě se nejvíce líbí úvodní titulky, pak king at the north a finále a taky když Jeor říká říká že hjlídka se druhý den vydá za zeď to je taky dobrý
  • upraveno 9. listopadu 2011
    Úvodní skladba mi připadá nejpovedenější úvodní skladba ze současných seriálů, co sleduji, ale zbytek mě nezaujal.
    Mno, celkově bych sountracku dala dvojku. Ale to bude asi tím, že ze sountracků k seriálům u mě už dlouho vede Battlestar Galactica, to je pro kohokoliv těžká konkurence ;)
    Co se úvodních titulků týče tak na druhé místo bych dal znělku Pravé krve :-), jinak soudtracky k seriálům jsou většinou poměrně nevýrazné až na pár vyjímek a mezi ně Hra o trůny rozhodně patří :-) ale kdyby k němu udělal soudtrack třeba takový Basil Poledouris tak bych měl asi orgasmus , (škoda že už to není možné :-(
    svoa00: líbí se ti víc hudba z pilotu (minisérie) nebo seriálu? Jsou tam různí tvůrci a teď si nevzpomenu na jména.

BlackAdder: úvodní titulky Pravé krve jsou slušný úlet. :-)

Ben Nevis: Líbí se mi práce Beara McCrearyho, ten určitě dělal na seriálu, nevím jestli na pilotu. Moje nejoblíbenější tracky:

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. listopadu 2011
    Basil Poledouris u Conana docela opisoval od Orffa a Wagnera.
    Pardon, stal jsem se obětí šotka hospodáříčka. Ignorovat.
    Trochu off-topic: Dúfam, že Djawadi dostane na starosti soundtrack k druhým Titanom.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já bych radši spíš doufala, že druhý díl Souboje Titánů vůbec nevznikne (vznikne, já vím)...
    Nápodobně.
    No mě se teda ten remake uplně hnusil. a druhej díl nebude o nic lepší.
    svoa00: Ano, Beara miluju... soundtrack k BSG je prostě lahůdka;-)

Hmmm, musím si ten soundtrack poslechnout (ale tak nějak ze seriálu vím, že se mi děsně líbila znělka a pak v posledním díle... asi to bude to finále, o kterém tu píšete:))
    Druhý díl Titánů? Jaký to má smysl když je Mikkelsen zkamenělý? Připouštím, že jsem to viděla několikrát, ale jen proto, že toho chlapa žeru...
    Zle ste ma pochopili - o ten film nejde, ide o hudbu! :)
  • upraveno 10. listopadu 2011
    já bych radši spíš doufala, že druhý díl Souboje Titánů vůbec nevznikne
    Na CSFD píšou, že snad už píšou scénář i ke trojce...To nechápu. Opravdu ta chujovina měla takový komerční úspěch? Co se týká soundtracku, tak ten si teď nějak nemůžu vybavit. Buď mě nezaujal nebo jsem byl tak paralizován trapností scénáře, režie a akčních scén, že jsem neměl šanci ho vnímat.
    upraveno 10. listopadu 2011
    Buď mě nezaujal nebo jsem byl tak paralizován trapností scénáře, režie a akčních scén, že jsem neměl šanci ho vnímat.
    to nejsi sám
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.