Hraní v Ostravě
Zdravím nejen příznivce rodu Martellů.
Jsem začínající hráč a dlouholetý čtenář knih G.R.R. Martina (zejména Písně) a snad bych touto cestou mohl sehnat nějáké spoluhráče. Moc bych si zároveň přál projít s někým zkušeným pravidla hry (plno nejasností).
Jinak, jsou nějáké pivní/herní srazy? Kolik hráčů v Ostravě vlastně je? A další a další otázky....
Hmm, no, snad se někdo ozve :-) Děkuji a přeji hezký podzimní den.
Jsem začínající hráč a dlouholetý čtenář knih G.R.R. Martina (zejména Písně) a snad bych touto cestou mohl sehnat nějáké spoluhráče. Moc bych si zároveň přál projít s někým zkušeným pravidla hry (plno nejasností).
Jinak, jsou nějáké pivní/herní srazy? Kolik hráčů v Ostravě vlastně je? A další a další otázky....
Hmm, no, snad se někdo ozve :-) Děkuji a přeji hezký podzimní den.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
je asi nejpoužívanější stránka na tvorbu balíčku. Jsou tam všechny karty a možnost uložení balíčku.
My si na hraní nosíme balíčky s i s natisknutými kartami. Jen je potřeba mít na ně nějaké obaly. Je to lepší pro hru. Sám jsem taky začínal s coresetem a postupně kupuji chaptry a expanze. Nikdo mi nikdy nijak nedal najevo, že by ho hra proti slabému balíčku otravovala, právě naopak se mi každý snažil poradit a pomoct. V současnosti mám hěrní balíček tak 2/3 originál a 1/3 tisk. Tvorba balíčku je hodně o zkoušení a testování a vylepšování. A taky o trpělivosti. I s prohrou.