Harry Potter
Potter je slušný příběh, rozhodně se proti němu nějak výrazně nevymezuju (i když je pravda, že svého času - než sem ho z určitých důvodů začal číst jsem taky ohrnoval nos). Nicméně - poslední díl jsem si stáhl pár dní co to vyšlo v Británii na pdf a už ho mám za sebou... žádné výlety jsem kvůli němu nepodnikal a hříšné peníze neplatil (doufám, že těch pár stovek nebude paní Rowlingové nějak moc chybět...).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ha, tak u nás mají toto SVKHK, ale u autora mají ročník 1946...???
Tak už jsem na stránkách Pražský knihovny našla ISBN :)
V každom prípade ich filmy nie sú pre každého, ak niekto nepovažuje braky za fascinujúce, nevyrastal na juicy masakrových béčkach a nemá zmysel pre cynický humor, ťažko sa cez to prenesie.
Jo, a ano, mě především jeho filmy nejen odpuzují, ale i neskutečně nudí. U Pulp Fiction jsem usnul. Dvakrát. Pokaždé při jiném uvedení v TV.
Na druhou stranu nechápu, jak někdo může usnout u Pulp Fiction. I když se to může někomu nelíbit (chápu to), rozhodně není nudný.
http://www.csfd.cz/film/273926-srbsky-film/
Mně bylo vždycky líto Toma, který mi připadal šikanovaný. :-)
No, na to, aby mě film bavil, musí mít něco jako zajímavý postavy, který chci sledovat, vědět co se s nima stane, nebo mě musí zajímat to co se děje. PF pro mě nemá ani jedno a eště mi to přijde úchylný (resp. protože je to úchylný tak mě nezajímá to ostatní).
Kupodivu nejvíc znepokojující film o násilí a ovládání, co jsem kdy viděla. Devadesátiminutový mučeníčko, kdy Alan Rickman vyhrožuje a mlátí Madeleine Stowe a vyloženě si s ní hraje. Celý je to skoro bez kapky krve, ale proti tomuhle je ustřelená hlava hadr.